Pěstí v 1. třídě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7346
23.9.15 20:51
@Lynette píše:
@SIMONA1234 Vynadala jsem mu, chytla jsem ho zaruku a odtáhla do ředitelny a tam upadl. S tím že část že bych ho tam hodila na podlahu bych asi vynechala :lol: Zajímalo by mě z čeho by mě obvinili - ze zvýšeného hlasu nebo z toho že jsem mu řekla že si nepřeju aby ještě někdy uhodil mou dceru? Nebo snad že jsem ho odvedla do ředitelny?? :lol:

Napsala jsi to jinak, že?
No nic…už TO komentovat nebudu…není rozdíl mezi tebou a tím grázlíkem…fakt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
23.9.15 20:51

@Lynette Já zrovna dneska zažila holčičku, která lhala. Bohužel jí to prošlo, takže příště bude lhát opět. A odnášet to budou ti ostatní (třeba chlapečkové). Já bych fakt nedělala takové závěry :nevim: Taky jsem prošla drsnou několikaletou šikanou a přesto si nedovolím odsoudit někoho jen na základě výpovědi jedné strany. Ono se taky může nakonec ukázat, že holčička dělá zase jiné věci a tohle je vyústění (být to tak samozřejmě nemusí, ale tu možnost je prostě potřeba brát v úvahu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30445
23.9.15 20:55
@Lynette píše:
@SIMONA1234 Vynadala jsem mu, chytla jsem ho zaruku a odtáhla do ředitelny a tam upadl. S tím že část že bych ho tam hodila na podlahu bych asi vynechala :lol: Zajímalo by mě z čeho by mě obvinili - ze zvýšeného hlasu nebo z toho že jsem mu řekla že si nepřeju aby ještě někdy uhodil mou dceru? Nebo snad že jsem ho odvedla do ředitelny??:

Tak si představ, že nějaká cizí hysterka čapne tvoji holčičku a silou ji někam povleče, někam, kam nechce, že na ni řve a že prožije takovou hrůzu, jakou třeba nikdy nepoznala. A ty jako máma se to dozvíš. Ta hysterka bude přesvědčená o tom, že tvoje dítě někomu ubližuje, což ovšem tebe - bude zajímat? Nebude. Chtěla bys té náně, co svým chováním ublížila a ohrozila tvoje dítě, vyškrábat oči. Plným právem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
23.9.15 21:05

@hanka.br. Zajímat mě to bude a s tou nánou bych plně souhlasila. Já se totiž dozvědět že moje dítě někoho šikanovalo, tak s ním osobně udělám přesně to samé, navíc bych ho postavila před celou tříd aby se dotyčné veřejně omluvil a ještě by měl peklo doma!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30445
23.9.15 21:06
@Lynette píše:
@hanka.br. Zajímat mě to bude a s tou nánou bych plně souhlasila. Já se totiž dozvědět že moje dítě někoho šikanovalo, tak s ním osobně udělám přesně to samé, navíc bych ho postavila před celou tříd aby se dotyčné veřejně omluvil a ještě by měl peklo doma!

To jistě. Určitě bys souhlasil s cizí ženskou, která odtáhne tvé dítě kamsi. Nebo jsi máma na dvě věci, to je taky možnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
23.9.15 21:09

@hanka.br. ředitelna není žádné kamsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30445
23.9.15 21:12
@Lynette píše:
@hanka.br. ředitelna není žádné kamsi.

Pokud se cizí člověk rozhodně sáhnout na mé dítě, je mi úplně šumák, kam ho vleče. A mohl by mít důvod, jaký by chtěl, NIKDY by mu taková věc neprošla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
23.9.15 23:20

@hanka.br. No učitelka je taky cizí člověk - ta na něj sáhnout může??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.15 23:37

Tak jsem byla dnes v té škole. A tedy nic není vyřešeno. Učitelka to řešila semnou během přestávky na chodbě, byla u toho i dcera a zavolala i toho hocha. Ten tvrdí, že to nebyl. A dcera už jenom mlčela nedostali jsme z ní ani slovo…Nakonec jsem sní zůstala sama bezmocná na chodbě. To mi také, už nic nechtěla říct-tedy už po sté asi tu stejnou věc. Hned po škole jsme šly k obvodní dr. ta nám teda potvrdila že je to monokl od rány. A objednala jsem holku k psycholožce. A zítra jdu zase do školy co s tím tedy budou dělat. Pokud stále bude p učitelka laxní, tak ´půjdu za ředitelem a pak snad inspekce.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.9.15 23:40

A ještě se vrátím k tomu. Že má dcera nikdy žádným dětem nenadává. Nikdy s ní nebyl problém. On k ní chlapec přišel jen, tak ji šupl a říká-tu máš ty vogo…

• Citovat
  • Upravit
30445
24.9.15 07:19
@Lynette píše:
@hanka.br. No učitelka je taky cizí člověk - ta na něj sáhnout může??

Ne, učitelka není cizí. Učitelku zná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
24.9.15 09:22
@Tynkabinka píše:
A ještě se vrátím k tomu. Že má dcera nikdy žádným dětem nenadává. Nikdy s ní nebyl problém. On k ní chlapec přišel jen, tak ji šupl a říká-tu máš ty vogo…

Promiň, ale tohle nemůžeš vědět, když ve škole s dcerou nejsi. Tím neříkám, že to dělá, ona skutečně může být hodná, bezproblémová atd., jen si myslím, že rodič prostě musí být ve střehu a ne bezmezně věřit všemu, co mu dítě tvrdí (i když bychom si to ze srdce přáli). To, jak se chová dítě v naší přítomnosti, vůbec nevypovídá o tom, jak se chová někde, kde nejsme. Znovu podotýkám, že se chlapečka nezastávám, takhle se prostě nejedná a přes to vlak nejde. Jen se snažím dát pohled i z jiného úhlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
24.9.15 13:17

@Amys Podle mě dobrý rodič svým dětem prostě věří - bezmezně věří!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
24.9.15 13:35

Kdyby mé dítě někoho šikanovalo, plně bych chápala matku oběti, že mé dítě seřvala a odtáhla do ředitelny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
24.9.15 13:36

Ták jsem se dnes k tomu všemu dozvěděla, že dcera se ve škole nesoustředí. Šoupe nohama a otáčí se. Takže mi bylo navrhnutu zda by jsme ji nedali odklad a šla by do školky 8o 8o. Já jsem s toho už uplně blbá nebo nevím. Tak holka dostane a ja ji ještě potrestám, že půjde do školky :cert: Ale dnes sama přišla s tím, že je škoda že nechodí do vedlejší třídy prvňáčků, má tam kamarády ze školky. Tak ji přeřadíme. A snad bude do školy chodit ráda. Nebo je tu někdo kdo dal dítě ze školy znovu do školky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí