Petite Mars easy - máte někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
123
2.5.18 21:46

@Vero20 Ja jsem tedy s timto problem nemela, jestli se mne to zacvaklo jednou za mesic bylo to moc… mas kocarek novy? Napada me vadny kus?:-( ja zacala mit tento problem az kdyz mi mala sama lezla do kocarku, jak si o to oprela nozky uz to bylo zasperovany…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
2.5.18 22:45

@Vero20
Za jizdy se mi to tedy rake nikdy nestalo. Stava se mi to pri skladani do auta.
Me zas napada, zda opravdu zatahnes dostatecne za tu pojistku.Ja tedy musim dost silou, obcas mam pocit, ze to musim urvat za chvili :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.5.18 16:40

Brzda na P&M Easy

Hezký den,
prosím majitelky tohoto kočárku o info, jak jim „vyhovuje“ brzda. Mám tím namysli, zda o ni nezakopáváte (já jsem malá, v obchodě jsem zkoušela - zdá se bez problémů), jak se vám sjíždí z obrubníku a především ze schodů. Brzda vyčuhuje z koleček, není schovaná uvnitř nich a myslím, že schody s kočárkem neseskáču. Bohužel je to (asi) jediná vada, ale vzhledem k tomu, že ke vchodu to mám 8 schodů bez nájezdu, které denně x krát absolvuji, tak to asi bude důvod proč jej nekoupit :,(
Děkuji za reakce, Gábina :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
17.5.18 21:54

@gaba-g
Ahoj, ano brzda vycuhuje. Takze sice schody a obrubniky sjizdim.Ale vzdy ji „orvu“o ten okraj:oops:
Ale mam dlouhe nohy a o brzdu nezakopavam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.5.18 22:07

@sara1000 Ahoj,dekuji za postreh. Konecne jsem se mi na kocarku libil material, delka luzka, i v poloze v leze dobry prostor na spani, jednoducha kolecka (nezdvojena),spojene madlo, lehky, vcelku skladny, dlouha striska, dobre ovladani se sedicim i lezicim ditetem (nema tendenci preklapet se),vleze nemate hlavu ditete uplne u nohou, ze by ho snad clovek kopnul pri chuzi, velky kosik… a nema ho kazdy. No vic uz toho snad vypsat z vlastnosti nelze a vsechny az asi na “odpruzeni”, ktere neni (resp. nafukovaci kolecka muzou zlepsit jizdni komfort),lze z meho hlediska hodnotit kladne. “Jen” s prominutim negramot (ne)premyslel nad brzdou. Stacily by vetsi kolecka, aby se brzda schovala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
18.5.18 12:29

@gaba-g
Jj, ta brzda me prekvapila. Nicmene s kocarkem jsem opravdu spokojene.Vse,co vypisujete je opravdu k nezaplaceni. Jedine co mi vadi je, ze jsem slyset, kdyz jedu po meste.Diky koleckum samozrejme.
Ale jsem zvykla na velka nafukovaci kola.Tak si jiste zvyknu.
Ale v pomeru kvalita-cena jsem velmi spokojena.
A ten kosik? Toje proste bomba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.5.18 07:40

Nejde složit

Prosím, stalo se vám někomu, že kočárek nejde složit? Mám ho týden, jsem velmi spokojená, včera jsem ho chtěla složit a prostě nejde. Zmáčknu obě„tlačítka“ na madle a nic.. není ještě někde nějaká pojistka, nebo něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
21.5.18 18:11

@klarumka
Stalo se mi to jednou.Ale bylo to tim, ze jsem si to madlo nacvakla moc vysoko a bylo jak kdyby pres to, kde se ta konstrukce lame pri slozeni. Zkuste sundat madlo, zda ho take nemate moc vysoko. A nebrani tomu slozeni.
Snad to vyjadruji normalne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.5.18 19:15
@sara1000 píše:
@klarumka
Stalo se mi to jednou.Ale bylo to tim, ze jsem si to madlo nacvakla moc vysoko a bylo jak kdyby pres to, kde se ta konstrukce lame pri slozeni. Zkuste sundat madlo, zda ho take nemate moc vysoko. A nebrani tomu slozeni.
Snad to vyjadruji normalne :lol:

Moc díky!!! Bylo to tím, tak na to bych sama nepřišla :D jste moje záchrana, fakt díky moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
21.5.18 22:33

@klarumka
:mrgreen: Ja se takhle vztekala dobrych 15 minut u auta, nez mi cvaklo, ze jsem to madlo posouvala a je to tim.
Hlavne, ze jste na to prisla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.5.18 13:57

Jezdim s nim jak drak :srdce: :srdce: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
30.5.18 18:53

Ahojky všem,

prosím, jaká je délka a šířka ložné plochy? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.18 06:47

@asimpa Míry jsou na straně 2 :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
15.10.18 17:32

Air

Ahoj, tento kocarek se da koupit s nafukovacima kolama, myslite, ze to bude velke plus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
15.10.18 18:17

Já ho mám, ten s nafukovacími a jsem moc spokojená. Dá se s ním jezdit i po kostkách ve městě naprosto bezhlučně, to je pro mě na kočárku snad nejdůležitější. Samozřejmě krom pohodlí dítěte… A i to vypadá spokojeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí