Philips avent - láhve
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Philips avent - lahve
Všude kam se podívám vidím maminky s lahvickami Philips Avent…vysvětli mi někdo co je na nich tak top a o co prichazim s lahvema Mam?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Taky nevím. Měla jsem jednu koupenou když jsme čekali prvního. Nechtěl ji. Takže jsem koupila obyčejné skleněné lahve a dudliky k nim jsem kupovala v DM.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo s ještě jsme měli lahve MAM anti colic. Pro úplně malé miminka. Ty byly super.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kromě toho, že je to snad úplně fuk, tak třeba já si je koupila, protože jsem dostala poukázku na nákup dětských věcí a na tom webu je měli v akci v sadě se sterilizátory. Fakt jsem neřešila co je to za značku. Jelikož mám oba kluky odchované na um tak se to nakonec fakt hodilo
jinak moji kluci zase nechtěli jiné, i dudlík jen Avent.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měla jsem je a nic moc, mají moc velký průtok. Prostě je to o reklamě. Pro malá miminka jsou nejlepší Mam anticolic a pro děti, které lahve nechtějí, láhev DM s baňatým dudlíkem. Nejlíp simuluje prso.
- Citovat
- Upravit
Řekla bych, že nakupují třeba víc věcí od té značky a hodí se mít láhve přímo ke sterilizátoru apod. Syn taky pije z lahvičky Avent, ale když byl menší, tak ji nechtěl a měl MAM anti colic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mne taky prave přijde, ze řešit značku lahvičky je na hlavu, ale přijde mi to jako posedlost dnešních maminek - mít avent
tak jsem zvědavá jestli jsou nějaké zázračné
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Používám protože je měli v akci, když jsem řešila lahvičky a bylo mi fakt docela jedno co je to za značku
nicméně pokračujíi v nich dal. Jsem spokojená, jiné jsem nezkoušela. Syn je na ně zvyklý…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je prece kazdeho vec, jake lahvicky si koupi
my koupili avent, kupovali jsme je narychlo vecer a jinou znacku v lekarne nemeli. Uz jsme u nich zustali, protoze jsme s nimi nemeli zadny problem. Dudliky mame taky avent, zkouseli jsme svitici Mam a dcerka ho nechtela. Me je to fuk co je to za znacku, hlavne kdyz to plni svuj ucel ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kokoska17 no spíš bych rekla, a reakce tady to potvrzují, že prostě jsou nejvíc vidět a jsou na ně akce
viz můj případ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám Avent dudlíky a lahvičky doporučil pediatr. Dudlík dcera nechce žádný. Když jsme tenkrát letěli do lékárny. Prodávali jen láhve Avent. Koupila jsem je a dál neřešila. Jinak dcera dostala ještě nějaké jiné lahvičky a neumí z nich pít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji za odpovědi
rozhodne nikoho kdo je ma nechci nijak napadat, jen ta zvědavost jestli neprichazim o něco
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit