Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Mar__tanka1983 píše:
Na přelomu července a srpna…
Neockovanemu příteli už je zle, má pozitivní antigen a půjde na PCR. Já zatím vcelku nic
Ojoj. Ale pozitivni asi jsi a i nakažlivá.
Tak přeju bezpříznakovy prubeh a přítel ať je z toho rychle venku.
@SAJ Taky bych si tuhle zkušenost odpustila
Ale věřím, že už to snad vezme rychlý konec. Už jsme zavřeny doma třetí týden, chci už do práce, mezi jiný lidi, jit si sama nakoupit, chci byt vyřízena z toho hlaholu v práci, už mi chybí ty malý divočáci, ten doma je málo hlucnej
![]()
@Mar__tanka1983 Hlavně, ať to nemá přítel moc divoký. My měli doma každej úplně jiný průběh. Výsledky máme od středy, takže ještě týden doma.
@Bábrdl píše:
Ojoj. Ale pozitivni asi jsi a i nakažlivá.
Tak přeju bezpříznakovy prubeh a přítel ať je z toho rychle venku.
Uvidíme uvidíme, včera trošku, dneska už mi není nic (možná ten nosohltan byl opravdu z toho zmoknutí, já takhle reaguju vždycky
)
Každopádně na ten PCR jsem šla, pro klid, v práci jsem sama v kanceláři (a pro jistotu s respíkem, kdyby náhodou někdo vlezl do dveří) a čekám na výsledky. Chlap musí dohnat doktorku pro žádanku a jde odpoledne.
Sem se včera „smála“, že si tu ukazujeme očkovaný vs. neočkovaný v praxi ![]()
@Mar__tanka1983 píše:
Uvidíme uvidíme, včera trošku, dneska už mi není nic (možná ten nosohltan byl opravdu z toho zmoknutí, já takhle reaguju vždycky)
Každopádně na ten PCR jsem šla, pro klid, v práci jsem sama v kanceláři (a pro jistotu s respíkem, kdyby náhodou někdo vlezl do dveří) a čekám na výsledky. Chlap musí dohnat doktorku pro žádanku a jde odpoledne.
Sem se včera smála, že si tu ukazujeme očkovaný vs. neočkovaný v praxi
No, jestli jsi byla s kámošema a většina má pozitivní antigen (+ někteří proznakyz) a teď ty máš pozitivní antigen a příznaky a přítel pozitivní antigen a příznaky, tak nevidím moc prostoru pro pochybnosti ![]()
V ideálním případě viděl tvůj imunitní systém koronavirus a řekl si, „takže hodina H udeřila, na tohle jsme trénovali, chlapi, na něj!“ a vyprášil mu kožich.
Zatímco u přítele si právě teď říká „co to tady kua je? Co s tím máme dělat?“
V ideálním případě.
@Bábrdl píše:
No, jestli jsi byla s kámošema a většina má pozitivní antigen (+ někteří proznakyz) a teď ty máš pozitivní antigen a příznaky a přítel pozitivní antigen a příznaky, tak nevidím moc prostoru pro pochybnostiV ideálním případě viděl tvůj imunitní systém koronavirus a řekl si, „takže hodina H udeřila, na tohle jsme trénovali, chlapi, na něj!“ a vyprášil mu kožich.
Zatímco u přítele si právě teď říká „co to tady kua je? Co s tím máme dělat?“
V ideálním případě.
přesněěěě ![]()
@Bábrdl tak mám negativní i PCRko
Tak teď ještě jak dopadne chlap. Pokud bude pozitivní on, možná si ještě pro sichr hodím test i na příští týden, abych to nechytila od něj, když sme přecijen v jednom malém prostoru spolu, ale zatím to vypadá dobře ![]()
Všechno je to stejne všude je vedlejší účinek ja mám pfizer naštěstí vše ok až na to ze mi bylo po 2 dávce na umření
Zdravím všechny😀. Taky se ráda podělím o zkušenosti…mám dvě dávky Pfizera, a třetí zvažuju Modernu. Měla jsem celkem reakce po obou dávkách, ale jsem alergik, tak to mám občas po vakcíně. V rodině si dali manžel Pfizer, zimnice a den na umření po druhé. Dcera Janssen, která se jeví neúčinně…hned za týden covid pozitivní
.
Průběh nic moc, příznaky se měnily a i dušnost. My očkovaní měli negativní test, zato já k tomu pak bolesti v krku, hlavy a velká únava.
Malou dceru zvažuju taky očkovat, protože ze školky pořád nosí hrozný kašel a déti se teď neřeší.