Pes se mstí - čůrání do postele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Uju
6750
6.6.13 10:53

No, tohle je v povaze se obávám, že s ní toho moc nenaděláš :think: Kámoška měla kočku která dělala totéž vím, že normální kočka a normální pes se nedá srovnávat(i když u těch mrňavejch šlechtěnejch o tom dost pochybuju) no, prostě kočka kámošce přestala kálet do postele až když ji čapla a vyhodila ven :nevim: Asi bych psovi udělala pelech někde na chodbě a hotovo, do ložnice by vůbec nepách :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
6.6.13 10:53

:roll: Ona se nemstí, ona je ve stresu…
doporučuju za celý den znavit natolik, aby večer lehla a spala a byla ráda, že má od vás klid. :nevim:
I negativní pozornost - výprask - je pozornost. O to jí jde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
6.6.13 10:54

To je ten problém. Dostane nařezáno jako pes a přitom je to mrcha mstivá. Seřezej jí jako mrchu a ona přestane, uvidíš.
Hele, zrovna včera jsem viděla, jak si naše čuba čte Britský times. Cožpak o to, číst umí, ale že si to umí i koupit… no škoda slov. Srolovala všechna loňská čísla a ztloukla jí do krychličky, tak snad už dá pokoj :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2738
6.6.13 10:54

@slecna.anna nemlať ji, bude dělat naschvály čím dál víc - dělá jí radost že se rozčiluješ.
Nemá problémy s močákem? my měli štěně, které neudrželo moč, pak jsme šli na testy z krve a měl moc řídkou moč, takže ji prostě nekoncentroval - neudržel..
Jako malý byl týraný, tohle byly následky, prostě šel a teklo to z něho.
V bytě to byla síla, vzal si ho známý na domeček, na zahrádku a bez problému..

Teď mám doma ještě jednu potvůrku - potvoráka, když byl mladší, a člověk se mu dostatečně nevěnoval, tak se odměnil a měl uchylku - chodil do rána kakat před zrcadlo.. :lol:
když jsme mu nadali a naplácali, bylo to druhý den znovu, já jen čistila a čistila, pak jsem rezignovala tiše uklidila dárek a přestalo to.Od té doby nic. Jen musíme opravdu pravidelně venčit.
Když usnu třeba brzo - někdy opravdu padám už v 8.. tak mám do rána díreček ( není to pravidlem) ale jak s ním jdu třeba ještě v 11 nebo tak, tak bez problémů třeba do poledne druhého dne..
během dne chodím cca 4×.
Nebo dej na ty místa kam chodí ( s posteli je to těžký ) cibuli nakrájenou na kolečka.
Psi ji prý namají rádi, no.. náš si s ní ještě hrál :D

Přeju pevný nervy! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
6.6.13 10:55

@AdaAda Za každou louži a hovínko venku dostane odměnu. Motivovaná je dost. Zezačátku jsem to zkoušela po dobrém, stejně to nepomohlo, tak teď prostě přes ten zadek dostane lepanec.
Někdy jsou ti psi opravdu velmi chytří, až se člověk diví:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6529
6.6.13 10:55

No holt Jack Russel, to jsou potvoráci až na půdu Četlas od Frýbové Robina? jestli ne, tak doporučuju. nahldneš pod pokličku teriéří nátury a tvrdé hlavy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
6.6.13 10:56
@slecna.anna píše:
@pannacotta Ex je debil, protože oboje:D Hlavně teda proto, že ji naučil spát v posteli a žebrat. Čumák jsem jí v tom vymáchala hodněkrát, vyválela jsem jí v tom celou, zřezala jsem ji novinama, vařečkou, za trest je na místě, nevšímáme si jí… Bez účinku…
Když ji zavřu na chodbu, tak kňučí, a vzhledem k tomu, že máme dva spolubydlící, kteří vstávají brzo ráno, tak si stěžují, že nemůžou spát… Navíc tam ta mrcha udělá zase na truc bordel, hov*o nebo něco, ti dva magoři do toho ráno klidně šlápnou a nechají to tak… no sranda:D
:lol: :lol:
No to máš radost teda :cert:
Potom nevím co teda na toho psa..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
6.6.13 10:58
@Verca1989 píše:
@slecna.anna nařezáno byste měli dostat vy! Tohle fakt žeru, místo toho, abyste se zamysleli, kde je problém, tak budete psa mlátit? Dejte ho někomu, kdo se k němu bude umět chovat proboha. Když ji seřežete, ukážete jí aspoň jak to tedy má dělat správně? Ukázali jste jí to vůbec někdy? Pes si po večerech nečte knížky, aby věděl jak se má správně chovat, to je všechno na vás, takže ji to musíte naučit, že venčit se může jenom venku, pokud jí nařežete, nechápu co jako čekáte, to není člověk, který si domyslí, za co to bylo, zvlášť jestli dostane až nějakou dobu po tom, co to udělala, tak vůbec neví, za co ji trestáte! Je mi z podobných příspěvků zle, radši psa mlátit, než si o jejich chování něco přečíst, co? Jednak ji odnaučte spát v posteli a to i když nejste doma, prostě do ložnice zavřete a nechce jí její pelech. A venčení ji prostě musíte naučit, pokud ji doma nechytíte hned při činu, tak je kárání naprosto zbytečné… :pocitac:

Já taky neuznávám když se pes mlátí, ale třeba já svého psa naučila když udělal zle, tak jsem chytla noviny a plácnu ho a příště vím že to neudělá.. není mlácení a mlácení, na to bacha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
6.6.13 11:00
@slecna.anna píše:
@Verca1989 Seš taky chytrá pizda, co? Ten pes není blbej, ví kam má chodit, kdyby sis to přečetla pořádně, chytrolínko, tak ten pes se MSTÍ, za to, že nemůže spát v posteli. Chápeš? Zkus si to najík ve slovníku, slovo msta tam určitě je.
A přestaň moralizovat o bití a nebití psa, protože o tom víš prd, jak se ten pes chová. Ta potvoračka chlupatá se u nás má jak prase v žitě, to že dostane na zadek (a dostane hned, jak to udělá, takže mi netvrď, že ten pes je blbej a nechápe, za co to je). Nejsme zastánci týrání zvířat, takže klid holka;)

buď tak laskavá a nech si tahle svá pojmenování pro někoho jiného, o psech víš očividně úplný hov*o, ale za to já nemůžu, zlost si vylívej někde jinde. Kdyby sis o psech něco přečetla, tak bys nemohla psát takový kraviny, jako že pes se mstí apod., pes proboha není člověk, kdy už konečně lidi přestanou psy polidšťovat? Fena se vám venčí doma i přesto, že tvrdíš, že ví co má dělat. Očividně neví, jinak by to nedělala, takže jste selhali vy, ne ona, vy jí musíte správně ukázat, jak se to má dělat, bitím ničeho nedosáhnete. A moralizovat o bití, nevidím důvod, proč ne, se psem se prostě dá jednat jinak než tím, že ho budeš mlátit a vybíjet si na něm svůj vztek, že zase budeš muset uklízet louže! Začněte s ní pořádně pracovat a nebudeš to muset řešit. A zrovna mě nemusíš poučovat o problémovém chování psů, já jsem si s tím užila a užívám víc než dost, tak si dej pohov…přestaň ztrácet čas obhajováním svého chování tady a radši si najdi na netu něco o psech, protože vědět jen to, že pes má 4 nohy, ocas a štěká bohužel nestačí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
6.6.13 11:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
6.6.13 11:02
@Verca1989 píše:
buď tak laskavá a nech si tahle svá pojmenování pro někoho jiného, o psech víš očividně úplný hov*o, ale za to já nemůžu, zlost si vylívej někde jinde. Kdyby sis o psech něco přečetla, tak bys nemohla psát takový kraviny, jako že pes se mstí apod., pes proboha není člověk, kdy už konečně lidi přestanou psy polidšťovat? Fena se vám venčí doma i přesto, že tvrdíš, že ví co má dělat. Očividně neví, jinak by to nedělala, takže jste selhali vy, ne ona, vy jí musíte správně ukázat, jak se to má dělat, bitím ničeho nedosáhnete. A moralizovat o bití, nevidím důvod, proč ne, se psem se prostě dá jednat jinak než tím, že ho budeš mlátit a vybíjet si na něm svůj vztek, že zase budeš muset uklízet louže! Začněte s ní pořádně pracovat a nebudeš to muset řešit. A zrovna mě nemusíš poučovat o problémovém chování psů, já jsem si s tím užila a užívám víc než dost, tak si dej pohov…přestaň ztrácet čas obhajováním svého chování tady a radši si najdi na netu něco o psech, protože vědět jen to, že pes má 4 nohy, ocas a štěká bohužel nestačí…

Pes sse sice neumí mstít ale takové malé rasy umějí dělat na truc :kytka:
Pes je dost chytré zvíře na to aby vědělo jak na truc naštvat pánička :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
6.6.13 11:04
@slecna.anna píše:
@pannacotta Ex je debil, protože oboje:D Hlavně teda proto, že ji naučil spát v posteli a žebrat. Čumák jsem jí v tom vymáchala hodněkrát, vyválela jsem jí v tom celou, zřezala jsem ji novinama, vařečkou, za trest je na místě, nevšímáme si jí… Bez účinku…
Když ji zavřu na chodbu, tak kňučí, a vzhledem k tomu, že máme dva spolubydlící, kteří vstávají brzo ráno, tak si stěžují, že nemůžou spát… Navíc tam ta mrcha udělá zase na truc bordel, hov*o nebo něco, ti dva magoři do toho ráno klidně šlápnou a nechají to tak… no sranda:D

Neskutecne, neskutecne, neskutecne. Takovy jako jsi ty by meli proplesknout a psa jim sebrat, pripadne vymachat pusu v tom bobku! To co tady popisujes je normalni tyrani a jestli si myslis, ze to prinese nejaky pozitivni vtsledek, musis byt jeste hloupejsi nez se zda. Timhle chovanim jsi naprosto ztratila jeji duveru a divim se, ze se to stale projevuje jen takhle mirne. Pozitivni chovani od psa nikdy nedosahnes negativnim zpusobem a jeste je mi na bliti, jak svoje chovani beres samozrejme. Abych jen prazdne nemluvila, kdyby hrozila situace dat psa z domu, prosim o sz, urcite by nasla panicky kteri by ji netriskali a jeste si nemysleli, ze se msti :poblion:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
6.6.13 11:04

@pannacotta ne, pes se mstít neumí, mstí se lidi, ne zvířata. Akorát lidi jsou tak hloupí, že si podobné chování vyloží jako mstu a on je problém úplně někde jinde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
6.6.13 11:06

@Avocadka naprosto souhlasím, nechápu jak může někdo vybíjet svou zlost a neschopnost na psovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2738
6.6.13 11:10

@Verca1989 nám pejsek, když byl malej zničil plno věcí, ovladač od x-boxu za 2tis. ovladače od tv, nemáme na ničem co najde žádné knoflíky*to miluje :mrgreen: atd.atd. ani bych nespočítala co všechno zničil. Uznávám, že mi taky párkrát ujely nervy, ale spíš jsem nadala ještě příteli, když mu dal na zadek :lol:
nedokázala bych psa seřezat jak „psa“.
Proto mám malé plemeno, které umí pár povelů jako " papání „,venku dojde na zavolání " pojd spinuškat“ atd. ano, taky ho máme v posteli a nikdy z ní nepujde pryč :lol:
Prostě, někteří lidi by si měli rozmyslet v prvé řadě, co to koupě psa vůbec znamená.
Je to zodpovědnost stejná jako vychovat miminko.
Pejsek od zakladatelky se může cítit méněcenný právě i proto, že vidím v metříku, že si pořídili mimčo.
Pokud dostává výprask i dítě, za to že se počůrá, stejně jako jejich ubohá fenečka tak to ji opravdu lituji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný