Lékařská prohlídka před autoškolou

970
4.9.14 10:11

Lékařská prohlídka před autoškolou

Prosím vás, kolik stojí razítko od doktora na přihlášku do autoškoly? Po nás chtěl doktor 450 Kč a to mu sestřička zkontrolovala jen zrak, u doktora v ordinaci ani nebyl, protože byl po preventivní prohlídce v 17 letech. Nemohla jsem nic říct, ale zdá se mi to hodně. Kluk to potřebuje do školy, mají to jako povinný předmět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
4.9.14 10:24

@aprazanda u každého dr je to jiné. někde chtějí 300, někde klidně 500 kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1179
4.9.14 10:25

Já platila tuším dvě stovky. Před třemi lety. Tolik co ty určitě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
4.9.14 10:30

Je to normální, já platila 500 Kč, a když jsem si dodělávala o 2 měsíce později další skupinu, tak znova 500 Kč. To víš, razítka jsou dneska drahá :zed:
Jinak tedy, kdysi, když jsem dělala před lety B, tak na mě dr. ani nekouknul. Teď mám jiného dr. a prohlídka byla tak důkladná, že jsem v ordinaci byla určitě minimálně půl hodiny (na obě razítka :zed: :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
4.9.14 10:35

@aprazanda Syn platil 300,–, ale bylo by mi celkem fuk i víc, vzhledem k tomu, že v rámci školního předmětu ho autoškola (sk. B) vyjde na pouhých pár set korun…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50149
4.9.14 10:57

Po mně chtěl asi 200 Kč, ale to je víc jak 15 let :mrgreen: Jinak každý doktor má jiný ceník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
4.9.14 11:24

Stoji tolik, kolik ma dr. uvedeno v ceniku. Vzhledem k tomu, ze ceny jsou smluvni( není to hrazeno ze zdravotniho pojisteni), je jen na dr. jakou cenu si stanovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová