Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ty se spíš srovnej sama se sebou, pak přestaneš řešit co si o tobě myslí ti, na kterých ti nezáleží. Jak se k tobě můžou chovat slušně a s respektem, když se tak nechováš ani sama k sobě.
@Anonymní píše:
Ahojky holky, mám známou, pkaždé jsme se bavili tak o všem možné, ale nikdy ne o intimních věcech, to ne, také jsme se bavili jak se mají děti, jak rostou, no prostě znáte to, jen tak pokafrat. Chápu dva měsíce jsme se neviděli, nebyl čas. Nedávno jsme se potkali a ona se mi doslova vyhýbá ted. aKdyž jí já vidím a chcí jí pozdravit přejde na druhý chodník, když jela dneska autobusem, tak stála o půl metru dál, když jsem nastupovala do autobusu ani mě nepozdravila, dělá jako když mě nevidí, ale já si nejsem vědoma, že bych jí řekla něco špatně nebo cokoli? Holky, já už ani nestojím za ten blbý nebo prostě neví. Prostě se mi jednoduše vyhýbá, mám se jí zeptat, proč se se mnou nebaví? A nebo jít dál a neřešit jí. Co myslíte, ale já nechápu důvod proč jí nestojím ani o to, aby mi řekla Ahoj.
Fakt dotaz za milion!
Se musis rozhodnout sama, ne!? Zda mas zajem o odpovedi, zeptej se ji! Proč ji neoslovíš, když od tebe stoji pul metru? ![]()
Pardon ale.. Nejak nechapu tento dotaz. ![]()
No jako nic proti, ale já bych teda přehodnotila tvůj vztah s partnerem. Nezastane se tě, když tě jeho kamarádi osočují a ani v tom, že tvoje rodina není vítaná
Jako s nějakými kamarádíčky bych si poradila a už bych je vidět nepotřebovala, ale takový moresy od rodinky? To teda ne, když bych neměla zastání. ![]()
@terien píše:
Ty se spíš srovnej sama se sebou, pak přestaneš řešit co si o tobě myslí ti, na kterých ti nezáleží. Jak se k tobě můžou chovat slušně a s respektem, když se tak nechováš ani sama k sobě.
Snažila jsem se, ale pak to poslouchám doma že se na mě ptají a že to tak nemysleli, že bych mohla alespoň jednou jít no a já jako husa jdu a zase je to stejný, jo a nedej bože kdybych jednou vybouchla a všechno bych řekla…to si myslím že by byl snad i rozvod, jeho sestra na něm strašně visí a pamatuju kdy mu volala i pětkrát denně, upřímně to sem si myslela že snad s ní i chrápe v tý době ale tomu sem udělala přítrž a šlo to
Stýkám se s nimi kvůli manželovy, řeknu to takhle když tam nejsem tak sem pořádně zdrbnutá, a až tak že manžel přijde domu a je na mě hnusný, pořád mu něco nakecávaj do hlavy, dříve to bylo ještě horší to mu rozmlouvali svatbu až jsme se doma hádali, jinak mam suprovýho manžela až na těch pár věcí co má každý z nás, ale tohle je neúnosný, přemýšlela sem odstěhovat se někam daleko aby jsme se scházeli méně