Pfizer vs. Moderna

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
31278
3.11.21 16:41
@citlivaduse píše:
@Mar__tanka1983 Já taky ockovana v Plzni Pfizerem. Teď místo třetí dávky Covid, no radši bych to očkování :?

No já sem teď taky zvědavá, jeslti nebudu mít covid. O víkendu sme měli sedánek s kamarádama, víc než polovina z nás očkovaní, a už je všem více či méně špatně a máme (zatím) čtyři pozitivní antigeny, tak všichni míříme na PCR :zed:
Já sem zatím v cajku, trochu mě pálí v nosohltanu, ale to zatím, doufám, je z toho, že jsem včera cestou na hřbitov hrozně zmokla :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10906
3.11.21 17:45

@Mar__tanka1983 Není o co stát :? My ho máme všichni, manžel taky očkovaný, ten má ale fakt průběh mírnej. Syna to docela sejmulo, poprvy v životě si chodí dobrovolně lehnout a celkově mu to dalo zabrat, byť neměl vysoký horečky, max 38,5. Já už týden ležím v posteli a hůř mi nebylo ještě. Je tedy fakt, že jsem nikdy neměla pravou chřipku. Ale stačí mi cesta na wc a hledám plíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
3.11.21 18:02

Třetí davka v paži - zatím ok. První dvě dávky Pfizer, třetí Moderna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
3.11.21 18:02
@citlivaduse píše:
@Mar__tanka1983 Není o co stát :? My ho máme všichni, manžel taky očkovaný, ten má ale fakt průběh mírnej. Syna to docela sejmulo, poprvy v životě si chodí dobrovolně lehnout a celkově mu to dalo zabrat, byť neměl vysoký horečky, max 38,5. Já už týden ležím v posteli a hůř mi nebylo ještě. Je tedy fakt, že jsem nikdy neměla pravou chřipku. Ale stačí mi cesta na wc a hledám plíce.

Držte se! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10906
3.11.21 18:20

@SAJ Díky. Musela jsem dnes po domluvě s dr. na rentgen, pro jistotu, s dechem jsem fakt na štíru. Malej brečel, že mu umřu, totální hysterie. Takže i psychika dostává zabrat :roll: Je to svinstvo strašný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
3.11.21 18:54
@citlivaduse píše:
@SAJ Díky. Musela jsem dnes po domluvě s dr. na rentgen, pro jistotu, s dechem jsem fakt na štíru. Malej brečel, že mu umřu, totální hysterie. Takže i psychika dostává zabrat :roll: Je to svinstvo strašný

Fakt držím palce - a mohu dotaz? Ty máš takhle šílený průběh po očko? Mírně mě to děsí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10906
3.11.21 19:36

@SAJ ano, druhou dávku jsem dostala v červnu..takze me ten průběh zaskočil..ale pracuji nově od července v Dětském domově u malých deticek, které začaly tahat skolkove virozy a možná jsem tím promorovanim byla oslabená..prvni z nás měl potíže syn (5 let), dr. uzavřela jako skolkovou virozu, ale možná to byl Covid od začátku..jinak nemám ani žádnou alergii, nic chronickeho..nechci nikoho strašit hlavně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
3.11.21 20:27
@citlivaduse píše:
@Mar__tanka1983 Já taky ockovana v Plzni Pfizerem. Teď místo třetí dávky Covid, no radši bych to očkování :?

Ajajajaj, takže už jsi přeočkovaná. :(
Hnus fialovej.

Neboj. Do plic už ho imunitní systém nepustí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
3.11.21 20:29
@Mar__tanka1983 píše:
No já sem teď taky zvědavá, jeslti nebudu mít covid. O víkendu sme měli sedánek s kamarádama, víc než polovina z nás očkovaní, a už je všem více či méně špatně a máme (zatím) čtyři pozitivní antigeny, tak všichni míříme na PCR :zed:
Já sem zatím v cajku, trochu mě pálí v nosohltanu, ale to zatím, doufám, je z toho, že jsem včera cestou na hřbitov hrozně zmokla :jazyk:

A kdy měla druhou dávku očko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10906
3.11.21 20:34

@Bábrdl Jj, plíce čistý. Jen nejsem zvyklá, že je ze mě taková lemra :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
3.11.21 20:34

Dneska 3 davka Pfizer :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
3.11.21 21:08
@citlivaduse píše:
@SAJ ano, druhou dávku jsem dostala v červnu..takze me ten průběh zaskočil..ale pracuji nově od července v Dětském domově u malých deticek, které začaly tahat skolkove virozy a možná jsem tím promorovanim byla oslabená..prvni z nás měl potíže syn (5 let), dr. uzavřela jako skolkovou virozu, ale možná to byl Covid od začátku..jinak nemám ani žádnou alergii, nic chronickeho..nechci nikoho strašit hlavně

Ty bláho, o to jsem raději, že mám třetí v sobě. :nevim:

Hele, fakt se drž a koukej se brzy vykurýrovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
3.11.21 21:14
@Bábrdl píše:
A kdy měla druhou dávku očko?

Na přelomu července a srpna…
Neockovanemu příteli už je zle, má pozitivní antigen a půjde na PCR. Já zatím vcelku nic ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
3.11.21 21:59
@Královna Kosmíru píše:
Dneska 3 davka Pfizer :pankac:

Klikařko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332