Pes a miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8996
28.2.12 15:39
Regina Hero píše:
Janichka píše:
Myslim ze neni dobre zacit pejska odstrkovat kdyz prijde miminko. Ten pejsek je vase mimi prakticky taky!!! Nikdy bych mojim pejskum nezakazovala neco co drive mohli( postel, obyvak, pohovku…) nechapou to a akorat budou smutni. Mam je rada tak jako by to byly moje decka:)
Přesně tak, pejska rozhodně neodstrkovat a všímat si ho jako dřív, aby nezačal žárlit… a jinak ono nějaké to oblíznutí nevadí, až si bude dítě hrát venku na písku, tak se mu do pusy dostane víc, než jen pár psích chlupů…

No kdyby jen chlupů :roll: Na písku zbaští hlavně nějaký ten kočičinec :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
28.2.12 15:43
Lynette píše:
Regina Hero píše:
Janichka píše:
Myslim ze neni dobre zacit pejska odstrkovat kdyz prijde miminko. Ten pejsek je vase mimi prakticky taky!!! Nikdy bych mojim pejskum nezakazovala neco co drive mohli( postel, obyvak, pohovku…) nechapou to a akorat budou smutni. Mam je rada tak jako by to byly moje decka:)
Přesně tak, pejska rozhodně neodstrkovat a všímat si ho jako dřív, aby nezačal žárlit… a jinak ono nějaké to oblíznutí nevadí, až si bude dítě hrát venku na písku, tak se mu do pusy dostane víc, než jen pár psích chlupů…
No kdyby jen chlupů :roll: Na písku zbaští hlavně nějaký ten kočičinec :?

No vždyť to píšu… s těma pár chlupama tu byla jakási diskuze, kde se maminka rozčilovala, že se dítěti můžou do pusy dostat i psí chlupy, když je pes doma a ne na dvorku… tak jsem psala, že když bude na písku, tak se mu tam dostane i něco jiného… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
28.2.12 15:47

regina hero: Ajo. Neumím číst :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
28.2.12 15:49

Když jsme si přivezli malýho domů z porodnice, nechala jsem našeho pejska, aby si ho očuchala, jen nožičky, k ručičkám a obličeji nesmí do ted, ale sem tam už dostane pusinu, nikdy jsem nezakazovala, aby se k němu přibližovala, vždy jsem je ale hlídala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
28.2.12 17:43

I my jsme nechali našemu pejskovi obě holky očuchat, když jsme přišli z porodnice, ale hlídala jsem, aby je neolizoval, hlavně ruce a obličej. Musel je přece příjmout do naší smečky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
29.2.12 17:31

Zalezi na povahe pejska. My sme obidve deti po prichode z porodky dali nasmu (tiez mame Ridgebacka) onuchat a inak sme ho nejak neodhanali, od mala sme cvicili deti aj psa, ako sa k sebe chovat. Teraz ich mozem nechat v pohode spolu a viem, ze sa nic nestane. Pes ich akceptuje ako nieco male, na co treba davat pozor, a nie ako nieco, na co treba ziarlit. A to je hodne dolezite :lol: Su to partaci a nas pes moje deti miluje!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
29.2.12 17:41

mám doma tři pejsky a dvě děti, musela jsem je nechat si miminka očuchat i olíznout a tím je přivítat do smečky, jinak by se k němu nechovali tak jak by měli…je to příroda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
29.2.12 17:49

Inak nas pes bol pred porodom totalny debil, ale fakt som mavala na neho take nervy niekedy :cert: vsetko trhal, bol blaznivy, skakal, hryzol (v ramci hry). Mala som pekne lepy, ako to bude po porode. A holky, on sa zo dna na den zmenil na najjemnejsieho psa na svete 8o uplne ho mimino zmenilo, je to kludny, pokojny, mily a jemny psik!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
26.7.14 21:15

Ahoj holky. Chtela bych se poradit, jestli se miminko muze polekat, kdyz spinka a pes vedle nej zacne strasne stekat. Nekdy spinka dal, ale nekdy se probudi se zachvaten place. Tety mi rikali, at jsi na to dam pozor, ze se maly muze polekat a pak treba koktat nebo nevim co… Muze to mit nejake nasledky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
26.7.14 21:15

Ahoj holky. Chtela bych se poradit, jestli se miminko muze polekat, kdyz spinka a pes vedle nej zacne strasne stekat. Nekdy spinka dal, ale nekdy se probudi se zachvaten place. Tety mi rikali, at jsi na to dam pozor, ze se maly muze polekat a pak treba koktat nebo nevim co… Muze to mit nejake nasledky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katii
26.7.14 21:21

Doufam, ze ne 8o ta nase vzdycky vylitne a steka kdyz nekdo zazvoni (vesnicanka) a taky se chudacek malej nekdy lekne

• Citovat
  • Upravit
56
26.7.14 21:24

No ta nase, kdyz vidi nekoho u brany ma amok, a naucila se lehnout ke kocarku. Pak vidi nekoho kolem a je to. Nevim jestli tak maleho hlida, protoze jinak si ho vubec nevsima…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
7.12.14 12:59
@Míša8808 píše:
Jak psala Lynette, pokud je pejske zdravý, nechala bych. Záleží na povaze.

Naprostý souhlas. Je to o rase a povaze pejska, pokud je zdravý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný