Pes a mimčo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6956
13.4.12 23:42
@Misheila píše:
Holky ale stejně mi příjde, že tam kde se ten prah společně s těmi chlupy zdržuje nejvíce (v rozích) tak tam se ten robotický vysavač stejně nedostane, tak nevím jestli bych ty peníze nevyužila jinak. Ale je to asi věc názoru, já to ani nemám odzkoušené, tak moc nemůžu mluvit :)

Jasne ze musis alespon jednou tydne vysat klasicky, protoze robot se nema jak dostat treba za otevrene dvera , nebo za ruzne prekazky, ale jinak je super. Miminko mi unej usne kdykoliv rano vyjede a zacne vysavat:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
25.11.13 16:29

Ahojte, nechci teď řešit chlupy na to už jsem si za 8 let zvykla :palec:. Ale máme v celém bytě novou plovoučku dříve koberce nebo lino. Jenže já snad zešílím s toho jak když jde tak to cupká není to jen takový cupkání ale doslova mlácení :nevim:. Máme kavalírku a na veterině nám řekli že má drápky dobrý u kadeřnice taky ale já nevím co stím jsem s toho úplně nešťastná :zed: Zkoušela jsem ji dávat i ponožky po malým sama si je nesundá, ale prostě si ji třeba přišlápne a já abych za ní chodila a nasazovala :pocitac:. Máte nějakou vychytávku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
25.11.13 16:32

Známá mela bišonka, musel jít, hrozně žárlil- byl zlej, mocil do postele kousal hracky a vrcel na ditko..mají ho její rodice, nesl to težko ale už si zvykl, se známou teď. „nemluví“

• Citovat
  • Upravit
6956
25.11.13 16:33

Koberecky, nic jineho nejde. Na laminatove plovoucce ty drapky jsou strasne. My si nechali kvuli to u udelat drevenou podlahu, protoze zvuk drapku na plovoucce nejde vydrzet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.11.13 16:33

@Ivčis vychytávku nemám. Mi stačí, jak na plovoučce „klapou“ morčata :mrgreen: to je slyšet přes 2 místnosti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
25.11.13 16:40

Njn… plavoucí podlaha holt „cvaká“. Místo dětských ponožek bych zkusila psí protiskluzové ponožky. I tak to pejskům na plavoucí podlaze klouže, natož pak v ponožkách, které jim jako bonus ani nesednou. Ty protiskluzové by se jí mohli líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
25.11.13 16:49

@Ivčis úplně tě chápu…fenka s náma ještě spí v posteli a když v noci skočí dolů a malého to probere, vraždila bych!! :cert:
Takže jsem na místo doskoku dala kobereček!! Jinak jsem si zvykla, ale ještě když se oklepe, to jsou v noci taky rány na facku… :twisted:
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5737
25.11.13 17:23

@Ivčis s tim nic neudelas:) to proste slyset je.. :) mame dva psi a kdyz si spolu hrajou to je mazec :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
25.11.13 17:28

Máte pravdu asi je to náš úděl :pocitac:. @Ticha.Anah O psích ponožkách jsem nevěděla podívám se po tom :palec: Jinak měla taky protiskluzový ale prostě jí nepasujou :D. @kve-tinka No a to ona ještě jakožto kavalír má věčně věků záněty v uších a jak ji to svědí třepe u toho zadní nohou :pocitac:. Z postele jsme ju odnaučovali když sem byla těhotná a to je jediny štěstí :lol: jinach bych se střelila s toho co popisuješ :cert:. @martina.se Co já bych dala za cvakání morčat :jazyk: @magicalee Tak naše Rainny si zatím malýho nevšíma je ještě malinkej budou mu 2 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
25.11.13 17:40

O bačkůrkách přemýšlím taky, nemáme plovoučku, ale dlažbu, ta taky pěkně cvaká a navíc naše fenka pořád na někoho skáče a i když má ostříhaný drápy, tak to festovně bolí. Ale nevim jestli by si na to zvykla, asi je to dost nepříjemný :nevim:

• Citovat
  • Upravit
202
25.11.13 18:35

@rozmary bude to asi pes od psa… uvidíš…chvíli asi bude chodit, jako by měla „dřevěný nohy“. Když jsme ještě bydleli ve městě, tak jsem chtěla kupovat botky na zimu na ven, kvůli soli. Ale naštěstí jsme se odstěhovali na vesnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
25.11.13 19:22

Holky našla jsem botičky, myslíte že budou vhodné do bytu? Je tam psáno do zimního počasí :nevim:. Ale těm pomožkám moc nevěřím :think: myslím že by jí stejmě padali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
25.11.13 20:14

@Ivčis no aby jí nebylo teplo. Plus zimní botka jako taková tolik „nedejchá“, aby se jí nepařila noha. jinak jsem objevila tohle Cenově je to trochu jinde, ale bylo to první, na co jsem narazila. Určitě se dají najít v různých cenových kategoriích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
25.11.13 20:19

@Ticha.Anah Já mám strach s těch gumiček. Příznám se že jsem ji zkusila dát na tu nožku obyčejnou gumku měla ji tam asi hoďku a nožka ji natekla. A to jsem si dala pozor abych to moc neutáhla zřejmě to bylo moc :oops:. Strašně jsem se lekla takže bych volila něco bez gimiček. A nebudu to kupovat podle ceny, buď se mi budou líbit nebo ne já na cenu nehledím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
25.11.13 20:23

@Ticha.Anah Jinak mají tak ještě tyhle ty en text je docela vyhovující :palec:. No a tyto tyto Ponožky mi přijdou to samé jako jsem ji dala :nevim: ale asi to bude nějak vychytané ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný