Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj Rozarkova, neporadim ti nic, sama jsem 10.den po ET, jeste jsem netestovala a jsem pekne vydesena, nicmene tvuj „pripad“ sleduju, mas to holka pekne zamotany, ale strasne ti drzim palecky, aby to pres vsechno vyslo a bylo z toho krasny miminko!!!! ![]()
Monika29 píše:
Ahoj Rozarkova, neporadim ti nic, sama jsem 10.den po ET, jeste jsem netestovala a jsem pekne vydesena, nicmene tvuj „pripad“ sleduju, mas to holka pekne zamotany, ale strasne ti drzim palecky, aby to pres vsechno vyslo a bylo z toho krasny miminko!!!!
Děkuju Moni,ale v dobrý konec už moc nevěřím,ale zamotaný to mám teda pořádně. Jsem jako na trní,pořád se pozoruju,jestli mě náhodou nebolí vlevo,nebo vpravo…
Zítra budu chytřejší,teda o málo,protože nějaké HCG tam tutovka bude podle toho testu,tak jsem zvědavá co se mnou vymyslí. Přece pokud bylo v pátek hcg 36,tak dnes by tam muselo být sotva 20 a to by ten test s citlivostí 25 neukázal
. Sice to byl test z DM drogerie,který vůbec neznám,ale byl prostě úplně jasnej.
Fakt zahada…
Nevim, jak rychle by hcg klesalo, kdyby to bylo zly, to ti asi poradi nekdo zkusenejsi, ale pokud vysel test tak jak vysel, tak podle selskyho rozumu to prece musi bejt jasny a je to tam!!!!
A fakt bych se strasne nerada mejlila!!! Jsem zvedava, na zitrejsi vysledky, pevny nervy preju, vim jak to se mnou clouma a to je cekam na testovani.. Chvili euforie, ze to musi vyjit, pak zas beznadej, ze prece nemuzu mit takovy stesti, furt beham na zachod, jestli mrcha neprisla, no pripad pro cvokare ![]()
Monika29 píše:
Fakt zahada…Nevim, jak rychle by hcg klesalo, kdyby to bylo zly, to ti asi poradi nekdo zkusenejsi, ale pokud vysel test tak jak vysel, tak podle selskyho rozumu to prece musi bejt jasny a je to tam!!!!
A fakt bych se strasne nerada mejlila!!! Jsem zvedava, na zitrejsi vysledky, pevny nervy preju, vim jak to se mnou clouma a to je cekam na testovani.. Chvili euforie, ze to musi vyjit, pak zas beznadej, ze prece nemuzu mit takovy stesti, furt beham na zachod, jestli mrcha neprisla, no pripad pro cvokare
Už jen to,že Ti mrcha nedorazila,je moc dobrý znamení. Mě Dr. v CAR říkal,pokud nezačnete krvácet do 10.dne po ET,tak už PRAVDĚPODOBNĚ nezačnete vůbec. Držím palečky!!
Ahojky, taky sleduji tvůj případ, je to takové zamotané a všelijaké, doufám, že ti to dopadne dobře
Jinak s něčím podobným by mohla mít zkušenosti Leellaa, nevím jestli se jí přihodila totéž, co tobě, ale určitě ví jak má hladina vypadat atd. Taky si zažila svý.
Rozárková píše:Monika29 píše:Už jen to,že Ti mrcha nedorazila,je moc dobrý znamení. Mě Dr. v CAR říkal,pokud nezačnete krvácet do 10.dne po ET,tak už PRAVDĚPODOBNĚ nezačnete vůbec. Držím palečky!!
Fakt zahada…Nevim, jak rychle by hcg klesalo, kdyby to bylo zly, to ti asi poradi nekdo zkusenejsi, ale pokud vysel test tak jak vysel, tak podle selskyho rozumu to prece musi bejt jasny a je to tam!!!!
A fakt bych se strasne nerada mejlila!!! Jsem zvedava, na zitrejsi vysledky, pevny nervy preju, vim jak to se mnou clouma a to je cekam na testovani.. Chvili euforie, ze to musi vyjit, pak zas beznadej, ze prece nemuzu mit takovy stesti, furt beham na zachod, jestli mrcha neprisla, no pripad pro cvokare
To se dobre posloucha…
Dekuju
A drzim palce!!!! ![]()
elllis píše:
Ahojky, taky sleduji tvůj případ, je to takové zamotané a všelijaké, doufám, že ti to dopadne dobřeJinak s něčím podobným by mohla mít zkušenosti Leellaa, nevím jestli se jí přihodila totéž, co tobě, ale určitě ví jak má hladina vypadat atd. Taky si zažila svý.
