Pes, miminko a antiparazitika?

1004
1.3.12 17:45

Pes miminko a antiparazitika?

Ahoj holky,v březnu se nám má narodit prcek,máme dva pejsky,žijí v bytě snámi…A začne jaro to znamená např období klíštat atd. Jaká antiparazitika mohu používat na pejsky když budu mít doma malé miminko aby mu to neublížilo? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
317
1.3.12 17:49

My používáme antipar. obojky Scalibor (bydlíme v lese a ty jediné se nám osvědčily) ale nenechávám mimi na pejsky sahat a vůbec né na obojek. V podstatě je to pro lidi neškodné ale jednou je to chemie a mimi je citlivé. Jinak to asi udělat nejde, než aby mi pes tahal klíšťata domů, sprej taky stříkáš po celém těle, pipety mezi lopatky se taky zozšíří kůží po celém těle a prášek z obojků také.. a takové ty ,,přírodní,, antiparazitika nám moc nefungovaly (jednou jsem vyzkoušela bylinný obojek myslím od Héry a ten trochu pomohl, tak potom jedině ten)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5545
1.3.12 18:11

Nas pes obojek ztratil vetsinou po par dnech, takze davam pipetu za krk. Posledne jsme koupili Advantix a funguje spolehlive. Kazdopadne at uz obojek nebo vodicka, je treba zabranit diteti kontaktu se psem, u advantixu hlavne prvni tyden po aplikaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
1.3.12 18:46

Muzes dat ty kapky za krk ale dite by se nemelo pejska dva dny dotykat!!! Nebo sprej frontline a jeden den nedotykat!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
1.3.12 19:34

Ahoj také používáme obojek Scalibor a jsme opravdu spokojeni. Za celou sezonu najdem tak max 2 klíšťata a to nepřisátá, takže super. Před tím jich nosila fenka domu habaděj. A co se týče malé, tak zatim jí nenechávám moc sahat na psa a až trochu povyroste, tak se tomu stejně nevyhnem a to už bude mít nějaký vytvořený protilátky a bude obranyschopnější, tak to s ní snad nic neudělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
1.3.12 19:40

No my budem mít uplně malí miminko,takže šahat sai nebude,zatím jsem koupila pipety,ale jinak jsme taky používali scalibor,akorat jsem měla strach stoho prašku či co je vtěch obojkach,říkali jsme si že bysme to pak dali pesanum až bude tak 3 měsíční,aby jí to neublížilo,tak nevím… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
1.3.12 21:10

U nás nebyl problém 3 psy, 3× Scalibor a mimčo bude mít rok a nic…záleží na tobě, pipety podle mě nebudou o nic lepší roztok se taky ,,rozleze,, po těle a mým 2 psům po něm zeslezla srst. Prostě ho nenechám na ně moc ťapat (je to docela záhul, pořád za nimi leze).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
7.3.12 16:27

ahoj,kapka za krk,prasek na cervy a zaroven nam vyslo ockovani.o))minuly rok,stihla jsem to 2dny pred porodem.o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
7.3.12 16:40

unás konec ledna trojkombinace,pulka unor tetan,a odčervení bylo dvojtý,vždy 5 dní po očkování,pač jedna mi začala sankovat,kapku chceme dat až bude teplej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný