Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Hele, bohužel nemám, nějak s sebou foťák netahám a z pochopitelných důvodů se s tím snažím pomoct nelézt mezi lidi:-) Ale poptám se mamky.
@slecna.anna píše:
Ahoj, mám takový problém s mou Jack Russelicí, má něco přes rok a půl. Můj bejvalej ji jako malou naučil spát v posteli (debil, no) a nejde ji to odnaučit. Což by na jednu stranu vůbec nevadilo, že spí v posteli, co nás štve je to, že se jednou za čas (třeba jednou za dva tři měsíce) počůrá do postele. V noci jde třeba i třikrát na dvůr, vyčůrá se, vykadí se, ráno vstanu, otevřu dveře ode dvora a jdu si po svých, a ta blbka místo aby vylezla zpod peřiny a šla ven, tak to pustí pod sebe.
Teď jsme se teda už naštvali a z postele ji vyhazujeme (i když tam stejně vleze a spí tam, když jsme v práci). A tak teda celou noc spí na svém místě, cca ve tři ráno chce ven, tam udělá všechno, co je třeba. A ráno stejně najdeme u postele na koberci hov*o jak od vlkodava, přesně v místě, kde ta mrcha ví, že člověk stoupne, když vstává. Když to neudělá u mé strany, tak na straně přítele, když vstává později než já.
Vždycky za to dostane nařezáno jak pes, ale další den to udělá znova, mrcha mstivá.
Máte někdo tušení, co s tím? Vymlátit to rebelství nebo na ni použít nějakej fígl?
Ne fena se vam nemsti, proste ma strach a nevi jak vam to zdelit, dela potrebu v bezpeci, sebemensi zmena ji muze rozhodit, pes nemuze mluvit, nema pratele jako Vy, je zalezla doma a ma jenom vas, a podle toho jak o ni pisete tak asi moc hezkej vstah nemate.