Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dobrý den, nevim, zdali se v tom někdo vyzná, ale zajímalo by me zda li se dá PGS vyšetření odhalit nemoci u embrya jako Angelmannuv syndrom nebo Rettuv syndrom? Položila jsem dotaz i v poradne..jen jesli se zde tomu nahodou někdo nevěnuje..;
Ahojky…myslím, že lze tímto způsobem odhalid všechna onemocnění, u kterých je známý gen, aby věděli..kde a co přesně zkoumat.. Můj syn má vzácné genetické onemocnění, které má diagnostikováno zatím cca 10 dětí na světě a také nám teď PGD dělají…Držím palce ![]()
@Romčinka měla jsem PGS z důvodu 4 potratů. Při potratech jsem otěhotněla vždy na první pokus. Tak IVF/PGS a mám mimčo. Nevím co přesně chceš vědět
V úterý bude OPU, jsem ve 3 IVF a chci se zeptat jak to probíhá, kdy mi bloží embryo zpět do těla?
@Romčinka na výsledky PGS se čeká cca 3 týdny, většinou se vkládá další cyklus. U mě hrozil hyperstimulák a potřebovala jsem na chvilku pauzu, tak vkládali až za 3 měsíce. Držím palce ať to vyjde.
Jinak dr mě informovala kolik embryí je v pohodě, z kolika se poslaly vzorky na testy a kdy budou výsledky.
@Ginuš moc děkuji no snad nějaké toembryjko přežije do 5 dne a následně se zadaří ![]()
Ahoj holky, tak letos už nás čeká i toto vyšetření, jelikož se neví proč se stále nedaří + přidávám odkaz na stránky, kde pěkně vysvětlují o co jde
: https://www.repromeda.cz/…y-screening/
Ma nekdo u pgd zkusenost, zda take zametuje Tourettovu syndromu? Diky
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.