Philips Lumea IPL - obnova diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25.12.23 21:46
@Anonymní píše:
Ahoj ženy, případně i muži :D
je to pro mě takové nepříjemné téma, ovšem co už. Už dlouho uvažuji nad koupí Philips Lumea IPL protože mám černé tvrdé chloupky. Oholím se a další den můžu znovu, věčně kupuju žiletky a po žiletce mi chloupky zarůstají (zkoušela jsem i depilaci) a na nohách mám pak takové červené zarostlé tečky, což nevypadá nejlíp a zároveň to není příjemné. Trápí mě to i na intimních partiích. Četla jsem spousta recenzí a je to tak 50 na 50, pozoruji že to pomáhá spíše na světlé kůži a na tmavých chloupcích, což by pro mne byl ideál. Někde čtu, že se to může používat i na intimní partie ( ne jen v tříslech ) u pipky a okolo konečníku ( tam bych se asi bála, ale jestli se to může tak proč ne), to asi záleží na typu přístroje? Máte někdo zkušenosti? Blíží se léto a já se nechci denně holit žiletkou abych měla následující den nohy jak struhadlo :) Budu ráda za všechny recenze a klidně i rady jak často a jakým způsobem používat, než do toho zainvestuji. Děkuji mockrát :srdce: hlavně zda to jde na tu pipinu, tam se holit žiletkou je pro mě brutalita :D a do center chodit nechci z osobních důvodů :mavam:

Ahoj dostala jsem k jezisku tu nejvyssi verzi se vsemi nastavci. Ano pisou ze na hraz a konecnik ne… nahore a kolem bikin jsem to vzala nastavcem na bikiny, az dole nastavcem na podpazi. A nezajizdela jsem az na sliznici, proste kam slo a na mensi intenzitu na 2. Jako nevidim problem :ok_hand: :ok_hand: :ok_hand: a knirek tez na 2. Na nadstavec na oblicej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová