Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Taky bych naříkala… To se běžně dělá, že se psům vytrhávají chlupy z uší? ![]()
@Silvuška1 píše:
Dobrý den. Mám pejska Shih-Tzu a při vytrhávání chloupků z uší naříka.Slyšela jsem že jsou na to nějaké kapky nebo pudr. A tak jsem se chtěla zeptat jestli někdo neví jak se jmenuje ten přípravek? Děkuji
o zadnem pudru jsem jeste neslysela, chloupky budou casem povolnejsi a povolnejsi, hlavne dusledne vytrhavat at muze zvukovod vetrat ![]()
Nase 8 leta fena ma od malicka problemy s usima, takze pravidelne cistime. Dodnes si nezvykla a kazda procedura je jako bychom ji na noze brali.. Takze trhani zdar ![]()
Pudr je hlanvne navytrhavani chloupku. Myslim, ze se to jmenuje ear powder od bio-groom. Poravdu sikovna vecicka, chloupky jdou z ucha lehce vytrhnout, ale zanet to nezastavi.
Dobry den, prosim Vas do ktere dirky kapat? Te bliz k hlave? Nemuzu to nikde najit ani si vzpomenout. Ddekuji za odpoved.
Já bych letěla hned na veterinu, a asi jen čekat až se ouška zahojí :/
Nemáte doma navíc kapky Surolan, prosím? Máme doma čtyřletého čivaváka, kterého začalo zlobit ucho - po nakapání čisticích kapek si už tolik ucho neotírá a netřepe hlavou, po 3 dnech je ale ještě trochu zarudlé. K veterináři ho tahat nechceme, protože, ač to může působit směšně, je tam hodně agresivní a ze strachu kouše. Předem děkuji za odpověď. ![]()