Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky, máte některá zkušenost s tímto kočárkem? Pettite§Mars easy 2017 (black melange) moc se mi líbí ale nikde není v obchodě a tak se nemohu na něj kouknout a nechci jej hned koupit přes net…prosím o jakoukoliv zkušenost…děkuji ![]()
@lhotp My jsme ho koupili asi před měsícem ale máme grey melange.Za nás splnil očekávání takže záleží co čekáš.
My máme taky Grey melange. My jsme spokojeni. Je to sice samí plast, ale za tu cenu jsme s tím počítali.
Ahoj, mam ho cca 3 nedele.Jsem spokojena a splnil ma ocekavani za tu cenu.
Trochu si nemohu zvyknout, ze se sklada sezenim nahoru, nebo jak to napsat
.
Jinak mam barvu blue channels.
Zajima te neco konkretne?
Jinak tento kocarek je k videni v Kasparku na Zlicine, pokud jsi z Prahy.
Mamči můžete mi sem poslat fotky? na internetu vypadá dobře a chci něco skladného (už mě nebaví ten můj kočár je těžký…) Tak uvažuji o něm ![]()
Nejsem z Prahy ![]()
Já myslím že třeba tady je ta barva pěkně vidět. Jinak pokud tě něco zajímá klidně se ptej.
https://www.kasparek-baby.cz/…ack-melange/
@sedmikráska70 píše:
Já myslím že třeba tady je ta barva pěkně vidět. Jinak pokud tě něco zajímá klidně se ptej.
https://www.kasparek-baby.cz/…ack-melange/
Hlavně jak jste s ním spokojená???
@lhotp My jsme ho kupovali na cestování protože sporťák nám nevlezl do auta. Teď už jezdíme jen s ním. U vchodu máme pár schodů a protože je kočárek lehký tak ho chytnu i s malou a sundám ze schodů úplně bez problémů. Řekla bych že po štěrku docela drkotá, ale přesto že jsme z vesnice tak těch štěrkových cest tu moc není a malá už dost chodí takže kde nejezdí auta většinou pobíhá, tráva je sjízdnější. Překvapilo mě že má těžiště víc ve předu takže když se najíždí na chodník tak člověk musí trochu zabrat aby přední kolečka nadzvedl, ale to bude asi kvůli stabilitě při ležení což mi jsme zatím nevyužili. kolečka jsou dostatečně velká a překvapila mě i šířka koleček která je asi 4cm. Za nedostatek považuji pouze to že se nedá sundat potah ale zatím jsem nepotřebovala čistit takže nevím jak se bude udržovat. Kupovala jsem ho přes net se strachem jestli nekoupím krám, při vybírání jsem se snažila a hledala ale vždycky jsem se vrátila k easy tak jsme ho koupili a za mě můžu říct že zatím nemám důvad litovat. Přeji šťastnou ruku při výběru.
Tak já hu už prát musela. A jedině dát celý do vany a vydrbat. Byla to obstrukce, ale i v pidi koupelně jsem to zvládla ![]()
@sedmikráska70 a je to super látka. Nesaje moc vodu. Takže i když jsem proudem sprchy namáčela, tak se to nepropustilo skrz ![]()