Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To ti napsala ta sama osoba, co te nejdrive pozvala? A z jakeho duvodu, am neni pro tebe misto?
@merde píše:
To ti napsala ta sama osoba, co te nejdrive pozvala? A z jakeho duvodu, am neni pro tebe misto?
ano, z jakého důvodu místo není netuším.
@Anonymní píše:
ano, z jakého důvodu místo není netuším.
tak to je trosku sproste, pokud te pozvala a pak ti napsala jen tohle. Nemuzes kontaktovat nekoho jineho z te skupiny lidi, co jedou? Pokud jste meli dobre vztahy, tak by nemel byt problem se zeptat nekjoho jineho. A nebo bych chtela vedet primo od ni, co se zmenilo a proc neni to misto
Bud bych se zeptala nekoho dalsiho a nebo nejela. Je to pekne sprosty a na dalsi pozvani od ni bych nereagovala. A ani ji sama nikam nepozvala. Pokud ma nejaky osobnejsi duvod tak mela volit jiny zpusob
Nechala bych to plavat a hodila to za hlavu.
Beztak píšeš, že jsou to známí, kamarádi by mě mrzeli víc.
Pokud tě to žere moc, známé bych napsala, že bych ocenila, kdyby si pozvání rozmyslela dopředu, je to docela trapný nejprve pozvat a pak to stornovat.
Pokud máš kontakt na někoho jiného z té party, můžeš se zkusit zeptat, o co jde. Ono to celé záleží na tom, jaké máš s těmi lidmi vlastně vztahy. ![]()
A není to jen nějaká hra té kolegyně?
Mě jednou jedna kolegyně pozvala na odpolední posezení. Zmínila jsem se před druhou, která tam taky šla, a ta mi řekla, že nejsem jejich kamarádka (jen kolegyně) a že tam nemám chodit. Samozřejmě pak ta první kolegyně se ptala, proč jsem nedorazila.
Zeptej se těch, co tě pozvali, zda domluva platí.
Bývalí známí z dob studia ( ne přímo spolužáci), se kterými jsem trávila hodně času a snažila jsem se jim svým dílem ve studiu také vypomoct mě pozvali na víkendovou akci. Později mi ale jedna z kolegyň napsala, že tam pro mě není místo. Mám na tento sraz dorazit, nebo to nechat plavat? Celkem mě to mrzí. Díky za rady.