Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mělo tam být za tím cokoli? Holky, já už ani jí nestojím za ten blbý pozdrav??, oprava
Pozdrav, je základ slušnosti a to beze sporu. Řekla bych, nech to plavat nemá to cenu, ale podle sebe, když se nad tím tak zamyslím, asi by mi vrtalo hlavou proč? Mohlo dojít k milnému nedorozumění
takže já osobně bych se jí na to zeptala.
No já bych se určitě zeptala. Jestli si nejsi ničeho vědoma, tak je nefér, aby se k tobě tak někdo choval.
Nekoupili jste si poslední dobou třeba nové auto?
@MarkétkaBeruška No právě že, když jsme se spolu naposledy loučili tak se na mě smála a usmívala, takže to to asi nebude
No, akorát jednou jsme se potkali na chodníku někdy koncem července, spěchala jsem domů, za malou po práci. Ona šla s kamarádkou, já jí řekla Ahoj, ale třeba to mohla přeslechnout, ale já nevím no, nebo ta její kamarádka ( i když jí vůbec neznám), mi mohla o mě říct, něco špatného, ![]()
@Anonymní píše:
@MarkétkaBeruška No právě že, když jsme se spolu naposledy loučili tak se na mě smála a usmívala, takže to to asi nebudeNo, akorát jednou jsme se potkali na chodníku někdy koncem července, spěchala jsem domů, za malou po práci. Ona šla s kamarádkou, já jí řekla Ahoj, ale třeba to mohla přeslechnout, ale já nevím no, nebo ta její kamarádka ( i když jí vůbec neznám), mi mohla o mě říct, něco špatného,
Těžko říct
co takhle napsat do Bravíčka, tam by ti možná pomohli ![]()
Někdo tě u ní pomluvil.. Záviděl vám kamarádství a udělal peklo ![]()
Pises, ze kdyz jsi nastupovala do autobusu, ze te nepozdravila-a tys ji pozdravila? Treba si mysli to co ty…
Klasika zenske, zrovna neco podobneho resim, neudelas vubec nic a dozvis se ze te dotycna najednou nemusi, a nevysvetli nikdo nic..uz neresim, zensky pleme to je des..
@KackaDoup Blbý, když se člověk skrz takovou kravinu stydí za svoje vlastní pohlaví, co? ![]()
@KackaDoup píše:
@RadkaCh ale tak to je..
No je. Já když někam přijdu a vidím hromadu ženských, tak mám hned blbou náladu.
Ahojky holky, mám známou, pkaždé jsme se bavili tak o všem možné, ale nikdy ne o intimních věcech, to ne, také jsme se bavili jak se mají děti, jak rostou, no prostě znáte to, jen tak pokafrat. Chápu dva měsíce jsme se neviděli, nebyl čas. Nedávno jsme se potkali a ona se mi doslova vyhýbá ted. aKdyž jí já vidím a chcí jí pozdravit přejde na druhý chodník, když jela dneska autobusem, tak stála o půl metru dál, když jsem nastupovala do autobusu ani mě nepozdravila, dělá jako když mě nevidí, ale já si nejsem vědoma, že bych jí řekla něco špatně nebo cokoli? Holky, já už ani nestojím za ten blbý nebo prostě neví. Prostě se mi jednoduše vyhýbá, mám se jí zeptat, proč se se mnou nebaví? A nebo jít dál a neřešit jí. Co myslíte, ale já nechápu důvod proč jí nestojím ani o to, aby mi řekla Ahoj.