Píchání hormonů do břicha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4507
19.4.12 20:46

no jo, uz 2 roky…nikdy bych neverila, ze zrovna my budeme s tim mit problemy…ale jsou na tom nektere pary jeste daleko hur…nam dr. doporucil ted IUI 3 pokusy a pak IVF+ICSI zaroven,aby se zvysila sance, pokud nevyjde to IUI, ale je to pekne drahe vsechno a od statu moc velka podpora neprichazi..a jak na ty chromozony u vas prisli? a jak dlouho se snazite vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.12 20:54
@Daajik píše:
no jo, uz 2 roky…nikdy bych neverila, ze zrovna my budeme s tim mit problemy…ale jsou na tom nektere pary jeste daleko hur…nam dr. doporucil ted IUI 3 pokusy a pak IVF+ICSI zaroven,aby se zvysila sance, pokud nevyjde to IUI, ale je to pekne drahe vsechno a od statu moc velka podpora neprichazi..a jak na ty chromozony u vas prisli? a jak dlouho se snazite vy?

Na chromozomy přišli tak že mě nejdříve omylem objendali na genetiku a pak teprve na asistovanou, takže jsem už výsledky měla, a přišli na to z krve :roll: :( le z gene vad je to prý jedna z těch nejlepších, takže to ani nemusí se rpojevit :kytka: jinak se snažíme skoro tři roky, a jelikož mám špatné ledviny tak doktor navrhl že mě předá do Gennnetu v Pha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
29.9.15 18:11

Ahoj děvčata, mám na vás prosbu, dotaz…je zde někdo, komu při ivf kromě simulačních injekcí dali i injekce na ředění krve? Mě chce dat MUDr fraxiparine a jako důvod mi řekla, že prostě jen zkouší dat mi něco, co u 1. Ivf nezkusili. že za to nic nedame, ale já nemám žádnou zdravotní indikaci k tomuto léků, moje srážlivost je v pořádku a mě znepokojivé, že bych si měla pichat něco navíc zbytečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
3.5.19 19:22

Ahoj holky, prosim vas potrebovala by jsem od vas radu je nekdo? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
3.5.19 19:33

Ahoj holky jdu jsi pro radu je tu nekdo, kdo by mi mohl poradit prosim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
3.5.19 21:12

Myslím, že účinnější bude položit otázku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
12.5.19 13:04

Ahoj holky je tu někdo kdo by mi mohl poradit? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
6.1.22 14:07

Stimulace

Ahoj, vím, že to téma tady je, tak se chci zeptat t ať nezakládám nové.
Budu si zamrazovat vajíčka a musím stimulovat dnes večer pěkně do bříška 😅 poprvé mi to udělá kamarádka, ale chci se zeptat, mám klasickou jehlu, jak až musí být v kůži, cca kolik cm. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
7.1.22 20:57

@MadammeLu Ahoj, čím stimuluješ? Předpokládám, že se jedná o klasickou jehlu k injekcím a ta tam musí zaplout celá :-) Vypadá to hrozivě, ale je to v pohodě, neboj. Držím pěsti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
7.1.22 21:16

@sara-k ahoj, Menopur. Jojo jehla velká ale už v pohodě 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
7.1.22 21:37

@MadammeLu Taky ho mám a musí zajet celá. Tyto jehly jsou docela tupé a široké, jak se ti aplikují? Mám po nich vždy modřinu a viditelné stopy po vpichu, po jiných ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
7.1.22 21:47

@sara-k já s tím nemám problém. Včera mi to pichala kámoška a bez známek jakéhokoliv vpichu a já dnes a bez problémů.. Jak máš ty modřiny velké? Ty jseš taky na mrazení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
7.1.22 22:05

@MadammeLu Stimuluji na IVF a píchám tři injekce denně. Nevím, proč mi to ten Menopur dělá, ale i když mi to píchly samy zdravotní sestry přímo na klinice, tak od nich mám ty modřiny největší. Velikosti jsou různé, od malých po dost rozlité, od slabě viditelných po viditelné na kilometry daleko :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
7.1.22 22:13

@sara-k ouuu 3 injekce denně tak to chápu ty modřiny, já 1×

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.