Pfizer očkování 2. dávka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16694
23.4.21 09:14
@nulu86 píše:
Dobrý den, je někdo, kdo na druhou dávku již nešel? Dost o tom uvažuji. Už jsem si posunula termín ( z původních po 3 týdnech na po 6 tydnech), mám jít za týden a už teď mám depku že nevím jestli na tu druhou dávku vůbec jít. Děkuji za odpověď

Jít nemusíš, nikdo tě nutit nebude. Prostě tě vyškrtnou a pokud zrovna nebudou mít náhradníka na druhou dávku, který nešel očkovat v řádném termínu kvůli nemoci, tak tvoji dávku vyhodí. Po naředění je totiž použitelná jen šest hodin. A naředit ji musí, protože z nich krom té tvé udělají ještě pět pro další klienty, kteří přijdou pro svou druhou dávku. Ale hlavu ti za to nikdo trhat nebude. Jen by bylo fajn si příště takové věci rozmyslet pořádně dopředu. Protože z nějakého důvodu ses nechala poprvé píchnout a bez druhé dávky to ztrácí smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
23.4.21 09:39

Já si uvědomuji vaše reakce. Dokonce jsem přesvědčená, že očkování je dobré. Sama sebe přesvědčuju ať na druhou dávku jdu. Na první dávku jsem šla absolutně přesvědčena bez jakýchkoliv pochybnosti. Po prvním očkování jsem měla běžné příznaky které popisujete, ale k tomu (ač jsem standardně v klidu) se mi rozjelo něco jako deprese a měla jsem dvakrát nekontrolovatelne třesy nohou, jednou levé ruky. Vždy to trvalo několik minut pak to odeznělo. A to mě upřímně vyděsilo. Vzhledem k tomu že se od druhé dávky očekává větší reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
23.4.21 13:37

Byla jsem včera. Bolí mě ruka a víc spím. Je fakt, že odpočívám a cíleně nic nedělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
24.4.21 10:51

@nulu86 otázka je, nakolik to bylo způsobeno očkováním. Tzn. je docela dobře možné, že by se ti tyhle stavy objevily i bez očkování, což by měl zjistit tvůj obvodní (jestli se nejedná o úplně jiný začínající problém, třeba právě vůbec nesouvisející s očkem)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
25.4.21 21:57

Druha davka mile prekvapila. Byla jsem v patek a jenom me trosku bolelo rameno. A to jsem kvuli hezkemu pocasi porusila naplanovany klidovy rezim. Super, jsem rada. Uz mam QR kod, takze doufam, ze mi to k necemu bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
27.4.21 13:28

Já jdu na druhou dávku zítra, mám dost obavy, spíš se zase bojím tých vedlejších účinku.. po první dávce mě bolela ruka a měla jsem jen zimnici a únavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
1.5.21 19:19

Tak jsem nakonec šla. S velkými nervy. Na druhé dávce jsem byla ve čtvrtek. Včera jsem prolezela den s pocity jako při chripce - teplota, celková slabost, bolest hlavy, která (narozdíl od teploty) trvá stále. Trochu mi otekly uzliny v podpaží na té ruce kde je vpich a bolí. Dnes už se ale oproti včerejšku cítím podstatně lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
1.5.21 19:58

@nulu86 Tak to je fajn já jsem už 4 dny od očkování a už mi je líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí