Petechie a zase petechie...

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.3.22 13:09

Přikládám ještě foto. Jak to u nás vypadá.

• Citovat
  • Upravit
6061
5.3.22 13:15

A co tě tak moc straší? Z čeho máš strach?
Protože meningokoka nemá zcela určitě a leukemii zřejmě také ne.
A nenapadá mě nic jiného, co by mělo vzbuzovat tak velký strach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.22 13:35
@Anonymní píše:
Jsi moc hodná, ono bys tohle ani jako modřiny nezaregistrovala, má to hodně světlé, jiné modřiny nemá a to opravdu nohama mydlí hlavně o přebalovací pult. Pouze sem tam tohle. Ale říkám si, jestli to není z toho jejího vztekání. Uklidňuje mě, že ta krev je v pořádku a všechno okolo taky, já nevím jestli měnit doktora hned, tahle Dr je také na doporučení, je to kapacita a byla jsem s ní naprosto spokojená a věřím jí. Jen zkouším různé rady, hledat na netu už taky nebudu, protože mě to akorát nerví. Uvidím, fakt to na pouhé oko není ani vidět, ale já to vidím. A klidně za hyisterku budu…klidně jo. Jde o moje dítě. Ale zase v tom nechci hledat, to co v tom není…ani v tom nechci hledat, že by se něco mohlo stát. Umím si v hlavě fakt vytvářet scénáře, čemuž neškodím nikomu než sobě..a je to špatně. Pak se nervím a přenáším to i na malou. Tobě děkuji. Snad to u nás zmizí..a jestli, tak snad to bude případ, jako u vás. Měj se a díky moc za reakci. :kytka:

Jo, malý měl taky ty petechie a jak říkáš, kdybych o tom doktorce neřekla, nevšimla by si toho. Nikdy je neměl jinde než pod krkem a pod očima. Pak petechie už neměl a začaly ty modřiny. Pokud máš doktorku, které věříš, je to fajn, tak to hod za hlavu, když řekla, že vše je OK a nezabývej se tím. Mej se hezky, pěkný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.22 13:41

@Whitedog

Zřejmě, já doufám, že určitě ne…to vyloučili ihned. Jak dle vzhledu, tak ta krev. Nevím, co me tak straší, že asi neřeší tu příčinu, důkladněji. Hele připouštím, že asi hlavně já jsem paranoidní… :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.3.23 15:52

Holky, přijde Vám tohle jako petechie? Dcerka to má už dlouho, myslela jsem původně, že jen vyrážka, ale nemizi to. Není to asi dobře vyfoceno…

• Citovat
  • Upravit
22614
28.3.23 17:55
@Anonymní píše:
Holky, přijde Vám tohle jako petechie? Dcerka to má už dlouho, myslela jsem původně, že jen vyrážka, ale nemizi to. Není to asi dobře vyfoceno…

Máš to fakt blbě vyfoceny.. Takhle z fotky se mi to spíš zda jako vyrážka nebo ekzém, petechie tam nevidím. Ne zkusíš to vyfotit líp?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
30.3.23 08:17

Taky mi to přijde spíš jako rozškrabaný exém. Ale není to pořádně vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.23 00:03

Děkuji holky, lépe se mi vyfotit nepodařilo :-( ono když se ta fotka přiblíží, tak tam jsou vidět tečky fialovo - červené? Ale snad to bude jen ten ekzem nebo vyrážka.

• Citovat
  • Upravit
22614
31.3.23 14:51
@Anonymní píše:
Děkuji holky, lépe se mi vyfotit nepodařilo :-( ono když se ta fotka přiblíží, tak tam jsou vidět tečky fialovo - červené? Ale snad to bude jen ten ekzem nebo vyrážka.

A nedrape si to? Protože petechie se dělají i z toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+