Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@zulu1 ahoj.....
po KET se doporučuje testit tak za 14 dní.....ale já vždy testovala už 12.den
at se zadaří, držím palečky
Ahojte
Já jsem čerstvě po nepovedeném druhém IVF. Máme jednoho mrazáčka, tak chci jít hned v dalším cyklu na KET.
Zulu za jak dlouho si šla na KET po nepovedeném IVF, po následující menses? chtěla bych jít co nejdřív. Držím ti palce, ať to tentokrát vyjde ![]()
Ahooj, jo hned po dalším menzesu..20.9 nevyšel druhý Ivf a hned 1.11 mi začal kolotoč kolem Ketu..
Taky ti držim pěsti, pro mě je to hrozně psychicky unavny…
Ahojky,
Zulu, jak si na tom? Ještě je na test brzy… Já Sem dnes 5 den cyklu a na kontolu sem objednaná až na příští pondělí-to budu 11DC. Mám takové obavy, že ten KET už nestihnem… Nemají dřív volno… To je na pytel. Jak to probíhalo u tebe? Kolikátý den cyklu si začala brát prášky před KET a kolikátý den cyklu se u tebe konal? Sem hrozná, ale mám obavy, že to nestihnem včas ![]()
Ahoj holky.....jsem taky po KETU…byl min. týden ve čtvrtek…
@Belis2 hele 11.den je OK…máš v přirozeném cyklu, nebo bereš léky???
Já ted měla KET až tuším 22.den cyklu, ale já nemám sama ovulaci, tak hlídají jen sliznici
Držím palečky
Děvčata už nevím kam se obrátit tak zkusím Vás, jsem týden po transferu dvou embryek, jedno 4buněčné, druhé 6ti. Kdy myslíte že bych si mohla udělat test? Beru Ustrogan 2-2-2, mám bolavá prsa a taky se mi nějak zvětšily, i partner si všiml
Ale mám strach si udělat test. Jinak jsme šly s partnerovým problémem je možné tedy že je větší šance že se uchytily když jsem vpořádku? Sliznice byla kolem 8,3cm… A ještě jestli je důležité, zatím jsem vůbec nešpinila, bolesti bpodbřišku a v kříži jako při MS mívám nárazově a při tom mám vždy hrůzu kdy začnu krvácet ale stále nic… Děkuji moc za odpověď Káťa
Káťo…taky jsem týden po transferu.....byl 8.9. ve čtvrtek.
Bolavá prsa mám taky, ale už vím, že to dělí i urtogestan…KETU jsem měla dost a vždy mě bolely, i když to nevyšlo… šance…ted je to jedno, kde byl problém…sliznici jsi měla hezkou ![]()
Jinak test bych zkusila tak 12 den po KET, to už by mělo být jasné…když nevydržíš,10.den už by taky mohlo být něco vidět ![]()
Jinak-----bolesti na MS jsem měla po IVF pořád a čekala kdy to dostanu a nedostala
byla jsem těhotná ![]()
Moc držím palce
Moc děkujeme určitě se budeme snažit vydržet co nejdéle a dejte vědět jak jste dopadla ![]()
Zdravím… Tak jak jsi dopadla Petruš? Já si dělala test dnes a negativní
Ráno jsem se z toho sesypala je možné že se ukáže ještě opak? Na krev jdu až 28 a to je strašně dlouho ![]()
Katuša…stejně......test negativní…
mám ještě jeden, asi zkusím zítra ale nedávám tomu žádnou naději.
5.KET a nic…
Kolikátý den po transferu jsi??
Ahojky nestraš já doufám že je jen brzy
Byla jsem na transferu 9. a odběr byl 6. měla jsem třídenní embryka. Taky jsem chtěla zítra udělat další ale mám strach ![]()
Já byla 8.9. na transferu…
ještě to zkus…uvidíš…a dej vědět…
budu ti držet palce
Já tobě také… Jo a aještě dotaz ty jsi byla na IVF nebo ICSI?
Byla jsem na IVF/ICSI ale v roce 2008…
do ted máme z toho cyklu zamražená embrya.tak je zkoušíme…
Z ICSI mám syna
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď