Peruánští indiáni

267
6.9.14 18:48

Peruánští indiáni

Holky tak jen tak přemýšlím při poslechu peruánské muziky, která z vás v mládí také propadla kouzlu peruáncu, kteří hrávali na poutích??Já teda ano, mám s jedním dítě, sice dítě nevídá, nestará se, ale jsem na mou indiánku hrdá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9318
6.9.14 20:04

@Martanek123 moc nechapu, co, chces slyset.

Zjevne jako otec a partner nic moc.

Me prisli s prominutim jako romove. Takovy usmudlani, hlucni. Omlouvam se slusnym romum. Myslim takove ty co postavaji a porvavaji na zastavkach apod..

Hudba nic moc, vsecko na stejny brdo.

Ukaz foto indianky. Urcite je hezka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
6.9.14 20:07

Ahoj, kamarádka má taky dítě s „indiánem“. Otec s ní nežije, nepracuje, neplatí, ona to ekonomicky nezvládá, ale holčičku (2 roky) má teda fakt nádhernou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
6.9.14 20:25

Jejich hudba je uzasna :palec:.A najdou se i nekteri, co by stali za hrich :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
6.9.14 20:34
@e-lili píše:
@Martanek123 moc nechapu, co, chces slyset.

Zjevne jako otec a partner nic moc.

Me prisli s prominutim jako romove. Takovy usmudlani, hlucni. Omlouvam se slusnym romum. Myslim takove ty co postavaji a porvavaji na zastavkach apod..
Já mám vzpomínky z mládi na ně jiné,mi e jejich hudba líbí doteď,s jedním si občas píšeme,jsme přátele,nějak mě lákal jejich původ a země,z které pochází,spíš se mi jedná o maminky,které mají ty samé zkušenosti z mládí
Hudba nic moc, vsecko na stejny brdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
6.9.14 20:35
@Malaga píše:
Ahoj, kamarádka má taky dítě s „indiánem“. Otec s ní nežije, nepracuje, neplatí, ona to ekonomicky nezvládá, ale holčičku (2 roky) má teda fakt nádhernou…

Já alimenty také nikdy neviděla, ale jsem ráda, že tak nějak vypadnul z naších životu, on byl hrozná zkušenost, ale ne všichni jsou takoví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
6.9.14 20:36
@kamikaa píše:
Jejich hudba je uzasna :palec:.A najdou se i nekteri, co by stali za hrich :lol:

jj, přesně :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
6.9.14 20:38

@Martanek123 jasny chapu, na me pusobili takto.

Ale to je dobre, ze se vsem nelibi stejni, ne? by sme se pak one hadaly :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
6.9.14 20:53
@e-lili píše:
@Martanek123 jasny chapu, na me pusobili takto.Ale to je dobre, ze se vsem nelibi stejni, ne? by sme se pak one hadaly :-)

Já myslím, že i hádky o ně byly, ale to už je hoooodně dávno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
6.9.14 20:57

@Martanek123 uz vim kde je problem, sem moc mlada :mrgreen:

Kazdopadne, at se malinka nepotati a je spolu krasne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.14 22:21

Já jsem kdysi dávno propadla kouzlu jednoho jihoameričana, ne tedy zrovna Peruance a ne indiana, ale takového míšence, vlastně jsem dala spíš na řeči a charisma, protože fyzicky mě nějak zvlášt aktraktivní nepřipadal, spíš zajímavý a exotický. Dítě jsme spolu naštěstí neměli. Dodnes toho vztahu lituji a trochu se za něj i stydím, proto píšu anonymně. Žila jsem s ním asi tři roky a nebylo to jednoduché, i když asi je to o konkrétním člověku než o rase. Jinak k Peruáncům, mě osobně také přišli trochu ušmudlaní jak tu někdo psal, ale chápu asi ti také připadal zajímavý a exotický. A podle toho co píšeš to nedopadlo zrovna nejlépe, když si zůstala sama s dítětem.

• Citovat
  • Upravit
25.8.15 18:51
@e-lili píše:
@Martanek123 moc nechapu, co, chces slyset.Zjevne jako otec a partner nic moc.
Mne prisli s prominutim jako romove. Takovy usmudlani, hlucni. Omlouvam se slusnym romum. Myslim takove ty co postavaji a porvavaji na zastavkach apod..
Hudba nic moc, vsecko na stejny brdo.

Jsou to indiani. Žijí v pralesích a to my běloši jsme jim zničili život

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.8.15 18:53

Vesmír očima Peruánských indianů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318