Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím holky,
za měsíc rodíme, koupili jsme si byteček, který rekonstruujeme, takže bude i nějaký nový nábytek a hlavně kusový menší koberec do obýváku. Co mě ale strašně trápí je, že máme labradorku a ta strašně líná :-/ Koberce v celé místnosti u nás nehrozí, jen plovoučka. Psa určitě dávat pryč nechceme, ale jsem z toho už nešťastná.. Má takové ty typické chlupy, které se všude zabodávají, a pak to z koberce už nejde pryč
Každý den musím vysávat, když dva dny nevysaju, všude v rozích jsou samé chlupy..jen se projde nebo ji někdo pohladí, či se poškrábe a už to z ní padá
Já vím, že je jaro a že je to typické, ale takhle líná i normálně ..mám to na oblečení, je z toho fůra prachu, prostě hrůza :-/ Vzala jsem ji ven a pořádně ji vyčesala ale výsledek žádný.
Máte někdo stejný problém?
Ahoj, my máme Jack Russela a ten teda líná, to je neskutečný…pomáhá nám ho koupat, vyčesávat a pak brát proti srsti takovýma těma válečkama na chlupy, stojí pár kč…tam mu zůstane na několika papírech kopice chlupů… jinak s tím asi nejde moc nic dělat…tohle aspoň trochu pomůže
Naše kokršpanělka je taky samej chlup. A vubec neřeším, mame taky plovoučku, vytirám, vysávam o oblečení nemluvím, stale kartáčuji. Neboj mimčo to zvladne. Naše dcera se zžila s prvním kokříkem Dykem krásně a vubec ji ted nic není. říká se, že když máš doma psa a máš dítě, tak nemusí dostat alergii.
My máme to samý (labradora) + jako bonus línajícího jezevčíka
Manžel ho vyčesává tím furminátorem a já normálním kartáčem…Ale chtělo by to několikrát denně ![]()
@Amoletka píše:
Zdravím holky,za měsíc rodíme, koupili jsme si byteček, který rekonstruujeme, takže bude i nějaký nový nábytek a hlavně kusový menší koberec do obýváku. Co mě ale strašně trápí je, že máme labradorku a ta strašně líná :-/ Koberce v celé místnosti u nás nehrozí, jen plovoučka. Psa určitě dávat pryč nechceme, ale jsem z toho už nešťastná.. Má takové ty typické chlupy, které se všude zabodávají, a pak to z koberce už nejde pryčKaždý den musím vysávat, když dva dny nevysaju, všude v rozích jsou samé chlupy..jen se projde nebo ji někdo pohladí, či se poškrábe a už to z ní padá
Já vím, že je jaro a že je to typické, ale takhle líná i normálně ..mám to na oblečení, je z toho fůra prachu, prostě hrůza :-/ Vzala jsem ji ven a pořádně ji vyčesala ale výsledek žádný.
Máte někdo stejný problém?
Ahoj, hafíka vykoupej a vyčesávej…třeba když pujdete na procházku tak venku, tyhle plemena jsou v pohodě, tak si určitě lehne a bude hezky držet, opravdu to pomuže, vyčesávání je potřeba a i pro kuži je to dobrý, hlavně je po zimě a má na sobě spousty nepotřebných chloupků ![]()
Ahoj, máme stejný problém taky s Jackem Russlem, každý den, zametám plovoučku, a jsou to „nekecám“ hromádky. Je to hrůza. Pomáhá jen časté koupání a vyčesávání. Ted jsme dokonce koupili takové vlhčené rukavičky na psy. Celkem to pomáhá, funguje to na princip obyčejných vlhčených ubrousků a pejsek potom i krásně voní
Mým větším problém je spíš to, jak to zvládne až se nám narodí malá…je totiž strašně žárlivá a pořád by chtěla být středem pozornosti, a až se narodí mimi tak spadne z lopatky a nevím, jak to bude potom doma vypadat. Dávat pryč ji ale rozhodně nehodlám.
naproste stejně
mám dva veliký celoročně línající psy někdy bych si hodila
ale neuděláš nic…
mi máme Argentinskou dogu a je to to stejný, líná celoročně a strašně, všude máme plovoučky, do koberce bych nešla. Každej den musím všude vysát. Pomáhali nám vitamíny GIOM (prášek), ale nevím přesně který, protože jsem je dostala od táty a ten mi už bohužel nemůže říct který to přesně byli.Ale je pravda, že to línání přestalo. jen se musí brát jen 3 měsíce, pak 3 měsíce pauza a zase na novo. PRcek si na to zvykne, aspon nebude alergický.
jééé to znám…my máme labrouše a jako bonus kocoura.
K tomu 2 měsíční mimčo.
Koberce nevedeme, z těch bychom ty chlupy nedostali. Řeším to tak, že prostě denně vysávám a hafana večer venku vyčešu tím trimovacím okem… sice to nepomůže nijak moc, ale díky za každý chlup, který z něho vypadne mimo domov ![]()
tady nic nevymyslíš… jednou jsme si pořídili zvířátka, tak prostě musíme počítat i s tím, že z nich bude nějaký ten binec.
A když se denně vysaje, tak se to dá.
Mimochodem zapomněla jsem sdělit, že labradora máme taky ale ten je naštěstí venku, tam si může línat jak chce ![]()
@Žanysek píše:
mi máme Argentinskou dogu a je to to stejný, líná celoročně a strašně, všude máme plovoučky, do koberce bych nešla. Každej den musím všude vysát. Pomáhali nám vitamíny GIOM (prášek), ale nevím přesně který, protože jsem je dostala od táty a ten mi už bohužel nemůže říct který to přesně byli.Ale je pravda, že to línání přestalo. jen se musí brát jen 3 měsíce, pak 3 měsíce pauza a zase na novo. PRcek si na to zvykne, aspon nebude alergický.
http://www.svetchovatelu.cz/…ky-200g.html
je to ono?heleď a vážně to pomohlo?asi do toho pujdu taky ![]()
Ahoj, mám dvojčata a velky chlupatý psisko k tomu. Hned druhy den, co me pustlili z porodnice, jsem jela koupit robotický vysavač ![]()
@Žanysek píše:
http://www.giom.cz/katalog.php?… asi toto ![]()
@luca001 píše:
Ahoj, mám dvojčata a velky chlupatý psisko k tomu. Hned druhy den, co me pustlili z porodnice, jsem jela koupit robotický vysavač
Ahoj, a pobere ty chlupy? Máme labradora, všude plovoučky a už jsem nad ním taky uvažovala, jen se bojím, aby ten objem pobral. Každej den musím vysávat a furt měnit sáčky do vysavače
. Už mě to štve, ale dávat pryč jí kvůli tomu nebudu
.