Pes a mimčo?

186
13.4.12 13:03

pes a mimčo?

Zdravím holky,

za měsíc rodíme, koupili jsme si byteček, který rekonstruujeme, takže bude i nějaký nový nábytek a hlavně kusový menší koberec do obýváku. Co mě ale strašně trápí je, že máme labradorku a ta strašně líná :-/ Koberce v celé místnosti u nás nehrozí, jen plovoučka. Psa určitě dávat pryč nechceme, ale jsem z toho už nešťastná.. Má takové ty typické chlupy, které se všude zabodávají, a pak to z koberce už nejde pryč :,( Každý den musím vysávat, když dva dny nevysaju, všude v rozích jsou samé chlupy..jen se projde nebo ji někdo pohladí, či se poškrábe a už to z ní padá :twisted: Já vím, že je jaro a že je to typické, ale takhle líná i normálně ..mám to na oblečení, je z toho fůra prachu, prostě hrůza :-/ Vzala jsem ji ven a pořádně ji vyčesala ale výsledek žádný.
Máte někdo stejný problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
733
13.4.12 13:06

Ahoj, my máme Jack Russela a ten teda líná, to je neskutečný…pomáhá nám ho koupat, vyčesávat a pak brát proti srsti takovýma těma válečkama na chlupy, stojí pár kč…tam mu zůstane na několika papírech kopice chlupů… jinak s tím asi nejde moc nic dělat…tohle aspoň trochu pomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
13.4.12 13:08

Naše kokršpanělka je taky samej chlup. A vubec neřeším, mame taky plovoučku, vytirám, vysávam o oblečení nemluvím, stale kartáčuji. Neboj mimčo to zvladne. Naše dcera se zžila s prvním kokříkem Dykem krásně a vubec ji ted nic není. říká se, že když máš doma psa a máš dítě, tak nemusí dostat alergii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
13.4.12 13:09

My máme to samý (labradora) + jako bonus línajícího jezevčíka :roll: :twisted: Manžel ho vyčesává tím furminátorem a já normálním kartáčem…Ale chtělo by to několikrát denně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
13.4.12 13:11
@Amoletka píše:
Zdravím holky,za měsíc rodíme, koupili jsme si byteček, který rekonstruujeme, takže bude i nějaký nový nábytek a hlavně kusový menší koberec do obýváku. Co mě ale strašně trápí je, že máme labradorku a ta strašně líná :-/ Koberce v celé místnosti u nás nehrozí, jen plovoučka. Psa určitě dávat pryč nechceme, ale jsem z toho už nešťastná.. Má takové ty typické chlupy, které se všude zabodávají, a pak to z koberce už nejde pryč :,( Každý den musím vysávat, když dva dny nevysaju, všude v rozích jsou samé chlupy..jen se projde nebo ji někdo pohladí, či se poškrábe a už to z ní padá :twisted: Já vím, že je jaro a že je to typické, ale takhle líná i normálně ..mám to na oblečení, je z toho fůra prachu, prostě hrůza :-/ Vzala jsem ji ven a pořádně ji vyčesala ale výsledek žádný.
Máte někdo stejný problém?

Ahoj, hafíka vykoupej a vyčesávej…třeba když pujdete na procházku tak venku, tyhle plemena jsou v pohodě, tak si určitě lehne a bude hezky držet, opravdu to pomuže, vyčesávání je potřeba a i pro kuži je to dobrý, hlavně je po zimě a má na sobě spousty nepotřebných chloupků :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5850
13.4.12 13:14

Ahoj, máme stejný problém taky s Jackem Russlem, každý den, zametám plovoučku, a jsou to „nekecám“ hromádky. Je to hrůza. Pomáhá jen časté koupání a vyčesávání. Ted jsme dokonce koupili takové vlhčené rukavičky na psy. Celkem to pomáhá, funguje to na princip obyčejných vlhčených ubrousků a pejsek potom i krásně voní :) Mým větším problém je spíš to, jak to zvládne až se nám narodí malá…je totiž strašně žárlivá a pořád by chtěla být středem pozornosti, a až se narodí mimi tak spadne z lopatky a nevím, jak to bude potom doma vypadat. Dávat pryč ji ale rozhodně nehodlám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
13.4.12 13:15

naproste stejně :evil: mám dva veliký celoročně línající psy někdy bych si hodila :mrgreen: ale neuděláš nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259

mi máme Argentinskou dogu a je to to stejný, líná celoročně a strašně, všude máme plovoučky, do koberce bych nešla. Každej den musím všude vysát. Pomáhali nám vitamíny GIOM (prášek), ale nevím přesně který, protože jsem je dostala od táty a ten mi už bohužel nemůže říct který to přesně byli.Ale je pravda, že to línání přestalo. jen se musí brát jen 3 měsíce, pak 3 měsíce pauza a zase na novo. PRcek si na to zvykne, aspon nebude alergický.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807

jééé to znám…my máme labrouše a jako bonus kocoura.
K tomu 2 měsíční mimčo.
Koberce nevedeme, z těch bychom ty chlupy nedostali. Řeším to tak, že prostě denně vysávám a hafana večer venku vyčešu tím trimovacím okem… sice to nepomůže nijak moc, ale díky za každý chlup, který z něho vypadne mimo domov :mrgreen:

tady nic nevymyslíš… jednou jsme si pořídili zvířátka, tak prostě musíme počítat i s tím, že z nich bude nějaký ten binec.
A když se denně vysaje, tak se to dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5850
13.4.12 13:16

Mimochodem zapomněla jsem sdělit, že labradora máme taky ale ten je naštěstí venku, tam si může línat jak chce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
13.4.12 13:17

měli jsme přesně to samé, budeš se s tím muset smířit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
13.4.12 13:20
@Žanysek píše:
mi máme Argentinskou dogu a je to to stejný, líná celoročně a strašně, všude máme plovoučky, do koberce bych nešla. Každej den musím všude vysát. Pomáhali nám vitamíny GIOM (prášek), ale nevím přesně který, protože jsem je dostala od táty a ten mi už bohužel nemůže říct který to přesně byli.Ale je pravda, že to línání přestalo. jen se musí brát jen 3 měsíce, pak 3 měsíce pauza a zase na novo. PRcek si na to zvykne, aspon nebude alergický.

http://www.svetchovatelu.cz/…ky-200g.html
je to ono?heleď a vážně to pomohlo?asi do toho pujdu taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2371
13.4.12 13:20

Ahoj, mám dvojčata a velky chlupatý psisko k tomu. Hned druhy den, co me pustlili z porodnice, jsem jela koupit robotický vysavač ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
13.4.12 13:23
@Žanysek píše:

http://www.giom.cz/katalog.php?… asi toto :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5437
13.4.12 13:24
@luca001 píše:
Ahoj, mám dvojčata a velky chlupatý psisko k tomu. Hned druhy den, co me pustlili z porodnice, jsem jela koupit robotický vysavač ;)

Ahoj, a pobere ty chlupy? Máme labradora, všude plovoučky a už jsem nad ním taky uvažovala, jen se bojím, aby ten objem pobral. Každej den musím vysávat a furt měnit sáčky do vysavače :roll:. Už mě to štve, ale dávat pryč jí kvůli tomu nebudu :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný