Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@luciehav pokud nebo v domovnim řádu zákaz tak nic nezmůže
nemáte dlažbu nebo plovoucku?
@luciehav Ty brďo
Co by dělala, kdyby vám tam běhaly děti, ty budou dupat mnohem víc, řekla bych.
Není tam žádný zákaz, máme lino co vypadá jako plouvoučka teď na to koukám
ještě dodávám, že po 22:00 hodině už neseskočí ani z toho gauče protože spí v pelíšku
od ní sem měla taky pěkný přivítání z porodnice, když sem se vrátila fenka chvilku bláznila protože mě tři dny neviděla pak se uklidnila, lehla si u mě a byla spokojená, najednou zvonek a paní spustila zase to svoje. ![]()
@luciehav zazila jsem to ve svem prvnim byte. Z vlastni zkusenosti doporucuji „nestahovat ocas mezi nohy“. Pokud tam pes nelita po nocich, nenech se zastrasovat - o to jedine ji jde. Pani bych rekla, ze pokud ti vyhrozuje, i ty z toho vyvodis patricne dusledky.
Tak jí řekni, a počkejte jaký to bude rachot až budeme mít děti
(pokud tedy nemáte)
Některým lidem vadí vsechno. Muze byt rada ze vám neštěká… Moc bych se s ni nebavila a řekla ji to s těmi detmi, svatá pravda ze by to bylo horsi a pryč se nedaji:-)
:Aries6 no to mě taky napadlo ta by se zbláznila. Doufám, že než moje měsíční dcera vyroste budeme pryč, protože jí poslouchat to je vyčerpávající.
Pořiďte si děti, ty dat pryč určitě nemůžete a pejsek už mezi tím celodenním dupáním ztratí
http://24.media.tumblr.com/…y7o1_400.gif
@Aishenka píše:
Tak jí řekni, a počkejte jaký to bude rachot až budeme mít děti(pokud tedy nemáte)
Píše, že se vrátila z porodnice, ale nepíše kdy = jak je dítě staré. Ale paní asi vadí psi, jako takový… ![]()
@luciehav Paní bych rázně ale slušně řekla své s tím, ať už za mnou kvůli tomu ani nechodí. Jsou lidé, kterým vadí pomalu cokoliv živého..
@Aries6 no čekala jsem že si bude stěžovat třeba že mi miminko brečí, ale to asi není slyšet
no holčička má měsíc takže zatím tady neřádí ![]()
@Gonyosoma děkuju, dodala si mi odvahu
![]()
@elimili právě že neštěká, já sem jí slyšela štěkat snad asi čtyřikrát v životě ![]()
Nevím co by paní dělala kdybych tu měla už větší děti a napadlo by je to, co jsem dělala já jako malá s mojí starší sestrou. Daly jsme si na obě ruce pokličky a chodily po čtyřech, rámus jak blázen. No my jsme si hrály na koně a rámus z pokliček bylo klapaní kopyt
![]()
@luciehav to je bydlení v paneláku. Nemůže čekat, že o sousedech nebude vědět. Nad náma je ženská důchodu, která chodí spát okolo jedné, vstává před sedmou a doma nosí podpatky, kterými nás budí.
Ale jsme v paneláku, musíme to tu nějak přetrpět.
@luciehav sousedkou bych se nedala zastrašit
pokud to ten pes nedělá po 22.00 večer tak s tím nemůže dělat nic
@donaga položit koberce jen kvůli tomu, ze si stěžuje nějaká k***a pod nama? Proč ji ustupovat? ![]()
U nás koberce byt nemuzou kvůli alergiim, a kvůli ni bych je teda urcitě pořizovala
to je teda rada stáhnout ocas a běžet koupit koberec aby mela sousedka klid
navíc jak uz tady bylo zmíněno co bude dělat az budou vriskat a dupat děti?
pošle sociálku?
![]()
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat jaký na to máte názor
Bydlíme v bytě v klasickém panelovém domě máme zhruba 7 měsíční fenku středního vzrůstu. Sousedka pod námi u nás tak jednou do týdne zvoní a stěžuje si že pes dupe, že zařídí to abychom ho daly pryč a teď popravdě pes tu nijak neběhá, občas seskočí ze sedačky ale zas taková rána to není, většinou spí nebo si něco kouše (hračky, zdi,..
) Občas popoběhne, ale jen přidá do chůze (tak velký byt zase nemáme aby se plnou parou rozeběhla) za to jí přeci nemůžu řezat. Paní by byla asi nejradši kdybych jí přivázala k topení a hotovo. Z mého názoru je to další aktivní důchodkyně. Nemůže to vyústit do takové situace, že bychom jí musely dát opravdu pryč? Nebo se dokonce vystěhovat?