Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj nevte o nekom kdo prodava filtraci do akvaria?
jakjsem cetla tvuj prispevek uz jsem se lekla za jsem to tam tak napsala.
Barbora13 píše:
Ahoj nevte o nekom kdo prodava filtraci do akvaria?
Do jak velkého? Mořské nebo sladkovodní? Nový nebo použitý?
Mám nějaké doma…
Příspěvek upraven 01.03.12 v 18:32
filtraci lepší koupit novou, ta zas moc nestojí pokud to máš jen do 60l akvárka a ne do 1000l .-)
Dermajetics píše:
filtraci lepší koupit novou, ta zas moc nestojí pokud to máš jen do 60l akvárka a ne do 1000l .-)
Pokud koupí málo používanou a vymění molitany a štěrk ve fitru nevidím v tom problém…ale je pravda, že dnes už filtry stojí do malých akva v podstatě ,,pár kaček,,
Barbora13 píše:
kolik to je par kacek?
Nenapsala jsi do jak velkého akva a mořské nobo sladkovodní?
nekupuj aqualel, zrovna jsem ho vyhazovala, shorel motorek, ale hlavne se to fakticky nesmyslne cisti. kup si aquaclear. teda jestli chces vnejsi filtr.
ja se ve filtrech nevyznam.co znamena vnejsi filtr?jako jak funguje.ted mam v akvariu stary a ten je vevnitr akvaria.Mam do 50l.a je to do sladkovodniho.
Barbora13 píše:
ja se ve filtrech nevyznam.co znamena vnejsi filtr?jako jak funguje.ted mam v akvariu stary a ten je vevnitr akvaria.Mam do 50l.a je to do sladkovodniho.
to je filtr vystrcenej vne akvarka (visi na skle) a dovnitr ti vedou jen trubicka a prepad vody. Ja to mam radeji, protoze je k nemu lepsi pristup a nehyzdi akvarko. lipú se cisti (az na aquael teda)
radove stokoruny, googli, ja uz nevim. je to podle objemu akvarka. na dvestelitrovy nas stal asi 7OO