Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Modli se…a ještě to nevzdávej…
a díky…nemít matyáška tak nevím
Tak gratuluji k synovi
A kolik mu už je? Dej určitě echo až budeš něco vědět já se jdu modlit za ty naše prcky snad se mi aspoň něco splní ![]()
Promiň mě se to tu neukazovalo
No budu se snažit ale je to fakt těžký… Mám už také dceru, bude jí brzy 5 a taky už se nemůže dočkat sourozenců je to těžký pořád říkat že musí ještě vydržet…
Ahojte holky tak jsme byly na krvi… Máme pozitivní a hodnoty prý 3000. Jsem 17.den po transferu není to vysoké nebo je vše v pořádku? Dostaly jsme dvě embryjka je možné že to jsou dvojčátka? Máme jít 6. na ultrazvuk ale myslím že tam nebude ještě nic vidět nebo? Děkuji za veškeré příspěvky ![]()
No tak to je super
![]()
a na UTZ uvidíš asi jen dutinku…nebo 2 ![]()
A já měla po ET jen 350…a pak po KET 2500…a vždy jen jedno, takže to nejde říct, jestli tam jsou 2
A gratuluju
![]()
Juu no to jsme rádi
No snad bude vše v pořádku už jsme se radovali tak snad jsme nic nezakřikly
Už se nemůžeme dočkat až mimi uvidíme ![]()
A moooc děkuju ![]()
A co ty byla jsi na krvi?
Tak to mě mrzí
Drž se a určitě se povede příště… Ale vím že to je těžké..
No musím říct že to chápu, byla jsem rozhodnuta pokud se nepovede že už to nepodstoupím… ale chce to čas a třeba se zase odhodláš, držím palce
Hele.....5.KET a sourozeneček nikde…vždy si říkám–už ne.....ale pak do toho zase jdu
Bože ty sis to tedy užila… a kam chodíš že to nejde není to zvláštní? Malé bude brzy 5 a chtěla bráchu už 2roky… A myslím že teď si i sourozence víc užije tak jsem možná i ráda že to přišlo teď.. asi to tak má být
Jezdím do Prahy do Podolí…
ono mi vyšlo naštěstí hned 1.IVF a pak i první KET…ale to skončilo v 6.týdnu. A od té doby nic
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
Aha tak gratuluji k prvnímu
No Tak dej vědět až budeš něco vědět
Držím palečky a jdu se modlit za naše prcky