Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Tak kdyby tohle šlo, tak by to nebyl vedlejší účinek, ale motivanční prvek pro očkovací kampaň, zejména kdyby třeba Astra- Zeneca naopak zmenšovala.
@aiwwa píše:
To si pleteš, to dělá ruský Sputnik.
tvl, to jste mi to nemohli říct dřív? kašlala bych na Pfizera
![]()
@Andilek121 píše:
Zdravím dámy
Hrozně mě zajímá jedna věc..Všude narážím na články, kde se rozebírá, že Pfizer údajně ženám zvětšuje prsa..Co je na tom pravdy? Má některá zkušenosti i s takovým vedlejším účinkem? Mám prsa malá, takže zrovna mně by to nevadilo
A plastičtí chirurgové nebudou mít co z*at. ![]()
Jsem po druhém očkování a pozorovala jsem na sobě tyto vedlejší příznaky: rostoucí prsa, rostoucí zadek, neodolatelná chuť na zmrzlinu, pocity na omdlení při pohledu na žehlicí prkno, nevolnost po snědení krabice dortů (přestože jindy mě čtyři likérové špičky nerozhodily
), naprostá ztráta chuti při konzumaci nasucho opražené cukety… No, určitě toho bylo víc, ale ty výše zmíněné mě zaskočily. ![]()
@zrcadlo píše:
Jsem po druhém očkování a pozorovala jsem na sobě tyto vedlejší příznaky: rostoucí prsa, rostoucí zadek, neodolatelná chuť na zmrzlinu, pocity na omdlení při pohledu na žehlicí prkno, nevolnost po snědení krabice dortů (přestože jindy mě čtyři likérové špičky nerozhodily), naprostá ztráta chuti při konzumaci nasucho opražené cukety… No, určitě toho bylo víc, ale ty výše zmíněné mě zaskočily.
Dobře shrnuto.
A já zas čekala, že budu mít rychlý internet i na cestách a ono zatím prd. Možná až po těch 14 dnech od druhé dávky? Jakože až pak aktivují ten čips?
Srandičky, srandičky, ale mě se jednak prsa trochu zvětšily, ale hlavně jsem měla tak mohutný otok v podpaží, že jsem neoblékala podprsenku a vypadalo to jako třetí prso velikosti B minimálně. Bolelo to jak čert, za 5 dnů prso zmizelo, ale nateklé uzliny pořád bolely a i mi z prsu na té straně teklo. Prý silná imunitní reakce. Podpaží mám obě oteklé pořád. Možná by si to ten, kdo má menší prsa, mohla nějak nacpat do podprdy a tvářít se, že jsou to větší prsa. Nevím
Byla to celkem otrava. Stalo se mi to po druhé dávce Pfizer.
@KeckaJ píše:
A já zas čekala, že budu mít rychlý internet i na cestách a ono zatím prd. Možná až po těch 14 dnech od druhé dávky? Jakože až pak aktivují ten čips?
Taky jsem doufala, a nic. Podám žalobu pro klamavou reklamu!
Což prsa. Po Pfizeru jsem omládla o 10 let, zhubla a je ze mě čiča největší.
@Andilek121 píše:
Zdravím dámy
Hrozně mě zajímá jedna věc..Všude narážím na články, kde se rozebírá, že Pfizer údajně ženám zvětšuje prsa..Co je na tom pravdy? Má některá zkušenosti i s takovým vedlejším účinkem? Mám prsa malá, takže zrovna mně by to nevadilo
Chces plastiku zadarmo? Tak s Pfizerem to neklapne ![]()
@inkakřivák píše:
Taky jsem doufala, a nic. Podám žalobu pro klamavou reklamu!
V US by to mohlo i projít! Přidám se. ![]()
@sagina píše:
tvl, to jste mi to nemohli říct dřív? kašlala bych na Pfizera![]()
![]()
neříkej, žes to o Sputniku nevěděla, vždyť to kolovalo na internetu. ![]()
Jinak já mám Johnson (což je vlastně podobné jako jedna dávka Sputniku) a nic. Ale tak třeba v tom ty Rusové mají nějakou tajnou přísadu, nebo ty prsa rostou jen po té dávce s Adenovirem 5 ![]()
@Andilek121 píše:
Zdravím dámy
Nesmíš všemu věřit. Nic podobného jsem nezaznamenala.
Včera jsem dostala druhou dávku, teď ležím v horečkách, bolí mě celé tělo…pro krásu se musí holt trpět ![]()