Pfizer - vedlejší účinek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ou
24138
26.7.21 15:44

Tak kdyby tohle šlo, tak by to nebyl vedlejší účinek, ale motivanční prvek pro očkovací kampaň, zejména kdyby třeba Astra- Zeneca naopak zmenšovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
26.7.21 15:57
@aiwwa píše:
To si pleteš, to dělá ruský Sputnik.

tvl, to jste mi to nemohli říct dřív? kašlala bych na Pfizera :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
26.7.21 15:57
@jahuhudka píše:
To bude tím čipem :nevim:
:mrgreen: pobavilo
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
26.7.21 16:07
@Andilek121 píše:
Zdravím dámy :D
Hrozně mě zajímá jedna věc..Všude narážím na články, kde se rozebírá, že Pfizer údajně ženám zvětšuje prsa..Co je na tom pravdy? Má některá zkušenosti i s takovým vedlejším účinkem? Mám prsa malá, takže zrovna mně by to nevadilo :lol:

A plastičtí chirurgové nebudou mít co z*at. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16210
26.7.21 16:16

Jsem po druhém očkování a pozorovala jsem na sobě tyto vedlejší příznaky: rostoucí prsa, rostoucí zadek, neodolatelná chuť na zmrzlinu, pocity na omdlení při pohledu na žehlicí prkno, nevolnost po snědení krabice dortů (přestože jindy mě čtyři likérové špičky nerozhodily :nevim: ), naprostá ztráta chuti při konzumaci nasucho opražené cukety… No, určitě toho bylo víc, ale ty výše zmíněné mě zaskočily. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80103
26.7.21 16:19
@zrcadlo píše:
Jsem po druhém očkování a pozorovala jsem na sobě tyto vedlejší příznaky: rostoucí prsa, rostoucí zadek, neodolatelná chuť na zmrzlinu, pocity na omdlení při pohledu na žehlicí prkno, nevolnost po snědení krabice dortů (přestože jindy mě čtyři likérové špičky nerozhodily :nevim: ), naprostá ztráta chuti při konzumaci nasucho opražené cukety… No, určitě toho bylo víc, ale ty výše zmíněné mě zaskočily. :think:

Dobře shrnuto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
26.7.21 16:22

A já zas čekala, že budu mít rychlý internet i na cestách a ono zatím prd. Možná až po těch 14 dnech od druhé dávky? Jakože až pak aktivují ten čips?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.21 16:28

Srandičky, srandičky, ale mě se jednak prsa trochu zvětšily, ale hlavně jsem měla tak mohutný otok v podpaží, že jsem neoblékala podprsenku a vypadalo to jako třetí prso velikosti B minimálně. Bolelo to jak čert, za 5 dnů prso zmizelo, ale nateklé uzliny pořád bolely a i mi z prsu na té straně teklo. Prý silná imunitní reakce. Podpaží mám obě oteklé pořád. Možná by si to ten, kdo má menší prsa, mohla nějak nacpat do podprdy a tvářít se, že jsou to větší prsa. Nevím :think: Byla to celkem otrava. Stalo se mi to po druhé dávce Pfizer.

• Citovat
  • Upravit
80103
26.7.21 16:37
@KeckaJ píše:
A já zas čekala, že budu mít rychlý internet i na cestách a ono zatím prd. Možná až po těch 14 dnech od druhé dávky? Jakože až pak aktivují ten čips?

Taky jsem doufala, a nic. Podám žalobu pro klamavou reklamu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
26.7.21 16:37

Což prsa. Po Pfizeru jsem omládla o 10 let, zhubla a je ze mě čiča největší.

• Citovat
  • Upravit
26864
26.7.21 16:41
@Andilek121 píše:
Hrozně mě zajímá jedna věc..Všude narážím na články, kde se rozebírá, že Pfizer údajně ženám zvětšuje prsa..Co je na tom pravdy? Má některá zkušenosti i s takovým vedlejším účinkem? Mám prsa malá, takže zrovna mně by to nevadilo :lol:

Chces plastiku zadarmo? Tak s Pfizerem to neklapne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
26.7.21 16:50
@inkakřivák píše:
Taky jsem doufala, a nic. Podám žalobu pro klamavou reklamu!

V US by to mohlo i projít! Přidám se. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7951
26.7.21 16:51
@sagina píše:
tvl, to jste mi to nemohli říct dřív? kašlala bych na Pfizera :zed: :zed: :zed:

neříkej, žes to o Sputniku nevěděla, vždyť to kolovalo na internetu. :)
Jinak já mám Johnson (což je vlastně podobné jako jedna dávka Sputniku) a nic. Ale tak třeba v tom ty Rusové mají nějakou tajnou přísadu, nebo ty prsa rostou jen po té dávce s Adenovirem 5 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
26.7.21 16:58
@Andilek121 píše:

Nesmíš všemu věřit. Nic podobného jsem nezaznamenala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
26.7.21 17:18

Včera jsem dostala druhou dávku, teď ležím v horečkách, bolí mě celé tělo…pro krásu se musí holt trpět :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí