Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahojky, jak se cítíš? Už máš po krevních testech? A co manžel, už to ví?
smima píše:
ahojky, jak se cítíš? Už máš po krevních testech? A co manžel, už to ví?
Ahojky, nějak jsem o víkendu nestíhala
Je mi pořád stejně, tj nic mimořádnýho, jen mě teda pekelně bolí prsa, to je mazec, občas se mi trochu navalí, ale jinak normoš, žádnej „jinej“ stav nepociťuju
Na krvi jsem byla dneska ráno, cca za hodinu mám volat a kdyžtak mě objednají na UZ. Manžel už to ví, já hold nejsem správnej tající typ, ale je to paráda, je děsně roztomilej a mimino má už minimálně do 18ti naplánovanej život
Co u tebe novýho? ![]()
ahojky, u mě celkem nic. Byla jsem u lékaře v CARu a půjdem na to přes IUI nebo navedení na ovulaci bez nějaké hormonální přípravy. Tak budem zkoušet přirozeně, ale šance na početí skoro ve 38 letech spontánně není moc úspěšná. Jak jsi dopadla Ty na dnešní krvi? Kolik bylo HCG? Často si na Tebe vzpomenu, je to paráda, když to někomu výjde
Drž se a odpočívej
smima píše:
ahojky, u mě celkem nic. Byla jsem u lékaře v CARu a půjdem na to přes IUI nebo navedení na ovulaci bez nějaké hormonální přípravy. Tak budem zkoušet přirozeně, ale šance na početí skoro ve 38 letech spontánně není moc úspěšná. Jak jsi dopadla Ty na dnešní krvi? Kolik bylo HCG? Často si na Tebe vzpomenu, je to paráda, když to někomu výjdeDrž se a odpočívej
Jsi zlato, děkuju
hcg mi řekli že je přes 400, což je prý dobrý a objednali mě na ultrazvuk
Určitě to zkoušej dál, zrovna já jsem příklad toho, že se daří a málo tzv úspěšné postupy, jsem po notivním cyklu ivf, stimulace žádná.. A 20 už mi taky dávno není
Myslím na tebe a budu čekat na jakýkoliv novinky, hlavně ty pozitivní ![]()
holky, musím vám napsat úžasný vtip, který jsem slyšela a dneska pobavil spoustu lidí. Vím, že to tady nepatří, snad mi to prominete. Kouhout má v kurníku svých 10 slepiček. Každé ráno jde do kurníku a 9 slepiček políbí a jen té jedné vytrhne pírko. Udělá to tak druhý, třetí den.., druhý, třetí týden a nakonec to slepička, které pírko vythává nevydrží a ptá se ho: Prosím kouhoutku řekni mi, proč 9 slepiček vždycky políbíš a mě vždycky jen vytrhneš pírko? Kohout se k ní nakloní a něžně ji zašeptá: Protože tebe chci vidět nahou bejby.. ![]()
smima píše:
holky, musím vám napsat úžasný vtip, který jsem slyšela a dneska pobavil spoustu lidí. Vím, že to tady nepatří, snad mi to prominete. Kouhout má v kurníku svých 10 slepiček. Každé ráno jde do kurníku a 9 slepiček políbí a jen té jedné vytrhne pírko. Udělá to tak druhý, třetí den.., druhý, třetí týden a nakonec to slepička, které pírko vythává nevydrží a ptá se ho: Prosím kouhoutku řekni mi, proč 9 slepiček vždycky políbíš a mě vždycky jen vytrhneš pírko? Kohout se k ní nakloní a něžně ji zašeptá: Protože tebe chci vidět nahou bejby..
Ahoj Mončo, jak pokračuješ v těhu? Snad je všechno v pořádku… ![]()
je mi nanic 9den po IVf test pozitivny, 10den krvacanie test negativny, 11den stale krvacanie a test negativny
@smima Ahojky,mě bude na podzim 40 let,takže máme 4 měsíce co hradí pojištovna na IVF..IUI nám nevyšla,jestli můžu radit nečekejte moc dlouho,ten čas letí.A nevěs hlavu i v 38 se dá otěhotnět spontánně,ale je to také pokud seš jinak zdravá hodně o psychice.Takže držím pěstičky a myslím na Tebe.Já jdu 29.5. nebo 30.5. na odběr vajuch a potom IVF,uvidím jak dopadne UTZ,hormonální profil mám prý vzhledem k věku dobrý ale stejně si píchám vysokou dávku hormonů,to je také něco.Já která omdlévá u odběru krve si ted sama dávám injekce,musím se hooodně překonávat,ale nakonec to tam vrazím,nevím jak na to aby se mi ta ruka vždy před bříškem nezastavila
Takže hlavu vzhůru kočeno ![]()
@alexxxandra píše:
@Rozárková moc gratuleji a držím vše co jde aby to dobře dopadlo…![]()
Děkuji,ale toto téma už je dost staré a mezi tím se udála spousta věcí. To IVF nevyšlo,až to druhé,které bylo v listopad-prosinec. To už dopadlo dobře,za 3měsíce rodím.
alexxxandra, ahojky. Doba je za půl roku trošku jiná. Jsem v 15. týdnu těhotenství a počato bylo zcela spontánně. Takže stále se nepřestávám divit, když jsem prošla tolika umělými oplodněními a nakonec přirozeně. Testy taky zatím vychází v pořádku, tak co jiného si můžu přát
Holky neztrácejte naději, ale napíšu zcela ohranou frázi, že jsem to vypustila z hlavy a vykašlala se na to a smířila se, že dítě m ít nebudeme a za čtvrt roku ejhle těhotná, takže jsem zdárný případ toho, že to funguje a psychika dělá neuvěřitelné věci…Holky držte se a hlavně, ať se to podaří i vám.
@smima Ahoj,tak to tedy gratuluji dvojnásob!!! Doufám,že nám se takhle zadaří pár měsíců po porodu,chtěli bychom asi ještě jedno,tak nás třeba příroda taky překvapí.
Holka nestresuj se! Máš tam krásný čárky a to je podstatný! Jsem dnes 11 den po transferu embryy a dnes konečně slabá čárka, je slabší než ta tvoje, ale je tam.Ted musím čekat, jak to poroste. Měla jsem 3 zamlklý těhotenství. Přitom jsem v pořádku. Hcg ti mohlo klesnout i tím, mohla být dvojčátka a nakonec když prosperuje jedno, tak to může udělat. Psychika je hrozná, tak raduj se, že to tam je něco dělej, co tě zabaví, at ti to do kontroly rychleji uteče a jsi v klidu. ![]()
Je, nějak jsem si nevšimla data, tak to už není aktuální, ale je tu někdo kdo právě ted je 11dní po transferu? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.