Pes se chová divně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7
23.3.22 15:35

Pes se chová divně

Ahoj holky, potřebovala bych radu.

Můj pes ( rok a půl stará fenka krátkosrsté čivavy) je od včerejšího odpoledne divný. Předtím vše v pořádku a žádný problém. Včera odpoledne jsme ale byli venku a od té doby pořád kňučí. Kňučí i když je sama, i když je někdo s ní, prostě pořád. Bolesti ale nemá, na prohmat vše v pořádku, dýchá také normálně no nepřijde mi, že by ji něco bolelo. Přestala ale jíst. Dřív snědla své jídlo do 10 min. a teď si dvakrát kousla a nic. Nevíte někdo čím to může být?

Ptala jsem se několika kamarádek a známých co mají psy a kočky a říkali, že mají to samé. Že zvířátka nechtějí jíst, jsou taková unavená a jen polehávají. Mrzí mě že nevím co jí trápí a chtěla bych jí pomoc. Odčervená je, všechno v pořádku. Někdo nějaké rady? Nebo si někdo prochází něčím podobným? Děkuju za odpověď a hezký den. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
944
23.3.22 15:43
@nedyv píše:
Ahoj holky, potřebovala bych radu.

Můj pes ( rok a půl stará fenka krátkosrsté čivavy) je od včerejšího odpoledne divný. Předtím vše v pořádku a žádný problém. Včera odpoledne jsme ale byli venku a od té doby pořád kňučí. Kňučí i když je sama, i když je někdo s ní, prostě pořád. Bolesti ale nemá, na prohmat vše v pořádku, dýchá také normálně no nepřijde mi, že by ji něco bolelo. Přestala ale jíst. Dřív snědla své jídlo do 10 min. a teď si dvakrát kousla a nic. Nevíte někdo čím to může být?

Ptala jsem se několika kamarádek a známých co mají psy a kočky a říkali, že mají to samé. Že zvířátka nechtějí jíst, jsou taková unavená a jen polehávají. Mrzí mě že nevím co jí trápí a chtěla bych jí pomoc. Odčervená je, všechno v pořádku. Někdo nějaké rady? Nebo si někdo prochází něčím podobným? Děkuju za odpověď a hezký den. :srdce:

VETERINA!!! Co čekáš za jinou radu? Ty toho psa znáš a vidíš a stejně nevíš. Co asi poradí někdo na netu? Pes, co nežere a kňučí evidentně nějaký problém má, takže šup na veterinu a nech psa pořádně vyšetřit.

edit: může to být třeba zánět dělohy, tam to znamená veterina dnes, včera bylo pozdě, jde o život. Nebo neprůchodnost střev - to samé, hrozí smrt. Do zítra to nepočká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59353
23.3.22 15:45

A veterina tě nenapadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
23.3.22 15:46

Jakože více psů ma teď tyto problémy???

• Citovat
  • Upravit
7
23.3.22 15:49

@Alriga ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
23.3.22 15:50

@Markéta80 Píši že v okolí to má teď víc mazlíčků a na veterině byla spousta mých známých s tím samým a řekli jim, že je to erupcemi na slunci nebo co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.22 15:53
@nedyv píše:
Ahoj holky, potřebovala bych radu.

Ptala jsem se několika kamarádek a známých co mají psy a kočky a říkali, že mají to samé. Že zvířátka nechtějí jíst, jsou taková unavená a jen polehávají. Mrzí mě že nevím co jí trápí a chtěla bych jí pomoc. Odčervená je, všechno v pořádku. Někdo nějaké rady? Nebo si někdo prochází něčím podobným? Děkuju za odpověď a hezký den. :srdce:

Zánět dělohy-kdy hárala? Pokud teda není kastrovaná. Nebo cokoli jiného vážného. Veterina hned!

• Citovat
  • Upravit
2895
23.3.22 15:54

Nemá před haranim? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
23.3.22 15:56

No tak jeslti více psů z okolí má podobné probémy, tak to nejsou erupce na slunci, ale velké podezření na nějakého psychopata-traviče.

mazej na veterinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
23.3.22 15:56

Moje fena, menšího plemene má tyto stavy přesně před haranim..je neklidná, lítosti a, bolavá, nechce jíst…prostě klasický PMS…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
23.3.22 15:57
@Ou píše:
No tak jeslti více psů z okolí má podobné probémy, tak to nejsou erupce na slunci, ale velké podezření na nějakého psychopata-traviče.mazej na veterinu.

Začíná jaro, období hárání. Tyto stavy opravdu feny mít můžou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
23.3.22 16:13

https://youtu.be/siqO7NPz7Hk
Taky vas podle nadpisu napadlo tohle? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
23.3.22 16:14

Souhlasím s @marra2. U nás dokola hárají snad všechny feny, takže náš pes už 3 dny nežere a kňučí. No co, musíme to vydržet. Na stará kolena ho už kastrovat nebudu. Každopádně zakladatelko radši skoč na veterinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59353
23.3.22 16:43

@nedyv to mne veterinářka říkala taky že k ní teď chodí se psy co se chovají divně. To že pes chvíli nežere se dávala to knučení? kdy hárala? jak se chová venku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4467
23.3.22 16:51
@nedyv píše:
@Markéta80 Píši že v okolí to má teď víc mazlíčků a na veterině byla spousta mých známých s tím samým a řekli jim, že je to erupcemi na slunci nebo co

Jasně, ale to, že to tak má víc psů v okolí, tak neznamená, že to musí mít i pes zakladatelky. Pořád je na místě vyšetření, aby se vyloučilo život ohrožující stav. Může to být banalita, ale stejně tak může jít o stav, kdy je každá minuta drahá. Na co riskovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová