Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To záleží na spoustě faktorů - jak jsi dobrá řidička, na jak dlouho pojedeš, kolik toho povezeš, jak dlouho jede vlak…
@Jahru Vlak jede sedm hodin. Máš pravdu, netroufám si na tu cestu. Jsem z toho smutná, ale nedá se nic dělat.
@Anonymní píše:
@Jahru Vlak jede sedm hodin. Máš pravdu, netroufám si na tu cestu. Jsem z toho smutná, ale nedá se nic dělat.
Vlak jede stejne jako auto? Jinak nevim, proc jsi tak smutna, to snad neni tak strasny, jet vlakem. Jezdila jsem tak sama s dětma dlouhé roky.
Já bych jela radši vlakem. Sama řidičák nemám, ale kdyby jo, na dlouhé cesty bych volila vlak. Nemusíš se soustředit na cestu, můžeš si číst, najíst se, projít se, zajít si na záchod, aniž bys musela řešit kde zastavit. Za mě ideál ![]()
@Anonymní píše:
Jestli jede vlak stejně dlouho jako auto, tak bych jela vlakem, auto mi v tomhle případě nepřijde jako velká výhoda.
@vokishka píše:
Vlak jede stejne jako auto? Jinak nevim, proc jsi tak smutna, to snad neni tak strasny, jet vlakem. Jezdila jsem tak sama s dětma dlouhé roky.
Naopak! Vlakem jezdím moc ráda. Jen si přijdu neschopná, že to nedokážu odřídit, když to některé ženy zvládnou…
@Anonymní píše:
Nemám to s kým probrat, proto píšu sem. Prosím anonym. Chci jet na dovolenou. Nabízí se mi dvě varianty, první cesta autem (celkem 7 hodin, bez pauzy, auto bych si musela stejně půjčit v půjčovně, protože nemám). Druhá varianta je vlak (jsou celkem tři přestupy). A z nádraží si budu muset vzít taxíka, protože u hotelu nejezdí vlak…
Děkuji za tipy a rady.
Vlak, ale chtelo by to umet jazyky, jsou obrovska nadrazi s x nastupisti tak chce vedet kam jit..
@Darkandeep píše:
Já bych jela radši vlakem. Sama řidičák nemám, ale kdyby jo, na dlouhé cesty bych volila vlak. Nemusíš se soustředit na cestu, můžeš si číst, najíst se, projít se, zajít si na záchod, aniž bys musela řešit kde zastavit. Za mě ideál
To si taky říkám.
Cesta vlakem vyjde cca o hodinu déle, zapomněla jsem přičíst dobu, kdy pojedu od nádraží taxíkem. Je to asi 30 km. To je dost, že. ![]()
@lilith1 píše:
Vlak, ale chtelo by to umet jazyky, jsou obrovska nadrazi s x nastupisti tak chce vedet kam jit..
Jj, jazyky umím. Budu mít klasický kufr, jedu na týden, ale stejně se mi ten kufr pronese, když budu třikrát přesedat…Co se dá dělat.
@Anonymní píše:
Jj, jazyky umím. Budu mít klasický kufr, jedu na týden, ale stejně se mi ten kufr pronese, když budu třikrát přesedat…Co se dá dělat.
Ja na tyden brala prirucni na koleckach a stacilo.
@Anonymní píše:
Nemám to s kým probrat, proto píšu sem. Prosím anonym. Chci jet na dovolenou. Nabízí se mi dvě varianty, první cesta autem (celkem 7 hodin, bez pauzy, auto bych si musela stejně půjčit v půjčovně, protože nemám). Druhá varianta je vlak (jsou celkem tři přestupy). A z nádraží si budu muset vzít taxíka, protože u hotelu nejezdí vlak…
Děkuji za tipy a rady.
7 hodin bez pauzy bych nejela, max. 2 - 3 hod a pak pauzu.
Jela jsem do Chorvatska +- 24 hod vlakem. Už jsem tak dlouho jela i busem, ale vlakem to byl luxus. Můžeš se projít po celém vlaku, koukat s okna, sedět, spát atd… ![]()
Takže bych jela vlakem
@Anonymní píše:
Děkuji za tipy a rady.
No, asi takhle, záleží co chceš dělat tam, pokud courat pěšky kolem hotelu, tak jeď klidně vlakem, ale zas mít tam auto dává určitou svobodu. Akorát se tedy dovolená půjčením auta prodraží.
Jela bych vlakem, cestu vlakem miluju. Obzvlášť, pokud si musíš auto půjčit.
Děkuji za tipy a rady.