Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Anonymní píše:
Srandičky, srandičky, ale mě se jednak prsa trochu zvětšily, ale hlavně jsem měla tak mohutný otok v podpaží, že jsem neoblékala podprsenku a vypadalo to jako třetí prso velikosti B minimálně. Bolelo to jak čert, za 5 dnů prso zmizelo, ale nateklé uzliny pořád bolely a i mi z prsu na té straně teklo. Prý silná imunitní reakce. Podpaží mám obě oteklé pořád. Možná by si to ten, kdo má menší prsa, mohla nějak nacpat do podprdy a tvářít se, že jsou to větší prsa. NevímByla to celkem otrava. Stalo se mi to po druhé dávce Pfizer.
Já měla natekle uzliny v podpaží měsíc. Po moderně. Nechala jsem si to zkontrolovat, prý se to stává. A mám hodně protilátek, takže dobrý.
@Mango_Lassi píše:
Což prsa. Po Pfizeru jsem omládla o 10 let, zhubla a je ze mě čiča největší.
Tak si ale aktualizuj profilovku, já pořád vidím pár kg nadváhu. ![]()
@Kazimíra Olejovka píše:
Včera jsem dostala druhou dávku, teď ležím v horečkách, bolí mě celé tělo…pro krásu se musí holt trpět
Rostou no, tak to bolí. ![]()
Ať je brzy dobře. ![]()
@aiwwa píše:
Tak si ale aktualizuj profilovku, já pořád vidím pár kg nadváhu.
Shift + F5.
@Mango_Lassi píše:
Shift + F5.
Doooost dobrý, že bych si zašla ještě pro nějakou dávku? ![]()
No, tak to potes… uz ted se s nima nadru, vecne je mam pokydany kdyz jim, a obcas i prekazi…a to mi dobli v patek druhou davku..
No jdu se na to pripravit, pac me pak uz misto podprdy padnou leda tak potahy na velbloudy…
![]()
@Andilek121 píše:
Zdravím dámy
Hrozně mě zajímá jedna věc..Všude narážím na články, kde se rozebírá, že Pfizer údajně ženám zvětšuje prsa..Co je na tom pravdy? Má některá zkušenosti i s takovým vedlejším účinkem? Mám prsa malá, takže zrovna mně by to nevadilo
Naštěstí se nic nestalo, nevím, co bych s nimi pak už dělala. ![]()
@Anonymní píše:
Srandičky, srandičky, ale mě se jednak prsa trochu zvětšily, ale hlavně jsem měla tak mohutný otok v podpaží, že jsem neoblékala podprsenku a vypadalo to jako třetí prso velikosti B minimálně. Bolelo to jak čert, za 5 dnů prso zmizelo, ale nateklé uzliny pořád bolely a i mi z prsu na té straně teklo. Prý silná imunitní reakce. Podpaží mám obě oteklé pořád. Možná by si to ten, kdo má menší prsa, mohla nějak nacpat do podprdy a tvářít se, že jsou to větší prsa. NevímByla to celkem otrava. Stalo se mi to po druhé dávce Pfizer.
to je docela běžný a známý nežádoucí účinek Pfizeru, žádný zázrak ani nová prsa to nejsou
@aiwwa píše:
Já měla natekle uzliny v podpaží měsíc. Po moderně. Nechala jsem si to zkontrolovat, prý se to stává. A mám hodně protilátek, takže dobrý.
Jo, vic lidi to melo, i po Pfizeru.
Ani po druhé dávce mi nic nenateklo a nic se nezvětšilo. Bohužel mi zůstává moje velikost podprdy
Ale zjistila jsem, jak mi telefon krásně chytá 5G.
@bartsch A mně naopak absolutně zdechnul tablet a dnes i telefon. Tablet se zapíná kdy chce, třeba po deseti minutách, ovšem jinak nefunguje nic. A telefon je mrtvý krám. Tak že by nějaká vada čipu?
@inkakřivák píše:
@bartsch A mně naopak absolutně zdechnul tablet a dnes i telefon. Tablet se zapíná kdy chce, třeba po deseti minutách, ovšem jinak nefunguje nic. A telefon je mrtvý krám. Tak že by nějaká vada čipu?
no, to bych teda vážně přemýšlela, jestli ten čip není vadný ![]()
@inkakřivák píše:
Je to na reklamaci. Zavolej tam, kde jsi byla na vakcínách. Určitě ti rádi pomůžou.
@bartsch Zkusím reklamovat. Ale radost nemám, ten doktor, co mě opíchal, byl takovej fešák!