Děkuju i Tobě! ![]()
Tak jsem koukala na Leellaa-u a moc dobrý konec to těhotenství nemělo. Hodně už jsem tady toho o HCG pročetla a téměř všechny těhu s nízkou hodnotou v začátku,později zamlkla.
A u mne ještě k tomu to krvácení… Ale třeba je opravdu jen ten test nějaký jiný…ukazuje silněji než to doopravdy je.
A podotýkám,že se ukázala do půl minuty!!!
Příspěvek upraven 29.08.11 v 17:41
Monika29 píše:Rozárková píše:To se dobre posloucha…Monika29 píše:Už jen to,že Ti mrcha nedorazila,je moc dobrý znamení. Mě Dr. v CAR říkal,pokud nezačnete krvácet do 10.dne po ET,tak už PRAVDĚPODOBNĚ nezačnete vůbec. Držím palečky!!
Dekuju
A drzim palce!!!!
Dopadne to dobře,uvidíš. ![]()
Tak jsem se dnes dozvěděla „JEN“ je to pozitivní,8.9. si přijeďte na UZ. a hotovo,žádnou hodnotu mi neřekla a prý ani nemůže. Včera při odběru mi sestřička říkala,že pokud bude hodnota taková nejasná,pozvou si mne na čtvrtek na další odběr. To se nestalo,jdu rovnou na UZ,tak jsem na to zvědavá.
Četla jsem to už „vedle“, je to záhada na záhadu, ale už to začínám vidět růžově, přece by tě tak neodbyli, kdyby to zavánělo průšvihem!!! Řekli pozitivní, tak je to prostě pozitivní!!!!
![]()
Monika29 píše: Četla jsem to už „vedle“, je to záhada na záhadu, ale už to začínám vidět růžově, přece by tě tak neodbyli, kdyby to zavánělo průšvihem!!! Řekli pozitivní, tak je to prostě pozitivní!!!!![]()
Také se tak uklidňuji. Ale
![]()
Nechám to být,možná ani večer nepojedu na tu krev,ve čtvrtek mi zavolá známá Dr. z mého CAR a řekne mi,kolik to bylo. Hlavně mi říkala, „už nečůrej na žádný papírky“ máš to prostě pozitivní a příští čtvrtek se tam potkáme na UZ". Že už se jí to teď o prázdninách stalo,že holka krvácela,pak jakoby nic a je z toho ZATÍM prosperující těhotenství.
Ani nevíš, jak moc rozumím tvým pochybnostem, taky jsem od přírody skeptik
Ale objektivně vzato s tím jaký jsou výsledky a co ti řekl doktor, tak to prostě vypadá dobře!!!
Já bojuju s rozhodnutím, kdy testovat, v CARu řekli 15. den, ale zítra jsem 12. den po ET a to už by se dalo, co myslíš? ![]()
Monika29 píše:
Ani nevíš, jak moc rozumím tvým pochybnostem, taky jsem od přírody skeptikAle objektivně vzato s tím jaký jsou výsledky a co ti řekl doktor, tak to prostě vypadá dobře!!!
Já bojuju s rozhodnutím, kdy testovat, v CARu řekli 15. den, ale zítra jsem 12. den po ET a to už by se dalo, co myslíš?
Myslím,že pokud těhotná jsi,dnes už tam čárka bude určitě. Nám řekli 10.den si udělejte test,14.den přijeďte na krev,ať je výsledek jakýkoli. Já jsem zkoušela test 6.den po ET a byl pozitivní,teda slabě,ale byl. Ale jak vidíš,já jsem zvláštní případ. Ale je tu víc holek,co testovaly tak brzy a těhu jsou.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Ahoj všechny snažilky,nebo spíše už těhulky.
Chtěla jsem se zeptat,jestli jste některá měla 11.den po ET HCG „jen“ 36,nebo okolo této hodnoty a později začalo stoupat… Byla jsem dnes (14.den po ET) na kontrolním odběru,výsledky ještě nemám,ale test s nižší citlivostí úplně jasně pozitivní,ne z ranní moče!!! Strašně se bojím mimoděložního těhotenství. Ještě bych měla dodat důležitou věc,8.den po ET jsem krvácela,trvalo to necelé 2 dny a potom zase vůbec nic.
Vím,že do zítra je už jen kousíček,ale Vaše názory a zkušenosti mne moc zajímají..
Děkuju moc.