Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
By mě akorát zajímalo to normální zeptání, když dotyčná přejde na druhou stranu jen co se vidí
kdyby to něják vyplynulo tak třeba, jinak bych se tím asi nezabývala, takových známých se v životě protočí… ![]()
@Gosi presne tak, ale uznej kdyz dopredtim se nic nedelo, tak te to prinejmensim sokuje..ja se hrnu za znamou myslim si jak me rada vidi a ona udela mrtveho brouka…to s clovekem docela slehne…ale ucim se, ze uz to neresim..vim ze svedomi mam cisty a co si dotycna nechala nakecat nebo vykonstruovala je ciste jen a jen jeji problem.
@Gosi píše:
By mě akorát zajímalo to normální zeptání, když dotyčná přejde na druhou stranu jen co se vidíkdyby to něják vyplynulo tak třeba, jinak bych se tím asi nezabývala, takových známých se v životě protočí…
já jsem podobnou situaci řešila. Známá měla nějaký konflikt s mým manželem a nemluvila ani se mnou. Mě to prostě mrzelo, že s tím nemám nic společného, nemám ráda dusno, nechci si svinit karmu nějakou nenávistí kvůli ptákovině. Tak jsem jí prostě napsala přes facebook, že se mi to zdá nespravedlivé, vyříkaly jsme si to a normálně se spolu zase bavíme. Já bych se jí prostě zeptala už jen pro tu nespravedlnost
Ja s enebudu nikho doprosovat, to ptani je desne ponizujici…a mozna se uz ani nechci nic dozvedet…nemuzeme vsechno chtit napravovat, takova jsem ve sve podstate ale uz rikam ne…
@KackaDoup no tak to máme podobný názor, taky se mi nechce doprošovat, asi to ani neumím, nevím, zakladatelka
@Anonymní píše:
@KackaDoup no tak to máme podobný názor, taky se mi nechce doprošovat, asi to ani neumím, nevím, zakladatelka
no ta holky, tak to už nechápu, co s tím sleduje, dneska jsem šla, a normálně mě před její kamáradkou pozdravila, já ji samozřejmě také, ale nevím co s tím sleduje?
@Antonie Bolavá @Gosi
Nejspis nic urcityho… holt lidi jsou ruzny a nekdo ma spatny den, jiny tyden a nekoho se to drzi treba cely kvartal
nejspis bych to presla… i ze me musi byt spousta lidi nadsenych, mam trochu problem s tykanim, vetsinou se snazim, ale i u tech kterym vetsinou tykam tak jsou dny kdy s tim mam nevimproc problem a vracim se kvykani… no chapu, ze ne dycky je nalada na pokec, ale pozdravby snad zaznit mohl
nebo jestli to byly vyjimky, neni treba kratkozraka? Jinak uvidus, kdyz se normalne bude bavit, bav se taky, kdyz pozdravi odpovedet a opakem se nezabyvat, trba to casem nejak vysvetli sama… koneckoncu je znama, ne nejak blizka osoba ![]()
Ahoj řeším podobnou věc a to s manželovo příbuznýma a kamarádama, kamkoliv jdeme tak se se mnou nikdo nebaví a to jen teď poslední tři měsíce, nic sem neprovedla nic neřekla ale pořád sem ta špatná, nejhorší je jak se pomlouvají navzájem..je mi už z toho špatně, nemam ani chuť mít nějaké kamarády, a navíc do mě pořád šijou vždy si něco najdou a ten můj blb se mě nezastane…a já nejsem taková abych je hned odpálkovala, prostě to neumím a neumím si s tím ani poradit
![]()
Tak záleží, jestli do tebe šijou fakt ve zlým nebo jestli tě jen popichujou. Jestli to první, tak partnerovi normálně řekla, že se ti to nelíbí a jejich společnost prostě vyhledávat nebudeš a ať si s nimi chodí sám. Jestli to druhé, tak zapracuj na sobě.
No těžko říct, jestli je „chyba“ ve všech okolo nebo v tobě
Ale jelikož se neumíš zastat ani sama sebe, necháš si líbit věci který se ti příčí a ještě nevíš proč, tak bych tipovala to druhý.
Nedokážu se zastat sama sebe, dříve jo ale já když už začnu tak mi huba jede a vypouštim vše co mam v hlavě proto sem se naučila být ticho, no spíš hnusně když sem skončila v práci ve který sem dřela 240 hodin měsíčně za minimální mzdu(přesčasy nepropláceli) tak sem byla měsíc doma než sem si našla jinou ale od té doby jsem pro ně nemakačenko a to mají úplně vysněný práce a pěkný plat s kterým se rádi chlubí, já dřu jako vůl za málo peněz a dodělávám školy abych alespoň mohla dělat co bych chtěla
Anonymní nemusí být chyba v tobě.. Já mám něco podobohného už s manželovou rodinou - mladýma lidma.. NO a potom co jsem měla svatbu, ruzné oslavy, tak mi moje kamarádka, sestřenice řekly, že jim ti lidi vůbec nesednou a vůbec se s nima nechtěli bavit…
Myslím, že s mojí rodinou se nechtěli bavit, ani pomalu pozdravit, jenom ušklebvky, nekomunikace.. A to nebylo jedno setkání..
@Anonymní píše:
Nedokážu se zastat sama sebe, dříve jo ale já když už začnu tak mi huba jede a vypouštim vše co mam v hlavě proto sem se naučila být ticho, no spíš hnusně když sem skončila v práci ve který sem dřela 240 hodin měsíčně za minimální mzdu(přesčasy nepropláceli) tak sem byla měsíc doma než sem si našla jinou ale od té doby jsem pro ně nemakačenko a to mají úplně vysněný práce a pěkný plat s kterým se rádi chlubí, já dřu jako vůl za málo peněz a dodělávám školy abych alespoň mohla dělat co bych chtěla
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s12376.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s12376.gif title="Více smajlíků na www.celysvet.cz
@Anonymní píše:
A proč je nepošleš do háje, proč mezi ně chodíš a stýkáš se s nimi? Poslala bych je tam, kde slunce nesvítí a víckrát by mě neviděli.
Jo mojí rodině se taky nelíbí jejich způsob chování, říkají že jsou nadřazení a namyšlení, přitom nemají na co…no já se děsím oslav kde by byli obě rodiny, a hlavně tu mojí tam ani nechtějí takže sem utnula že oslavy žádný nebudou