Pes čurá do postele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
823
5.4.13 23:14
@nety78 píše:
@Nicki.Minaj a jak se ta metoda používá? Když vidím psisko, že se chystá udělat neplechu, tak po něm hodím klíče? Aby dostala přes zadek, nebo po hřbetě, či jak? :think:

Nemusíš to hodit na něj, pokud to jde, háže se to co do nejtěsnější blízkosti. Tím dopadem udělají klíče nebo kousek tenkého řetězu hluk, pes se lekne a té činnosti nechá. Postupem času se pes učí, že když udělá něco špatně, tak uslyší tento pro něj nepříjemný zvuk a v budoucnu už pak stačí jen při nežádoucí činnosti zacinkat a pes toho nechá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
5.4.13 23:16

Asi zůstanu u Fuj, nic proti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Reyne
5.4.13 23:16

@Nicki.Minaj díky moc. Vyzkouším.

• Citovat
  • Upravit
823
5.4.13 23:18
@simona.00123 píše:
Běžná ta vrhačka teda není, ani u nás na cvičáku. Je fakt, že máme většinou NO a to je trochu jemnější práce. Můžeš to popsat?

Např. u pana Ivo Eichlera je to hlavní výcviková metoda a je to jeden z nejlepších kynologů a cvičitelů v ČR! Já mám bandoga a s nimi se musí taky zacházet jemně. A u něj se mi velice osvědčila. Každý cvičák má jiný způsob výcviku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
5.4.13 23:20
@simona.00123 píše:
Asi zůstanu u Fuj, nic proti.

No jasně, tohle používám taky, ne vždycky ji mám u sebe. Ona ta vrhačka je na upevnění zákazových povelů. Třeba při vycviku mladých psů a štěňat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2677
5.4.13 23:22
@Nicki.Minaj píše:
Nemusíš to hodit na něj, pokud to jde, háže se to co do nejtěsnější blízkosti. Tím dopadem udělají klíče nebo kousek tenkého řetězu hluk, pes se lekne a té činnosti nechá. Postupem času se pes učí, že když udělá něco špatně, tak uslyší tento pro něj nepříjemný zvuk a v budoucnu už pak stačí jen při nežádoucí činnosti zacinkat a pes toho nechá.

Nejlepší metoda, jak zvíře vycvičit :palec: Když si na něco zvykne, ví pak, že dělá něco špatně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
5.4.13 23:22
@nety78 píše:
@Nicki.Minaj díky moc. Vyzkouším.

Zapomněla jsem dodat, že to musíš hodit a současně se zákazovým povelem FUJ nebo NE… Časem pak už ta vrhačka není potřebná, protože pes se naučí dobře reagovat jen na samotný povel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2677
5.4.13 23:23
@Bibušenka píše:
Kliiid..
Já peru každej den, jen dám čistý peřiny.
Máme štěně křížence - nalezenec, něco vetšího a k tomu 7 měs. pejsana, kterej vše zvládá.
Malej ale několikrát denně do koberce a do postele nám i sere:) úžasný podotýkám, 100× za den sere a chčije doma. Katastrofa… Snad je to jednou přejde..

Nechutný :poblion: Bych si to zvíře tedy vycvičila, když už bych ho měla doma :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
5.4.13 23:25
@Nicki.Minaj píše:
No jasně, tohle používám taky, ne vždycky ji mám u sebe. Ona ta vrhačka je na upevnění zákazových povelů. Třeba při vycviku mladých psů a štěňat.

Tak něco podobnýho jsem viděla s vodní pistolkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Reyne
5.4.13 23:26
@Nicki.Minaj píše:
Zapomněla jsem dodat, že to musíš hodit a současně se zákazovým povelem FUJ nebo NE… Časem pak už ta vrhačka není potřebná, protože pes se naučí dobře reagovat jen na samotný povel.

ta naše můra se po nějakém fůůj a nesmíš akorát zpod gauče tlemí do ksichtu :twisted: :twisted: :twisted: jako fakt, nikdy bych nevěřila jako může mít pes mimiku obličeje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2677
5.4.13 23:27
@nety78 píše:
ta naše můra se po nějakém fůůj a nesmíš akorát zpod gauče tlemí do ksichtu :twisted: :twisted: :twisted: jako fakt, nikdy bych nevěřila jako může mít pes mimiku obličeje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ty si teda přirozená autorita :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Reyne
5.4.13 23:33
@AnySs píše:
Ty si teda přirozená autorita :lol:

právě proto jsem ráda za každou radu a fígl, jak na psisko :nevim:

• Citovat
  • Upravit
823
5.4.13 23:33
@Moniqa píše:
Uz fakt nevim, co mam delat! Pred rokem jsme si koupili psa civavu a tezko jsme ho odnaucovali curani do postele, ale nakonec se povedlo. Kdyz chce ven, tak si rekne. Vyjimecne to v noci nevydrzel, ale to jsme neresili… pak se nam narodila dcera a on s tim curanim do postele na truc zas zacal, ale brzo ho to preslo. Ted je maly 5 mesicu a je to tu zas!!! Kdyz je pocurana, tak ji cucha k pline a prijde mi, jak kdyby si usmyslel, ze kdyz muze ona curat doma, tak on taky… sem tam ji protece plena a jak to na prosteradle citi, tak to oznackuje… jak to udela jednou, tak tam chodi porad a ja musim komplet celou postel prat!!! A ted me fakt vytocil!! Pochcas i maly perovou perinku, kterou jsme nechavali delat novou za litr :( kdyz jsme preed rokem resili, ze si cura do pelechu, chteli jsme na to koupit odpuzovac, ale bylo nam receno, ze pak by do nej uz ani nesel… tak me napadlo, jeestli neexistuje nejakej pripravek, kterej bych na tu postel mohla pouzit? Nebo co delat, nez ho jednoho krasnyho dne zabiju? :cert:

Tak tady bych to viděla na psychický problém nebo projevy dominance. Pes upozorňuje na to, že se něco děje, že je s něčím nespokojený, nešťastný. Možná nějaké změny ve vaší smečce. Pejsek se snaží získat si vaši pozornost i za cenu, že za to bude bit. Může jít i o žárlivost, že dítěti věnujete více pozornosti a pejsek se cítí odstrčený. Taky záleží, jakou výchovu vedete, jak jste důslední. Určitě bych zakázala přístup na sedačku a do ložnice. Pokud by šlo o jeho dominanci, budete muset vést výchovu takovým směrem, aby jste stále byli v čele smečky vy a pes na posledním místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
5.4.13 23:34
@nety78 píše:
ta naše můra se po nějakém fůůj a nesmíš akorát zpod gauče tlemí do ksichtu :twisted: :twisted: :twisted: jako fakt, nikdy bych nevěřila jako může mít pes mimiku obličeje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Co máš za pesjka a jak starého?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
5.4.13 23:35
@nety78 píše:
:lol:
Jo, psi mají dobrou mimiku, kromě rotwailerů, ti jen loupou očima.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný