Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@citlivaduse píše:
@Mar__tanka1983 Já taky ockovana v Plzni Pfizerem. Teď místo třetí dávky Covid, no radši bych to očkování
No já sem teď taky zvědavá, jeslti nebudu mít covid. O víkendu sme měli sedánek s kamarádama, víc než polovina z nás očkovaní, a už je všem více či méně špatně a máme (zatím) čtyři pozitivní antigeny, tak všichni míříme na PCR ![]()
Já sem zatím v cajku, trochu mě pálí v nosohltanu, ale to zatím, doufám, je z toho, že jsem včera cestou na hřbitov hrozně zmokla ![]()
@Mar__tanka1983 Není o co stát
My ho máme všichni, manžel taky očkovaný, ten má ale fakt průběh mírnej. Syna to docela sejmulo, poprvy v životě si chodí dobrovolně lehnout a celkově mu to dalo zabrat, byť neměl vysoký horečky, max 38,5. Já už týden ležím v posteli a hůř mi nebylo ještě. Je tedy fakt, že jsem nikdy neměla pravou chřipku. Ale stačí mi cesta na wc a hledám plíce.
Třetí davka v paži - zatím ok. První dvě dávky Pfizer, třetí Moderna.
@citlivaduse píše:
@Mar__tanka1983 Není o co státMy ho máme všichni, manžel taky očkovaný, ten má ale fakt průběh mírnej. Syna to docela sejmulo, poprvy v životě si chodí dobrovolně lehnout a celkově mu to dalo zabrat, byť neměl vysoký horečky, max 38,5. Já už týden ležím v posteli a hůř mi nebylo ještě. Je tedy fakt, že jsem nikdy neměla pravou chřipku. Ale stačí mi cesta na wc a hledám plíce.
Držte se! ![]()
@SAJ Díky. Musela jsem dnes po domluvě s dr. na rentgen, pro jistotu, s dechem jsem fakt na štíru. Malej brečel, že mu umřu, totální hysterie. Takže i psychika dostává zabrat
Je to svinstvo strašný
@citlivaduse píše:
@SAJ Díky. Musela jsem dnes po domluvě s dr. na rentgen, pro jistotu, s dechem jsem fakt na štíru. Malej brečel, že mu umřu, totální hysterie. Takže i psychika dostává zabratJe to svinstvo strašný
Fakt držím palce - a mohu dotaz? Ty máš takhle šílený průběh po očko? Mírně mě to děsí.
@SAJ ano, druhou dávku jsem dostala v červnu..takze me ten průběh zaskočil..ale pracuji nově od července v Dětském domově u malých deticek, které začaly tahat skolkove virozy a možná jsem tím promorovanim byla oslabená..prvni z nás měl potíže syn (5 let), dr. uzavřela jako skolkovou virozu, ale možná to byl Covid od začátku..jinak nemám ani žádnou alergii, nic chronickeho..nechci nikoho strašit hlavně
@citlivaduse píše:
@Mar__tanka1983 Já taky ockovana v Plzni Pfizerem. Teď místo třetí dávky Covid, no radši bych to očkování
Ajajajaj, takže už jsi přeočkovaná. ![]()
Hnus fialovej.
Neboj. Do plic už ho imunitní systém nepustí.
@Mar__tanka1983 píše:
No já sem teď taky zvědavá, jeslti nebudu mít covid. O víkendu sme měli sedánek s kamarádama, víc než polovina z nás očkovaní, a už je všem více či méně špatně a máme (zatím) čtyři pozitivní antigeny, tak všichni míříme na PCR
Já sem zatím v cajku, trochu mě pálí v nosohltanu, ale to zatím, doufám, je z toho, že jsem včera cestou na hřbitov hrozně zmokla
A kdy měla druhou dávku očko?
@Bábrdl Jj, plíce čistý. Jen nejsem zvyklá, že je ze mě taková lemra ![]()
@citlivaduse píše:
@SAJ ano, druhou dávku jsem dostala v červnu..takze me ten průběh zaskočil..ale pracuji nově od července v Dětském domově u malých deticek, které začaly tahat skolkove virozy a možná jsem tím promorovanim byla oslabená..prvni z nás měl potíže syn (5 let), dr. uzavřela jako skolkovou virozu, ale možná to byl Covid od začátku..jinak nemám ani žádnou alergii, nic chronickeho..nechci nikoho strašit hlavně
Ty bláho, o to jsem raději, že mám třetí v sobě. ![]()
Hele, fakt se drž a koukej se brzy vykurýrovat.
@Bábrdl píše:
A kdy měla druhou dávku očko?
Na přelomu července a srpna…
Neockovanemu příteli už je zle, má pozitivní antigen a půjde na PCR. Já zatím vcelku nic ![]()