Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Modli se…a ještě to nevzdávej…
a díky…nemít matyáška tak nevím
Tak gratuluji k synovi
A kolik mu už je? Dej určitě echo až budeš něco vědět já se jdu modlit za ty naše prcky snad se mi aspoň něco splní ![]()
Promiň mě se to tu neukazovalo
No budu se snažit ale je to fakt těžký… Mám už také dceru, bude jí brzy 5 a taky už se nemůže dočkat sourozenců je to těžký pořád říkat že musí ještě vydržet…
Ahojte holky tak jsme byly na krvi… Máme pozitivní a hodnoty prý 3000. Jsem 17.den po transferu není to vysoké nebo je vše v pořádku? Dostaly jsme dvě embryjka je možné že to jsou dvojčátka? Máme jít 6. na ultrazvuk ale myslím že tam nebude ještě nic vidět nebo? Děkuji za veškeré příspěvky ![]()
No tak to je super
![]()
a na UTZ uvidíš asi jen dutinku…nebo 2 ![]()
A já měla po ET jen 350…a pak po KET 2500…a vždy jen jedno, takže to nejde říct, jestli tam jsou 2
A gratuluju
![]()
Juu no to jsme rádi
No snad bude vše v pořádku už jsme se radovali tak snad jsme nic nezakřikly
Už se nemůžeme dočkat až mimi uvidíme ![]()
A moooc děkuju ![]()
A co ty byla jsi na krvi?
Tak to mě mrzí
Drž se a určitě se povede příště… Ale vím že to je těžké..
No musím říct že to chápu, byla jsem rozhodnuta pokud se nepovede že už to nepodstoupím… ale chce to čas a třeba se zase odhodláš, držím palce
Hele.....5.KET a sourozeneček nikde…vždy si říkám–už ne.....ale pak do toho zase jdu
Bože ty sis to tedy užila… a kam chodíš že to nejde není to zvláštní? Malé bude brzy 5 a chtěla bráchu už 2roky… A myslím že teď si i sourozence víc užije tak jsem možná i ráda že to přišlo teď.. asi to tak má být
Jezdím do Prahy do Podolí…
ono mi vyšlo naštěstí hned 1.IVF a pak i první KET…ale to skončilo v 6.týdnu. A od té doby nic
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Aha tak gratuluji k prvnímu
No Tak dej vědět až budeš něco vědět
Držím palečky a jdu se modlit za naše prcky