Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mam nejaky starsi zakladni. Poprve jsem byla nadsena bylo asi 5 pouziti. Efekt skvely. Otehotnela jsem, takze pauza. Pak jsem zacala pouzivat znova, ale flakala jsem to, nebyl cas, takze nejaky efekt byl, ale pak jsem toho proste nechala. Ted jedu treti pokus. Mam za sebou 5 osetreni po 14 dnech. Nohy odhadem tak 75 % pryc, intimni partie tak 85 %, podpazi jen 50 %. Na neholeni to neni, na rychloholeni tak po 5 dnech ano (predtim v prumeru obden). Co se tyce tech intimnich partii… pouzivam i jinde nez na trisla, ale uplne do “koncu” fakt nezajizdim. To snad ani nejde.
Jinak do leta to uz moc nestihas…
@Maggdallena je mi jasný že do léta to nestíhám, ale aspoň to zmírnit tak že se nebudu muset holit denně
Takže si tím děláš i pipinu, ale neblikáš prostě u ‚vchodu‘ jestli to chápu správně?
Já mám jeden z té první řady. Jsou typy, které na intimní partie jdou a které ne.
Jsou k tomu nástavce. Já měla nástavec na intimní partie a zajížděla jsem kam to šlo ![]()
Když jsem ho používala, tak jak by se mělo, tak 80% chloupků to vzalo (nohy super, v podpaží naopak nic moc). Mám určitý místa, kde to prostě nebere ![]()
Celé těhotenství jsem se pak nemusela téměř holit, což bylo super. Když jsem po porodu ho chtěla nastartovat znova, tak jsem zjistila, že je KO. Ale měla jsem ho 4 roky.
Jen je otrava se neholit mezi frekvencemi. Poradila bych začít až v zimě ![]()
@Markéta188 píše:
Jen je otrava se neholit mezi frekvencemi. Poradila bych začít až v zimě
Proc by jsi se nemohla mezitim holit?
@Maggdallena píše:
Proc by jsi se nemohla mezitim holit?
Já měla v návodu, že nemůže ![]()
Nebo alespoň myslím, mám to tak zafixované ![]()
@Anonymní píše:
@Markéta188 ja naopak cetla, ze se mezi frekvencema holit muze
Jo, tak asi Jo. Já nevím proč mám za to, že jsem před těmi 4 lety četla, že ne.
Tak teď jsem pěkně nas…., že jsem chodila zarostlá jak prales zbytečně
![]()
Za mě funguje. Už víc jak rok se nemusím holit
nohy a třísla, super
Me slo hlavne o ty nohy a intimni partie, protoze vsude se pise ze intimni partie ano, ale nakonec vzejde to ze mysli jen trisla, coz potrebuju i jinde
, nehodlam problikavat az u sliznice nebo tak, ale nahore kde mam chloupky bych chtela, jsou takovy tvrdy a je to neprijemny, jsem vecne zarostla
a okolo konecniku jste nektera zkousela? ne primo tam, ale v okoli kde je jeste zadek, nevim jak to popsat
je to pro me dost neprijemny tema, me prijde ze po oholeni ziletkou mi ty chloupky vyrostou behem par hodin
jsem takovej chlupac, rostou mi strasne i vlasy a oboci a nemluvim o knirku
![]()
Nohy zacnete na podzim. Za chvilku budete opalene a Lumea bude hlasit - nelze provest.
@Anonymní píše:
Jsem od narození jako opice, a chlupy mi rostly i tam, kde neměly - brada, knírek, prsa, břicho, zadek atd. A byly to takové ty černé tuhé chlupy, takže značka ideál. Chodila jsem na laser, a nechala si dělat i konečník (v rámci zadku). Ale tam jsem používala Emlu, znecitlivující krém. Kup si to v lékárně, bez toho bych to nedala. Prosím nechat anonym, nebo smazat. Nemusí všichni vědět, kde jsem oholená a kde ne. Musela jsem chodit několikrát v rámci asi 5 let, ale postupně to všude přestalo růst. Ale stojí to majnlant, tak jsem si na nohy, a podpaží pořídila Lumeu, ale ještě nezkoušela.
prave ze v tom navodu od lumea je ze okoli konecniku se nesmi, to plati i intimnich partiich, ale zase v hodne recenzich jsem cetla ze se to smi, jen ze se nesmi ke sliznici a nevim no jako, proto se ptam tu, tetovani mam nastesti na mistech kde se nepotrebuju holit a co s pihama? mate pihy? ja mam na noze velkou jednu a na intimnich partiich, pry se pres pihy nesmi, tak pomuze kdyz necim zakryju? Urcite dejte vedet po vyzkouseni ![]()
Ahoj, chci si koupit IPL Lumeu. Má cenu jit do té nejnovější 9900 s tím skin AI? Nebo stačí bez této technologie? Děkuji přece jen ta cena je tam znát.
@Moncicakhj píše:
Ahoj, chci si koupit IPL Lumeu. Má cenu jit do té nejnovější 9900 s tím skin AI? Nebo stačí bez této technologie? Děkuji přece jen ta cena je tam znát.
Ahoj, já ji mám, ale myslím, že skin AI je jenom aplikace v telefonu. Kupovala jsem tu nejvyšší kvůli nástavcům a baterii. Když už, tak už… Ale kdyby k tomu nebyla možnost vrácení do 90 dní, nekoupila bych asi žádnou.
Ahoj ženy, případně i muži
Budu ráda za všechny recenze a klidně i rady jak často a jakým způsobem používat, než do toho zainvestuji. Děkuji mockrát
hlavně zda to jde na tu pipinu, tam se holit žiletkou je pro mě brutalita
a do center chodit nechci z osobních důvodů 
je to pro mě takové nepříjemné téma, ovšem co už. Už dlouho uvažuji nad koupí Philips Lumea IPL protože mám černé tvrdé chloupky. Oholím se a další den můžu znovu, věčně kupuju žiletky a po žiletce mi chloupky zarůstají (zkoušela jsem i depilaci) a na nohách mám pak takové červené zarostlé tečky, což nevypadá nejlíp a zároveň to není příjemné. Trápí mě to i na intimních partiích. Četla jsem spousta recenzí a je to tak 50 na 50, pozoruji že to pomáhá spíše na světlé kůži a na tmavých chloupcích, což by pro mne byl ideál. Někde čtu, že se to může používat i na intimní partie ( ne jen v tříslech ) u pipky a okolo konečníku ( tam bych se asi bála, ale jestli se to může tak proč ne), to asi záleží na typu přístroje? Máte někdo zkušenosti? Blíží se léto a já se nechci denně holit žiletkou abych měla následující den nohy jak struhadlo