Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Niki.krejci
Ja ho mam take pro holcicku a mam v nem ruzovou vlozku.
Kazdopadne vyfotit mohu az zitra bohuzel.Mam ho v aute schovany.
Ale vkladam vam foto, jak podle me opravdu vypada.Je svetle sedy s nadechem do modra. ![]()
Ale samozrejme jeste rada zitra vyfotim.
@sara1000 mockrát děkuji, pokud by vám to dnes vyšlo vyfotit, byla bych ráda. Ještě jsem ho neobjednala, stále vahám ![]()
Tak pomocí křížového šroubováku jsem za pět minut odstrojila celý kočárek ![]()
Takže se dá dát normálně do pračky. Jen je lepší natahovat potah zpět ještě vlhké ![]()
Dobry den maminky. Chtěla jsem Vas poprosit jestli tento kočárek je spíše do modra nebo do seda? Chci ho pro dceru a modrý by se mi moc nehodil. Kdyby jste měli fotky, tak bych to moc ocenila. Děkuji ![]()
@Romisis
Mam ho bohuzel slozeny na pude momentalne, takze nemohu vyfotit.Ale ja ho vidim, jako sedy.
Jeste jsem si rikala, ze na to, ze ma v nazvu blue, tak modry tedy neni
.
Mam ho tez pro dceru. Poridila jsem holcici vlozku do nej.
Dobrý den, ráda bych se zeptala majitelek tohoto kočárku na dvě věci.
1. Jestli máte problém s narážením do brzdy při chůzi (v jedné recenzi na něj jsem o narážení četla a kočárek mě tím dost odrazuje, byl to jeden z důvodů prodeje klasických golfek, nedalo se s nimi téměř chodit)
2. Pro jak velké dítě je v reálu kočárek koncipován? Nemyslím rozměry z promo informací výrobce
. Přijde mi o dost kratší než třeba P&M Street, dceři je 17 měs. a je o trochu vyšší, nebude s tím problém?
Máme klasický sporťák z kombinace, ale potřebuji něco skladnějšího…
Děkuji za rady
.
@pmetel ahoj, my mame kocarek pro dceru od jejiho cca roku a pul. Take jsem tehda cetla to s tou brzdou, ale jsem rada ze jsem se nenechala odradit a kocarek koupil. Za me super. Mam partnera co meri 2 metry a i on zvladal kocarek vest aniz by kopal do brzdy… takze za me toto problem neni… co se tyce velikosti, tak do 2,5 let male jsem ho pouzivala temer denne a v pohode se v nem vyspala, sedela… a i dneska kdyz ji je temer 3,5 v nem po obede nekdy usne a spi 2 hodky, takze i pro ni asi v pohode… meri ted cca 98cm.
@pmetel
To je nahoda, zrovna dnes jsem ho vytahla po zime
.
Kazdopadne merim 174cm a nikdy se mi nepodarilo do brzdy kopnout.
A myslim si, ze je dost prostorny. Dcera ma 20 mesicu a uplne v pohode v nem sedi a spi.
Jedine, proc jsem ho schovala na zimu bylo.Ze mi v nem spatne drzel fusak a nervovalo me to ![]()
@Flora1 @sara1000 Oběma moc děkuju, skvěle to sedí i na nás, já měřím 173 cm a muž 198 cm
. Chápu tedy správně, že jste spokojené?
.
Dcera už obstojně chodí, ale od září půjde starší do školky, tak pro rychlejší přemisťování + se stěhujeme do bytu, kde bude menší výtah a budu tedy kočárek nechávat v suterénu, takže bude lepší, když bude lehčí a skladnější. O výhodách cestování (nejen) na dovolenou s kočárkem, který nezabere celý kufr asi mluvit nemusím
. Budu-li upřímná víc se mi vizuálně líbí ten Street, ale na drobné pojíždění mi přijde zbytečné za něj dávat dvojnásobek peněz a pokud slouží dobře, není asi co řešit ![]()
@pmetel ja jsem tedy spokojena moc. Za ty penize urcite je to urcite super kocarek, ktery splnil ma ocekavani. Jako velke plus jsem videla i velky kosik, v trojkombinaci jsem mela malinkaty, tak jsem si to uzivala:-) super pro me byl i plastovy pultik na rukojeti. Za me proste super kup porovnani cena x kvalita.
Souhlasim naprosto s pani.Ten kosik jednodusse miluju.Je obrovsky a je do neho super pristup. A ten organizer nahore take nema chybu.
Trosku mi na nem vadi, ze po dlazkach lehce drkota.
Ale to delaji vsechna tato kolecka.
Ja mela velky x-lander a ten mel. nafukovacky. Talze nezvyk…
Ale jinak jsem spokojena. Skvele se ovlada a je kvalitne usity.
Pomer kvalita / cena ![]()
@sara1000 Děkuju moc za názor
, včera jsem ho objednala a už se těším, až dorazí
. Taky teď máme nafukovací kola, ale vzhledem k tomu, že už odvozil dvě naše děti, stejně je skoro nereálné ho nějak slušně prodat, necháme si i ten a kdybychom potřebovali do terénu, vyrazíme s ním ![]()
Prosím, prosím, poraďte mi s otočnými kolečky… Prostě mi to nejde.
Udělám vše co udělat mám, neudělám ani krok a už se zacvaknou.
![]()