Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím všechny, které aspoň trošku zaujal název a nakoukli do diskuze. Mám na Vás velkou malou prosbu. Nevím, jestli máte nějakou představu, jak se zachází s vysloužilými závodními greyhoundy v Irsku. Ti, kteří mají, tak ví, že otřesně
Když už prostě nevydělávají, jsou k ničemu… a proč platit, za uspávací injekce, že?
Vždyť to jde i nehumáněji. ![]()
A teď k věci, byla založena petice, která by tuto situaci měla změnit (jen tak mimochodem - tento ušlechtilý tvor je v irské legislativě veden jako hospodářské zvíře). Je to úžasná šance, moci po takové době týraní tuto skutečnost změnit a stačí k tomu, jen když dáme najevo, že nesouhlasíme, když přidáme svůj podpis k ostatním. A neříkejte mi, že to nenasbíráme. To přece dáááme
![]()
Pojďme těm Irčanům ukázat, že pes je přítel člověka a že týrat bezbranné je největší svinstvo na světě. Prosím Vás, nenechte tu petici upadnout v zapomění s tím, že ji podepíšete „pozdějc“ - je to vážně rychlovka. Moc Vám za ty bezbranné psí čumáčky děkuju.
![]()
Njakou petici aby se vůbec nezabíjela zvířata nemáte ?
Takhle mně to nepříjde fér nadřazovat jedno nad druhým.
Bohužel, takovou petici zatím nikdo nesepsal a upřímně řečno mi to ani nepříjde reálné
Těžko ze všech uděláme vegetariány…
Nechci nikoho nadřazovat, jsem vegoš a miluju všechny zvířata, ale s tímhle se dá aspoň něco dělat. Když se nám podaří pomoct, „aspoň“ chrtům bude to úspěch. Tohle zabíjení je navíc úplně zbytečné, ti chrti neslouží jako potrava (narozdíl od jiných zvířat). Jsou zabíjeni jen proto, že už jsou zbyteční. ![]()
Podepsáno.
anonym3 - příklady táhnou, pokud uspějí jedni, začnou za další zvířata chovatelé taky víc bojovat. ![]()
V pohodě, nebylo to myšleno nijak špatně
Tak snad se přidá hodně lidí já boužel nemohu své osobní informace ze špatné zkušenosti nikde takhle nepíšu. Snad to pochopíte ![]()
Přesně, zabíjení těchto zvířat je naprosto nehumánní a zbytečné! To, že podepíši tuto petici a ta něco změní, otevírá dveře pro další a další akce!
@Anonym3 píše:
V pohodě, nebylo to myšleno nijak špatněTak snad se přidá hodně lidí já boužel nemohu své osobní informace ze špatné zkušenosti nikde takhle nepíšu. Snad to pochopíte
No stejně bychom nepoznali, jestli jsi podepsal/-a nebo ne.
![]()
@Anonym3 píše:
V pohodě, nebylo to myšleno nijak špatněTak snad se přidá hodně lidí já boužel nemohu své osobní informace ze špatné zkušenosti nikde takhle nepíšu. Snad to pochopíte
Však je možné, aby se jméno nezobrazovalo. Já už jsem přes tento web podepsala spoustu petic a bez problémů, teda až na to, že jsem zaklikla, že chci dostávat info mejly a teď mám každou chvíli ve schránce nějakou novou petici
Ale nikoho nenutím (ještě aby jo, že?
)
Jo, taky jsem zaškrtla, aby se jméno nezobrazilo a osobní data se tam nedávají