Pes čurá do postele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Metamorphosis
26.12.12 10:14
@sad 1 píše:
No to si snad děláš legraci, ne 8o 8o 8o 8o A nenapadlo tě třeba, že se dá pes vychovat? Ano, je to těžší, než ho vyhodit v lese…Já bych v lese vyhodila tebe, a ještě k tomu zakopala hluboko do zeme.

:mrgreen: A zakopala bys ji zaživa, nebo posmrtně? Já jen, jak se ten horor bude zpočátku odvíjet :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2738
26.12.12 10:14

Vyhodit v lese :pocitac: něco jako duševní zdraví ti neříká? Běž se léčit, holka, tohle je tak na ochránce zvířat, buď ráda, že seš vlastně anonym! a pochcat dětskou peřinku? Asi za to nemohla ne? to neuhlídáš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tonj
26.12.12 10:15

@Janichka Ale mě nezajímají tvoji psi, v tvých podmínkách. Zajímalo mě konkrétní řešení u této čivavy - jak by jsi tu situaci řešila bez jakéhokoliv ( a nemyslím mlácení)pokárání, které podle tebe nepřipadá v úvahu.

• Citovat
  • Upravit
54321Jana
26.12.12 10:15

Sad 1: pes se da vychovat. Ovsem ty na to nemas. Je na to potreba, cas, vule a pile. Tos mela resit pred miminkem. Vyraz psa z domu nez se neco stane!

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
26.12.12 10:17

@Bibušenka Jenomže tohle je něco jiného.. Od čtyřměsíčáka nemůžeš čekat zázraky, to je taky ještě mimi.. Ale zakladatelka psala, že byl pes původně v pelechu, že tyhle stavy občas mívá, když má pocit, že se kolem něj dostatečně netancuje.. Jako když už byl zvyklý na pelech, tak nějak nechápu to přeskočení do postele. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
tonj
26.12.12 10:17

@Bibušenka No právě, proč jste ho to učili? Má mít svůj pelíšek, klidně v ložnici, ale proč pes v posteli? Já to prostě nepochopím…a to máme psy doma odjakživa.

• Citovat
  • Upravit
sad 1
26.12.12 10:18
@Amber_1977 píše: :mrgreen: A zakopala bys ji zaživa, nebo posmrtně? Já jen, jak se ten horor bude zpočátku odvíjet :mrgreen:

zaživa :lol: :lol: :lol: Ono tomu pejskovi taky nebude dobře, samotnému, hlady v lese.

• Citovat
  • Upravit
48576
26.12.12 10:19
@54321Jana píše:
Sad 1: pes se da vychovat. Ovsem ty na to nemas. Je na to potreba, cas, vule a pile. Tos mela resit pred miminkem. Vyraz psa z domu nez se neco stane!

Myslíš že když nedokáže nepouštět chcáče do postele že ho dokáže dát pryč jo?

Dát psa pryč není řešení! Každej pes se dá vychovat, ale ted čim je pes menší tim je mín vychovanej.Asi si většina myslí že když nosí psa v ružovém svetříku v kabelce že nepotřebuje výcvik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
26.12.12 10:19
@54321Jana píše:
Sad 1: pes se da vychovat. Ovsem ty na to nemas. Je na to potreba, cas, vule a pile. Tos mela resit pred miminkem. Vyraz psa z domu nez se neco stane!

Jsi normální? Já nejsem zakladatelka, já už dávno psy nemám, a ty, co jsem měla, ti byli vychovaní, a absolvovali cvičák. Jeden zemřel, druhého mám exmanžel, takže se hoď do klidu, já jsem své psy nemusela vyhazovat v lese, já je vychovala. Na čem fičíš, že jsi tak mimo? :lol: :lol: :lol:

Příspěvek upraven 26.12.12 v 10:22

• Citovat
  • Upravit
sad 1
26.12.12 10:20

Holky neblbnětě, to není můj problém, mně nikdy psi do postele nečůrali…a už psy nemám…jen jsem reagovala na nesmyslný příspěvek tady nějaké paní :lol:

Příspěvek upraven 26.12.12 v 10:20

• Citovat
  • Upravit
48576
26.12.12 10:20

A já psa měla v postely 13 let a když přišlo dítě které sem v postely kojila tak měla do postele zákaz a dalších 5 let tak v klidu žila!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54321Jana
26.12.12 10:21

Bibusenko, predevsim je sad1 zrala na socialku.
Nez se zacnes starat o cizi zdravi, zamer se na sve. Ja mimino mam a nepotrebuji si delat mimino z necoho tak podradneho jako je mala civava.

• Citovat
  • Upravit
sad 1
26.12.12 10:22
@54321Jana píše:
Bibusenko, predevsim je sad1 zrala na socialku.
Nez se zacnes starat o cizi zdravi, zamer se na sve. Ja mimino mam a nepotrebuji si delat mimino z necoho tak podradneho jako je mala civava.

říkám ti opakovaně, já psa už dávno nemám, tak se prober.

• Citovat
  • Upravit
tonj
26.12.12 10:22

@sad 1 A máš to!! :lol: Myslím, že některé uživatelky měly dostat naježeno nové brejle nebo si zopakovat abecedu :)

• Citovat
  • Upravit
sad 1
26.12.12 10:24
@tonj píše:
@sad 1 A máš to!! :lol: Myslím, že některé uživatelky měly dostat naježeno nové brejle nebo si zopakovat abecedu :)

Já se tady musím řehtat. To e fakt nevidí. Já myslím, že by někomu prospělo, kdyby dostal od Ježíška rozum, ale ten se nedá jen tak darovat, ani najít v lese :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný