Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@hulala tak to je dobre, ze je syn v poradku!
moc dekuji za podporu, uklidnila jsi mne, tim, ze mas zkusenost… ![]()
Mě dceři se po viróze udělaly petechie. Ale tedy třeba 1000 ne 1. Měla Hönoch š. purpuru ( zánět kapilarnich cév ). Fakt každá tečka nemusí být leukémie a rakovina. Druhému dítěti se dělají když hodně kašle, zvrací. Hlavně klid. Jdete ven, užívejte sluníčka. Muže to mít úplně v pohodě k té viroze.
@kocourGarfield moc moc dekuji za zpravu! Druhemu ditku se delaji na obliceji po tom kasli/zvraceni, anebo i na telicku?
uz se citim trochu lepe ![]()
@Terezzz1 píše: Více
Tak to bych brala, že to může být ještě k té viroze, snažila se uklidnit a týden počkala a sledovala. A snažila se nestresovat…
A neboj, taky jsem úzkostná matka. Ale to, že jsi už s tím byla na pohotovosti a tam neshledali nic vážného, by mě uklidnilo a opravdu bych nějaký čas počkala a sledovala…
@Giovanna1 Ne, chraň pánbůh. Byla to ITP - idiopatická trombocytopenická purpura, mnohem snadněji řešitelná diagnóza.
@annali tak to je dobre, ze to tak dopadlo… kazdopadne dekuji za sdileni zkusenosti, musim rict, ze jsem se opravdu po teto diskuzi trosku uklidnila! Verim, ze jak vsechny nemoci odezni, ze to bude dobry! ✊🏻