Pfizer vs. Moderna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36556
3.11.21 22:01
@Mar__tanka1983 píše:
Na přelomu července a srpna…
Neockovanemu příteli už je zle, má pozitivní antigen a půjde na PCR. Já zatím vcelku nic ;)

Ojoj. Ale pozitivni asi jsi a i nakažlivá.
Tak přeju bezpříznakovy prubeh a přítel ať je z toho rychle venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10914
3.11.21 22:03

@SAJ Taky bych si tuhle zkušenost odpustila :) Ale věřím, že už to snad vezme rychlý konec. Už jsme zavřeny doma třetí týden, chci už do práce, mezi jiný lidi, jit si sama nakoupit, chci byt vyřízena z toho hlaholu v práci, už mi chybí ty malý divočáci, ten doma je málo hlucnej :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10914
3.11.21 22:06

@Mar__tanka1983 Hlavně, ať to nemá přítel moc divoký. My měli doma každej úplně jiný průběh. Výsledky máme od středy, takže ještě týden doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
4.11.21 08:05
@Bábrdl píše:
Ojoj. Ale pozitivni asi jsi a i nakažlivá.
Tak přeju bezpříznakovy prubeh a přítel ať je z toho rychle venku.

Uvidíme uvidíme, včera trošku, dneska už mi není nic (možná ten nosohltan byl opravdu z toho zmoknutí, já takhle reaguju vždycky :mrgreen: )
Každopádně na ten PCR jsem šla, pro klid, v práci jsem sama v kanceláři (a pro jistotu s respíkem, kdyby náhodou někdo vlezl do dveří) a čekám na výsledky. Chlap musí dohnat doktorku pro žádanku a jde odpoledne.
Sem se včera „smála“, že si tu ukazujeme očkovaný vs. neočkovaný v praxi :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
4.11.21 08:11
@Mar__tanka1983 píše:
Uvidíme uvidíme, včera trošku, dneska už mi není nic (možná ten nosohltan byl opravdu z toho zmoknutí, já takhle reaguju vždycky :mrgreen: )
Každopádně na ten PCR jsem šla, pro klid, v práci jsem sama v kanceláři (a pro jistotu s respíkem, kdyby náhodou někdo vlezl do dveří) a čekám na výsledky. Chlap musí dohnat doktorku pro žádanku a jde odpoledne.
Sem se včera smála, že si tu ukazujeme očkovaný vs. neočkovaný v praxi :jazyk:

No, jestli jsi byla s kámošema a většina má pozitivní antigen (+ někteří proznakyz) a teď ty máš pozitivní antigen a příznaky a přítel pozitivní antigen a příznaky, tak nevidím moc prostoru pro pochybnosti :think:

V ideálním případě viděl tvůj imunitní systém koronavirus a řekl si, „takže hodina H udeřila, na tohle jsme trénovali, chlapi, na něj!“ a vyprášil mu kožich.

Zatímco u přítele si právě teď říká „co to tady kua je? Co s tím máme dělat?“

V ideálním případě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
4.11.21 08:15

@Bábrdl já nemám pozitivní antigen právě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
4.11.21 08:21

@Bábrdl píše:
No, jestli jsi byla s kámošema a většina má pozitivní antigen (+ někteří proznakyz) a teď ty máš pozitivní antigen a příznaky a přítel pozitivní antigen a příznaky, tak nevidím moc prostoru pro pochybnosti :think:

V ideálním případě viděl tvůj imunitní systém koronavirus a řekl si, „takže hodina H udeřila, na tohle jsme trénovali, chlapi, na něj!“ a vyprášil mu kožich.

Zatímco u přítele si právě teď říká „co to tady kua je? Co s tím máme dělat?“

V ideálním případě.

přesněěěě :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
4.11.21 10:37

@Bábrdl tak mám negativní i PCRko :palec: Tak teď ještě jak dopadne chlap. Pokud bude pozitivní on, možná si ještě pro sichr hodím test i na příští týden, abych to nechytila od něj, když sme přecijen v jednom malém prostoru spolu, ale zatím to vypadá dobře :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10914
4.11.21 12:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
4.11.21 15:39

Všechno je to stejne všude je vedlejší účinek ja mám pfizer naštěstí vše ok až na to ze mi bylo po 2 dávce na umření

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
1.12.21 15:07

Zdravím všechny😀. Taky se ráda podělím o zkušenosti…mám dvě dávky Pfizera, a třetí zvažuju Modernu. Měla jsem celkem reakce po obou dávkách, ale jsem alergik, tak to mám občas po vakcíně. V rodině si dali manžel Pfizer, zimnice a den na umření po druhé. Dcera Janssen, která se jeví neúčinně…hned za týden covid pozitivní :roll:.
Průběh nic moc, příznaky se měnily a i dušnost. My očkovaní měli negativní test, zato já k tomu pak bolesti v krku, hlavy a velká únava.
Malou dceru zvažuju taky očkovat, protože ze školky pořád nosí hrozný kašel a déti se teď neřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek