Pfizer - vedlejší účinek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
116086
26.7.21 17:25
@Anonymní píše:
Srandičky, srandičky, ale mě se jednak prsa trochu zvětšily, ale hlavně jsem měla tak mohutný otok v podpaží, že jsem neoblékala podprsenku a vypadalo to jako třetí prso velikosti B minimálně. Bolelo to jak čert, za 5 dnů prso zmizelo, ale nateklé uzliny pořád bolely a i mi z prsu na té straně teklo. Prý silná imunitní reakce. Podpaží mám obě oteklé pořád. Možná by si to ten, kdo má menší prsa, mohla nějak nacpat do podprdy a tvářít se, že jsou to větší prsa. Nevím :think: Byla to celkem otrava. Stalo se mi to po druhé dávce Pfizer.

Já měla natekle uzliny v podpaží měsíc. Po moderně. Nechala jsem si to zkontrolovat, prý se to stává. A mám hodně protilátek, takže dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116086
26.7.21 17:26
@Mango_Lassi píše:
Což prsa. Po Pfizeru jsem omládla o 10 let, zhubla a je ze mě čiča největší.

Tak si ale aktualizuj profilovku, já pořád vidím pár kg nadváhu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116086
26.7.21 17:27
@Kazimíra Olejovka píše:
Včera jsem dostala druhou dávku, teď ležím v horečkách, bolí mě celé tělo…pro krásu se musí holt trpět :dance:

Rostou no, tak to bolí. :lol:
Ať je brzy dobře. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
26.7.21 17:34
@aiwwa píše:
Tak si ale aktualizuj profilovku, já pořád vidím pár kg nadváhu. :kytka:

Shift + F5.

• Citovat
  • Upravit
116086
26.7.21 17:35
@Mango_Lassi píše:
Shift + F5.
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
26.7.21 21:19
@Mango_Lassi píše:
Shift + F5.

Doooost dobrý, že bych si zašla ještě pro nějakou dávku? :think:

• Citovat
  • Upravit
5088
26.7.21 21:24

No, tak to potes… uz ted se s nima nadru, vecne je mam pokydany kdyz jim, a obcas i prekazi…a to mi dobli v patek druhou davku.. :think: :D No jdu se na to pripravit, pac me pak uz misto podprdy padnou leda tak potahy na velbloudy… :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
26.7.21 21:28
@Andilek121 píše:
Zdravím dámy :D
Hrozně mě zajímá jedna věc..Všude narážím na články, kde se rozebírá, že Pfizer údajně ženám zvětšuje prsa..Co je na tom pravdy? Má některá zkušenosti i s takovým vedlejším účinkem? Mám prsa malá, takže zrovna mně by to nevadilo :lol:

Naštěstí se nic nestalo, nevím, co bych s nimi pak už dělala. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76707
26.7.21 21:33
@Anonymní píše:
Srandičky, srandičky, ale mě se jednak prsa trochu zvětšily, ale hlavně jsem měla tak mohutný otok v podpaží, že jsem neoblékala podprsenku a vypadalo to jako třetí prso velikosti B minimálně. Bolelo to jak čert, za 5 dnů prso zmizelo, ale nateklé uzliny pořád bolely a i mi z prsu na té straně teklo. Prý silná imunitní reakce. Podpaží mám obě oteklé pořád. Možná by si to ten, kdo má menší prsa, mohla nějak nacpat do podprdy a tvářít se, že jsou to větší prsa. Nevím :think: Byla to celkem otrava. Stalo se mi to po druhé dávce Pfizer.

to je docela běžný a známý nežádoucí účinek Pfizeru, žádný zázrak ani nová prsa to nejsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65204
26.7.21 22:09
@aiwwa píše:
Já měla natekle uzliny v podpaží měsíc. Po moderně. Nechala jsem si to zkontrolovat, prý se to stává. A mám hodně protilátek, takže dobrý.

Jo, vic lidi to melo, i po Pfizeru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
26.7.21 22:51

Ani po druhé dávce mi nic nenateklo a nic se nezvětšilo. Bohužel mi zůstává moje velikost podprdy :nevim: Ale zjistila jsem, jak mi telefon krásně chytá 5G.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80069
27.7.21 09:20

@bartsch A mně naopak absolutně zdechnul tablet a dnes i telefon. Tablet se zapíná kdy chce, třeba po deseti minutách, ovšem jinak nefunguje nic. A telefon je mrtvý krám. Tak že by nějaká vada čipu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65204
27.7.21 09:24
@inkakřivák píše:
@bartsch A mně naopak absolutně zdechnul tablet a dnes i telefon. Tablet se zapíná kdy chce, třeba po deseti minutách, ovšem jinak nefunguje nic. A telefon je mrtvý krám. Tak že by nějaká vada čipu?

no, to bych teda vážně přemýšlela, jestli ten čip není vadný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
27.7.21 09:26
@inkakřivák píše:
@bartsch A mně naopak absolutně zdechnul tablet a dnes i telefon. Tablet se zapíná kdy chce, třeba po deseti minutách, ovšem jinak nefunguje nic. A telefon je mrtvý krám. Tak že by nějaká vada čipu?

Je to na reklamaci. Zavolej tam, kde jsi byla na vakcínách. Určitě ti rádi pomůžou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80069
27.7.21 10:05

@bartsch Zkusím reklamovat. Ale radost nemám, ten doktor, co mě opíchal, byl takovej fešák!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí