11. den po ET

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65756
10.11.12 20:29

@zulu1 ahoj.....
po KET se doporučuje testit tak za 14 dní.....ale já vždy testovala už 12.den
at se zadaří, držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
11.11.12 17:17

Ahojte

Já jsem čerstvě po nepovedeném druhém IVF. Máme jednoho mrazáčka, tak chci jít hned v dalším cyklu na KET.
Zulu za jak dlouho si šla na KET po nepovedeném IVF, po následující menses? chtěla bych jít co nejdřív. Držím ti palce, ať to tentokrát vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
11.11.12 19:43

Ahooj, jo hned po dalším menzesu..20.9 nevyšel druhý Ivf a hned 1.11 mi začal kolotoč kolem Ketu..
Taky ti držim pěsti, pro mě je to hrozně psychicky unavny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
13.11.12 19:59

Ahojky,
Zulu, jak si na tom? Ještě je na test brzy… Já Sem dnes 5 den cyklu a na kontolu sem objednaná až na příští pondělí-to budu 11DC. Mám takové obavy, že ten KET už nestihnem… Nemají dřív volno… To je na pytel. Jak to probíhalo u tebe? Kolikátý den cyklu si začala brát prášky před KET a kolikátý den cyklu se u tebe konal? Sem hrozná, ale mám obavy, že to nestihnem včas :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65756
14.11.12 08:42

Ahoj holky.....jsem taky po KETU…byl min. týden ve čtvrtek…
@Belis2 hele 11.den je OK…máš v přirozeném cyklu, nebo bereš léky???
Já ted měla KET až tuším 22.den cyklu, ale já nemám sama ovulaci, tak hlídají jen sliznici
Držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katuša JJJ
16.11.12 21:30

poraďte

Děvčata už nevím kam se obrátit tak zkusím Vás, jsem týden po transferu dvou embryek, jedno 4buněčné, druhé 6ti. Kdy myslíte že bych si mohla udělat test? Beru Ustrogan 2-2-2, mám bolavá prsa a taky se mi nějak zvětšily, i partner si všiml :) Ale mám strach si udělat test. Jinak jsme šly s partnerovým problémem je možné tedy že je větší šance že se uchytily když jsem vpořádku? Sliznice byla kolem 8,3cm… A ještě jestli je důležité, zatím jsem vůbec nešpinila, bolesti bpodbřišku a v kříži jako při MS mívám nárazově a při tom mám vždy hrůzu kdy začnu krvácet ale stále nic… Děkuji moc za odpověď Káťa

• Citovat
  • Upravit
65756
16.11.12 21:34

Káťo…taky jsem týden po transferu.....byl 8.9. ve čtvrtek.
Bolavá prsa mám taky, ale už vím, že to dělí i urtogestan…KETU jsem měla dost a vždy mě bolely, i když to nevyšlo… šance…ted je to jedno, kde byl problém…sliznici jsi měla hezkou :palec:
Jinak test bych zkusila tak 12 den po KET, to už by mělo být jasné…když nevydržíš,10.den už by taky mohlo být něco vidět :mrgreen:
Jinak-----bolesti na MS jsem měla po IVF pořád a čekala kdy to dostanu a nedostala :mrgreen: byla jsem těhotná :mrgreen:
Moc držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katuša JJJ
16.11.12 21:37

Moc děkujeme určitě se budeme snažit vydržet co nejdéle a dejte vědět jak jste dopadla :)

• Citovat
  • Upravit
65756
16.11.12 21:43

A ty taky…tady se tyká :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katuša JJJ
21.11.12 11:50

Zdravím… Tak jak jsi dopadla Petruš? Já si dělala test dnes a negativní :( Ráno jsem se z toho sesypala je možné že se ukáže ještě opak? Na krev jdu až 28 a to je strašně dlouho :,(

• Citovat
  • Upravit
65756
21.11.12 17:56

Katuša…stejně......test negativní…
mám ještě jeden, asi zkusím zítra ale nedávám tomu žádnou naději.
5.KET a nic…
Kolikátý den po transferu jsi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katuša JJJ
21.11.12 20:34

Ahojky nestraš já doufám že je jen brzy :((( Byla jsem na transferu 9. a odběr byl 6. měla jsem třídenní embryka. Taky jsem chtěla zítra udělat další ale mám strach :(

• Citovat
  • Upravit
65756
21.11.12 20:35

Já byla 8.9. na transferu…
ještě to zkus…uvidíš…a dej vědět…
budu ti držet palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katuša JJJ
21.11.12 20:44

Já tobě také… Jo a aještě dotaz ty jsi byla na IVF nebo ICSI?

• Citovat
  • Upravit
65756
21.11.12 20:46

Byla jsem na IVF/ICSI ale v roce 2008…
do ted máme z toho cyklu zamražená embrya.tak je zkoušíme…
Z ICSI mám syna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.