Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@luciehav normalne ji odpalkuj. Jestli se chova fenka tak jak popisujes, co bude sousedka delat az miminko povyroste a nebo bude casto brecet. At se tYhle stary vysirky, co sedi cely dny doma nestehuji do panelaku, kde je slyset i splachnuti sousedovi potreby…ja bych s ni byla rychle hotova a uz by si ty dalsi vyhruzky rozmyslela. ![]()
@Elilen to máš pravdu
šetříme si na vlastní bydlení (nějaký domeček) a už se těším až se jednoho dne odstěhujeme
to paní musí mít zničenou podlahu od těch podpatků?!
![]()
Řekla bych paní, že jsem psovi domlouvala, ale že mě neposlouchá, ať tedy přijde a zkusí mu domluvit sama, třeba ji poslechne, když je starší…
@luciehav píše:
Daly jsme si na obě ruce pokličky a chodily po čtyřech, rámus jak blázen. No my jsme si hrály na koně a rámus z pokliček bylo klapaní kopyt![]()
@Xverunka píše: Řekla bych paní, že jsem psovi domlouvala, ale že mě neposlouchá, ať tedy přijde a zkusí mu domluvit sama, třeba ji poslechne, když je starší…
To je skvělý nápad
!!!
@AndreaS92 no mě kamarádka taky říkala, ať si tady natáhneme koberce a budeme mít klid, ale to se rozhodně nechystám už z důvodu údržby, mě vyhovuje lino že to setřu a hotovo, obzvlášť když fenka líná je to pro mě lepší
to by zase zvonila, že jí vadí jak vysávám ![]()
@Martina84 to máš pravdu
já tyhle aktivní důchodce úplně miluju, přesně jak píšeš sedí doma na zadku a poslouchá co se kde šustne. Vždyť když jsem před měsícem přijela z porodnice, musela nás vyhlížet z okna protože jakmile jsme zabouchly dveře, netrvalo dlouho a už byla u nás, to měla akorát čas vyjet výtahem do patra nad ní a zazvonit u nás. ![]()
@luciehav ja slysela v panelaku behaci psy nad sebou jako takove cvakani - asi drapky o plovoucku. me to teda nikterak nevadilo. ale jestli je sousedka neuroticka, mozna by pomohlo poradne ostrihat drapky. a samozrejme koberce, ale do toho bych se psem nesla.
@Pudloslava píše:
@luciehav ja slysela v panelaku behaci psy nad sebou jako takove cvakani - asi drapky o plovoucku. me to teda nikterak nevadilo. ale jestli je sousedka neuroticka, mozna by pomohlo poradne ostrihat drapky. a samozrejme koberce, ale do toho bych se psem nesla.
Co bude sousedka dělat, až budete mít děti? Nebo si pozvete návštěvu, která vám doma bude dupat??? Mám pocit, že sousedka nemá do čeho píchnout, tak prudí druhé sousedy.
@luciehav šmajrá, to je prudička. POkud tam pes fakt nelítá, tak nevím, co ona chce
co by dělala, kdybyste měli děti? Ne, o psa nepřijdete, by musel být fakt extrém.
@Blekota píše:
Co bude sousedka dělat, až budete mít děti? Nebo si pozvete návštěvu, která vám doma bude dupat??? Mám pocit, že sousedka nemá do čeho píchnout, tak prudí druhé sousedy.
to jsi asi chtela ocitovat nekoho jinyho, ne?
@luciehav samozrejmne vždyť já nápad s kobercem nepronesla.
mám dva psy a koberce jak z důvodu alergie tak i údržby nepripadaji v úvahu
@BlueFairy
nám se na tom líbil právě ten rachot
ale naštěstí jsme bydlely v domě takže rodiče tohle neřešily ![]()
@Xverunka to je dobrý nápad
mě by zajímalo jak to je teda slyšet, šla bych k ní do bytu, přítelovi bych řekla ať tu chodí, pes seskočí ze sedačky jestli to je opravdu tak strašně slyšet, to by mě hrozně zajímalo ![]()
@martina.se píše:
@luciehav šmajrá, to je prudička. POkud tam pes fakt nelítá, tak nevím, co ona chceco by dělala, kdybyste měli děti? Ne, o psa nepřijdete, by musel být fakt extrém.
Souhlasím, pokud pes neštěká a nebudí ostatní sousedy (neobčůrává schody a další) tak o něj nepříjdete. V domovním řádě tady nic, tak co si děláte starosti?
@luciehav ja bych ji rekla: No vidite, vam vadi tohle, ale za rok nam tu bude behat dcerka, to se sem teprve nabehate, abyste mi rekla ze dupe.
@Pudloslava my tady nemáme plovoučku, je tady takový gumový lino kde drápky nejsou slyšet takže to je ok ![]()
@AndreaS92 já vím, jen píšu že mi to kamarádka říkala a já na ní koukala jako jestli je normální ![]()
@Blekota no jí vyloženě vadí asi ten pes, návštěva tu byla nebyly jsme moc hlučný ale zase jsme se neomezovaly a to tu nezvonila tak nevím
![]()