Pes do Ameriky - stěhování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ledenec
21.8.11 21:50

Karanténu ne, aktuálně určitě vzteklina, mikročip, pas, to je alespoň obecně do USA dle Lufthanzy a ministerstva. Jen nevím, zda nemá Texas nějáké výjimky - ještě něco navíc.

• Citovat
  • Upravit
gejb.f
11.10.12 10:53

cena

Dobry den, v unoru letim na pul roku do Californie. rada bych se vas zkusenych zeptala: pokud pes splni vsechna ockovani, pasy atd. kolik stoji penez letenka? nebo celkove ta preprava ( kdyz nepocitam navstevy u veterinare )
Dekuji moc za rady

• Citovat
  • Upravit
35858
11.10.12 11:01

Já bych řelkla, že podle kil, najdi si u svého dopravce, tedy letecké společnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
11.10.12 11:42

Kamarádku vyšlo stěhování psa-pitbula do Číny na bratru 50 000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
2.6.13 14:26

Pes - vychadzka pocas prestupnych letov

Dobry den, mam otazku na let so psom do USA. Mam psa, ktory podla udajov leteckych spolocnosti musi byt z klietkou v podpalubi. Z Viedne nejde ziaden priamy let do Detroitu a celkovo cesta – /celkom 2 lety, prestup bud v Amsterdam, Pariz, Londyn/ trvaju dokopy +13 hodin. Pes nevydrzi bez prechadzky a vencenia 15 hodin. Neviem ako je to s opustenim transfer zony, prechadzanim sa okolo budovy letiska aj s klietkou… Mate niekto s tymto skusenost? Vdaka. S

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
2.6.13 14:31
@gejb.f píše:
Dobry den, v unoru letim na pul roku do Californie. rada bych se vas zkusenych zeptala: pokud pes splni vsechna ockovani, pasy atd. kolik stoji penez letenka? nebo celkove ta preprava ( kdyz nepocitam navstevy u veterinare )
Dekuji moc za rady

ja se stehovala z CA ze psem a letenka stala kolem 400$ ale zalezi na aerolinkach a bylo to 4 roky zpet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
2.6.13 14:33

@rubyblue kdyz jsem se stehovala ja tak jsem se ptala a nepovolily me psa v mezipristani videt, dostala jsem ho az v destinaci SF-Viden taky 15 hodin a pes vydrzel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
2.6.13 14:34

Předpokládám, že řešíš jenom venčení, papírově máš pro psa vše vyřízené…
Jednorázově to pes bude muset přežít, na lince Praha - Amsterodam - Seattle jsem venčila pouze jednou a pouze vyčůrání( pes den před odletem nejí a napít dostává jen minimálně ). Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
2.6.13 16:28

Papierovo – ma medzinarodny ockovaci preukaz / taky modry, ze EU/, je zacipovana a aj som jej pred rokmi dala robit osobitny test na pritomnost protilatok na besnotu. Ten test, udajne ak sa preockuje raz za rok proti besnote je platny stale. Zatial som zistila, ze v US ich zaujima len besnota, opravte ma, prosim, ak este nejake ine ockovania treba.
Takze pes sa check in podobne, ako batozina a pride az na miesto urcenia… Este raz dakujem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
2.6.13 18:31

Potřebuješ od veterináře potvrzení o zdravotním stavu psa a o schopnosti transportu, to nesmí být starší než 48 hodin, potvrzení z Kraj. vet. správy ve třech jazycích, potom jak jsi správně psala tu vzteklinu - ne mladší než dva měsíce a ne starší než rok, evropský pas ( ano, ten modrý ), předpokládám, že tvůj pes má čip, dál potvrzení o akreditaci klece nebo přepravky pro psa, schváleno IATA. No a pak to všechno zaplatit, cíl Miami, Chicago - zhruba 2 000 dolarů ( záleží na váze psa ), bude se to lišit od společnosti se kterou letíte, jak říkám, poslední zkušenost mám ze Seattle. Šťastnou cestu :kytka:. Pak dej info, jaká byla cesta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
13.3.14 17:52

Mozem sa spytat? Akou spolocnost si letela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
13.3.14 17:57

Mozem sa spytat akou spolocnost moze ist pes a ako to mozem zariait?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
9.2.15 23:23

se psem do USA

Ahoj Linda chtela by sem vedet ako to funguje s tou prepravkou na psa ci kdyz ho nalozi ci mu tam daji vodu lebo si myslim ze kym ho nalozi a hybu snim tak sa mu ta voda urcite vylije, a ta karantena paneboze toho sa obavam nejvic bo nevem kteri pes nevizera malatne po 12tich hodinam letu :,( za odpoved dekujiii :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
23.2.15 15:02

Ma nekdo „cerste“ zkusenosti? Jak to pejsci zvladli psychicky atd.? Moc diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný