Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Zdravím, jsem 11. Den po ET. Od 8. dne si dělám testy a jsou stale pozitivni… dnes ráno jsem si dělala test a pak si všimla, zě růžově špiním a docela dost… je ještě šance? Na obrazku je test z rana
@Anonymní píše:
Zdravím, jsem 11. Den po ET. Od 8. dne si dělám testy a jsou stale pozitivni… dnes ráno jsem si dělala test a pak si všimla, zě růžově špiním a docela dost… je ještě šance? Na obrazku je test z rana
Růžové spineni může být úplně cokoliv v tuto dobu samozřejmě že je šance že je vše ok, na testu to hned jen tak nepoznaš hcg klesá docela pomalu…
@Anonymní píše:
Pokud to neni vylozene krvaceni, tak to nic neni!
@Anonymní píše:
@Layana achjouž to beru, že zase nic teda
Ještě se nestresuj neúspěchem. Já jsem po ketu spinila i zakrvacela a vše bylo v pořádku. Vše se tam prokrvuje, tak to může být čímkoli. Určitě si zavádís nějaký progesteron, tak si třeba mohla jen při zavádění zavadit víc o čípek a jak je prokrveny, tak mohlo být trošku špinění. Pokud nemáš křeče nebo nějaké větší bolesti a nemáš silnější krvácení, ae jen lehké špinění pro návštěvě wc, tak vydrž. Kdyztak si zavolej v pondělí do caru a oni ti poradí. Mě tehdy navýšili dávky progesteronu
@peta1003 @Klara0225
Je to takové růžovo průhledné vlásčité… počkám si do pondělí a zavolám si do caru a budu doufat, že se MS nerozjede
@Anonymní píše:
@peta1003 @Klara0225
Je to takové růžovo průhledné vlásčité… počkám si do pondělí a zavolám si do caru a budu doufat, že se MS nerozjede
No tak to nic nebude. Dokud to není jasně červená krev, tak nestresovat. Víc odpočívat a bude to dobré 😊
Taky bych to neviděla tak dramaticky, růžová barva může být dost možná z čípku, který se prokrvuje. Špinění by bylo horší, ale i s ním by to mohlo být pořád ok ![]()
@Julli88 tak to bych se niceho nebala a 14 den si zasla na krev
myslim, ze tady to bude pohadka se stastnym koncem ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Taky si myslím, že to nedopadne
no co půjdeme zas dal bojovat..

Navíc jsem začala lehce špinit tmavší krev, ale jen na toaletak.. MS má být dnes.. zajímavé, že ji nikdy nemám pravidelnou a zrovna na potvoru by to vyšlo
1.8.jdeme do centra na kontrolní krev tak uvidím.
Mě doopravdy zajímalo, jestli je to úplně v pr.. a je
Ale děkuju za názor.