Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dobrý den, nevim, zdali se v tom někdo vyzná, ale zajímalo by me zda li se dá PGS vyšetření odhalit nemoci u embrya jako Angelmannuv syndrom nebo Rettuv syndrom? Položila jsem dotaz i v poradne..jen jesli se zde tomu nahodou někdo nevěnuje..;
Ahojky…myslím, že lze tímto způsobem odhalid všechna onemocnění, u kterých je známý gen, aby věděli..kde a co přesně zkoumat.. Můj syn má vzácné genetické onemocnění, které má diagnostikováno zatím cca 10 dětí na světě a také nám teď PGD dělají…Držím palce ![]()
@Romčinka měla jsem PGS z důvodu 4 potratů. Při potratech jsem otěhotněla vždy na první pokus. Tak IVF/PGS a mám mimčo. Nevím co přesně chceš vědět
V úterý bude OPU, jsem ve 3 IVF a chci se zeptat jak to probíhá, kdy mi bloží embryo zpět do těla?
@Romčinka na výsledky PGS se čeká cca 3 týdny, většinou se vkládá další cyklus. U mě hrozil hyperstimulák a potřebovala jsem na chvilku pauzu, tak vkládali až za 3 měsíce. Držím palce ať to vyjde.
Jinak dr mě informovala kolik embryí je v pohodě, z kolika se poslaly vzorky na testy a kdy budou výsledky.
@Ginuš moc děkuji no snad nějaké toembryjko přežije do 5 dne a následně se zadaří ![]()
Ahoj holky, tak letos už nás čeká i toto vyšetření, jelikož se neví proč se stále nedaří + přidávám odkaz na stránky, kde pěkně vysvětlují o co jde
: https://www.repromeda.cz/…y-screening/
Ma nekdo u pgd zkusenost, zda take zametuje Tourettovu syndromu? Diky
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď