Pes mi nepije

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31694
11.7.16 14:17
@Glumka píše:
@Nimie tak jsem ve vane dostala do ni vody a nedalo mi to a povarila ji trochu kureciho a trochu ho zalila v misce prevarenou vodou. Secpala to cele. Sice ji pak natahlo, ale nic. Lezi a oblizuje se
:) tak dobré
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
11.7.16 14:42
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
12.7.16 19:22

@Nimie toz zas obhodila zem. Ake to asi vycerpanim bo je tu dusno a dali jsme si delsi prochazku a pak behala po byte. Ted se zase nacpala kuretem s vyvarem. Tak snad to nepujde vrchem.
@maminka189 mno ted mi dela starost, ze naposledy se vykadila vcera brzo rano a odte doby nic. Ale zase jedla za tu dobu jen tri misky s kuretem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21899
12.7.16 19:26

Osladila bych vodu Glukopurem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.7.16 19:31

@Glumka ze travu zvraci je normalní cisti si

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.7.16 19:37
@valinka.alenka píše:
@Glumka ze travu zvraci je normalní cisti si

Se to nedopsalo :,( cisti si tim zaludek…ze nejí taky celkem normalka odlouceni od rodiny, horka Mne takhle trucuje cubina po odjezdu dcery a druhé feny Jen to piti bych hlidala..zkuste treba vodu ovonet nebo primo k piti dat masovy vyvar :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
12.7.16 19:42

@valinka.alenka jj dneska mela 2× kureci s vyvarem. Tak snad to v ni zustane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
12.7.16 19:48

@Eemii no kdyby aspon k te misce sla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31694
12.7.16 21:48
@Glumka píše:
@Nimie toz zas obhodila zem. Ake to asi vycerpanim bo je tu dusno a dali jsme si delsi prochazku a pak behala po byte. Ted se zase nacpala kuretem s vyvarem. Tak snad to nepujde vrchem.
@maminka189 mno ted mi dela starost, ze naposledy se vykadila vcera brzo rano a odte doby nic. Ale zase jedla za tu dobu jen tri misky s kuretem

Heleď jestli fakt zvrací, tak vysaď jídlo, nech vodu a na vedro jí nepouštěj. Radši ať 1 - 2 dny hladoví :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31694
12.7.16 21:48

@Glumka a případně teda ještě jí můžeš nenechávat pojídat tu trávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.8.21 14:43

Pes 7 let ne pije a nejí ????

Prosím i radu nebo zkušenost pes má problém s čůráním cc14 dnů od včera nechce ven nechce pít ani jíst mám o něj velký strach veterinář bude až dnes večer dostala jsem do něj vodu stříkačkou ale nic moc ani šunku nechce máte prosím někdo zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59392
1.8.21 15:23

@Simon 567 a co vet když to je problém 14 dní tak co dělal už za vyšetření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová