Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Nielanthiel píše:
Každopádně jsem byla na prvním očkováni 12.6., 7.6. jsem měla poslední MS a jsem v 7. týdnu těhotenství, takže určitě výplod o neplodnosti pravdivý není
Proboha, to není injekce nějakých hormonů, které by zabraňovaly otěhotnění, ale vakcína, která může mít nežádoucí účinky, a i takové, které se projeví po několika měsících anebo i let.
Konkrétně fáma o neplodnosti vznikla tak, že vakcína má něco podobného jako buňky placenty, takže organizmus pak může stejně agresivně fungovat na placentu. Je to jenom hrubý náčrt, nechce se mi hledat přesné formulace, ale chlubit se teď tím, že jsem měsíc po očkování otěhotněla, takže to určitě není pravda, je směšné. Klidně to může být jenom fáma, ale může na tom i něco být. To se uvidí za pár let, kdy se to potvrdí anebo vyvrátí. ![]()
@inkakřivák píše:
@bartsch Zkusím reklamovat. Ale radost nemám, ten doktor, co mě opíchal, byl takovej fešák!
Tak aspoň sis užila s pěkným doktorem. Na mě se vrhly sestry … ale byly něžné, skoro jsem to necítila.
Pfaicr 2. dáfka 1.7… Asi den po očko malátnej, 2× za den jsem si půl hoďky schrupnul a nechtělo se mi ten den jít do hospody… Jinak mám pocit, že mi začínají růst prsa na zádech…
Těhotnej, doufám, nejsem…
![]()
@bse.pedro píše:
Pfaicr 2. dáfka 1.7… Asi den po očko malátnej, 2× za den jsem si půl hoďky schrupnul a nechtělo se mi ten den jít do hospody… Jinak mám pocit, že mi začínají růst prsa na zádech…Těhotnej, doufám, nejsem…
![]()
![]()
Nechtelo se ti jit do hospody? Tak to je tak zavazny ucinek, ze by Vojtěch mel dat zakaz pichat to chlapum.
@vokishka píše:
Nechtelo se ti jit do hospody? Tak to je tak zavazny ucinek, ze by Vojtěch mel dat zakaz pichat to chlapum.
No… Možná jsem to neměl zmiňovat…
Určitě se teď najde dost proradnejch ženskejch, který svý dosud odolávající manžílky k očkování dokopou…
![]()
@bse.pedro píše:
No… Možná jsem to neměl zmiňovat…Určitě se teď najde dost proradnejch ženskejch, který svý dosud odolávající manžílky k očkování dokopou…
![]()
![]()
![]()
Jim to v noci pichnou samy ![]()
@vokishka píše:
Naopak, chlapům povinně každoročně a dvakrát!
@vokishka píše:
Jim to v noci pichnou samy
Chlapi jim to oplatí. ![]()
@Andilek121 píše:
Zdravím dámy
Hrozně mě zajímá jedna věc..Všude narážím na články, kde se rozebírá, že Pfizer údajně ženám zvětšuje prsa..Co je na tom pravdy? Má některá zkušenosti i s takovým vedlejším účinkem? Mám prsa malá, takže zrovna mně by to nevadilo
Jo, u mě to přesne tak bylo. Ne…počkej chvíli. Tak to bylo tím porodem. Hm, tak nic ![]()
Ale šířila bych to dál a za chvíli budeme mít 100% proočkovanost.
@jege píše:
Proboha, to není injekce nějakých hormonů, které by zabraňovaly otěhotnění, ale vakcína, která může mít nežádoucí účinky, a i takové, které se projeví po několika měsících anebo i let.Konkrétně fáma o neplodnosti vznikla tak, že vakcína má něco podobného jako buňky placenty, takže organizmus pak může stejně agresivně fungovat na placentu. Je to jenom hrubý náčrt, nechce se mi hledat přesné formulace, ale chlubit se teď tím, že jsem měsíc po očkování otěhotněla, takže to určitě není pravda, je směšné. Klidně to může být jenom fáma, ale může na tom i něco být. To se uvidí za pár let, kdy se to potvrdí anebo vyvrátí.
To byl přece vtip, reagovat na něj takto prudce je směšné.
@jege píše:
Proboha, to není injekce nějakých hormonů, které by zabraňovaly otěhotnění, ale vakcína, která může mít nežádoucí účinky, a i takové, které se projeví po několika měsících anebo i let.Konkrétně fáma o neplodnosti vznikla tak, že vakcína má něco podobného jako buňky placenty, takže organizmus pak může stejně agresivně fungovat na placentu. Je to jenom hrubý náčrt, nechce se mi hledat přesné formulace, ale chlubit se teď tím, že jsem měsíc po očkování otěhotněla, takže to určitě není pravda, je směšné. Klidně to může být jenom fáma, ale může na tom i něco být. To se uvidí za pár let, kdy se to potvrdí anebo vyvrátí.
Presne, az nase deti, jejich vnuci a deti tech vnuku budou neplodni
taky nemam rada, kdyz se informace prekrucujou ![]()
@Dobrej_tym píše:
Jo, u mě to přesne tak bylo. Ne…počkej chvíli. Tak to bylo tím porodem. Hm, tak nicAle šířila bych to dál a za chvíli budeme mít 100% proočkovanost.
Cgystam se jeste tak na 8 davek a budu spokojena ![]()
@kbrz píše:
To byl přece vtip, reagovat na něj takto prudce je směšné.
Není to směšně, protože reálné nežádoucí účinky očkování se právě takovými fámami bagatelizují a zesměšňují! Takže ne, prsa nevyrostou, ani 3. ruka, také se nepíchají žádné 5G čipy a ani všichni očkovaní za 2 roky nezemřou, ale jestli se časem neukáží nějaké další nežádoucí účinky očkování, jako se již ukázaly různé trombózy, záněty srdeční svalu anebo syndrom Guillain-Barré, to nikdo nemůže vyloučit.
A nemusí to být nějaká malichernost, ale třeba roztroušená skleroza, ALS, Alzheimer a pod. Také to nemusí být přímo neplodnost, ale třeba problémy s donošením a zvýšené riziko potratů, když se mluví o nějaké kolizi vakcíny s placentou. ![]()
@jege píše:
Není to směšně, protože reálné nežádoucí účinky očkování se právě takovými fámami bagatelizují a zesměšňují! Takže ne, prsa nevyrostou, ani 3. ruka, také se nepíchají žádné 5G čipy a ani všichni očkovaní za 2 roky nezemřou, ale jestli se časem neukáží nějaké další nežádoucí účinky očkování, jako se již ukázaly různé trombózy, záněty srdeční svalu anebo syndrom Guillain-Barré, to nikdo nemůže vyloučit.A nemusí to být nějaká malichernost, ale třeba roztroušená skleroza, ALS, Alzheimer a pod. Také to nemusí být přímo neplodnost, ale třeba problémy s donošením a zvýšené riziko potratů, když se mluví o nějaké kolizi vakcíny s placentou.
Souhlas. Ono takové to, že týden po očkování mi nic není, vůbec nic neznamená. A co se týče ovlivnění plodnosti, může být rozhozený menstruační cyklus předzvěstí problémů. U mužů se toto neprokáže nijak. Prostě nikdo neví.