11. den po ET

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.7.19 15:50

Taky si myslím, že to nedopadne :,( no co půjdeme zas dal bojovat..
Navíc jsem začala lehce špinit tmavší krev, ale jen na toaletak.. MS má být dnes.. zajímavé, že ji nikdy nemám pravidelnou a zrovna na potvoru by to vyšlo :lol: :zed:
1.8.jdeme do centra na kontrolní krev tak uvidím. 8o

Mě doopravdy zajímalo, jestli je to úplně v pr.. a je :pocitac: Ale děkuju za názor. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.7.21 09:13

11. Den po ET

Zdravím, jsem 11. Den po ET. Od 8. dne si dělám testy a jsou stale pozitivni… dnes ráno jsem si dělala test a pak si všimla, zě růžově špiním a docela dost… je ještě šance? Na obrazku je test z rana

• Citovat
  • Upravit
601
24.7.21 09:20
@Anonymní píše:
Zdravím, jsem 11. Den po ET. Od 8. dne si dělám testy a jsou stale pozitivni… dnes ráno jsem si dělala test a pak si všimla, zě růžově špiním a docela dost… je ještě šance? Na obrazku je test z rana

Růžové spineni může být úplně cokoliv v tuto dobu samozřejmě že je šance že je vše ok, na testu to hned jen tak nepoznaš hcg klesá docela pomalu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.21 09:23

@Layana achjo :( už to beru, že zase nic teda

• Citovat
  • Upravit
2276
24.7.21 09:34
@Anonymní píše:

Pokud to neni vylozene krvaceni, tak to nic neni!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
24.7.21 09:38
@Anonymní píše:
@Layana achjo :( už to beru, že zase nic teda

Ještě se nestresuj neúspěchem. Já jsem po ketu spinila i zakrvacela a vše bylo v pořádku. Vše se tam prokrvuje, tak to může být čímkoli. Určitě si zavádís nějaký progesteron, tak si třeba mohla jen při zavádění zavadit víc o čípek a jak je prokrveny, tak mohlo být trošku špinění. Pokud nemáš křeče nebo nějaké větší bolesti a nemáš silnější krvácení, ae jen lehké špinění pro návštěvě wc, tak vydrž. Kdyztak si zavolej v pondělí do caru a oni ti poradí. Mě tehdy navýšili dávky progesteronu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.21 10:39

@peta1003 @Klara0225
Je to takové růžovo průhledné vlásčité… počkám si do pondělí a zavolám si do caru a budu doufat, že se MS nerozjede

• Citovat
  • Upravit
1966
24.7.21 10:53
@Anonymní píše:
@peta1003 @Klara0225
Je to takové růžovo průhledné vlásčité… počkám si do pondělí a zavolám si do caru a budu doufat, že se MS nerozjede

No tak to nic nebude. Dokud to není jasně červená krev, tak nestresovat. Víc odpočívat a bude to dobré 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
24.7.21 10:58

Taky bych to neviděla tak dramaticky, růžová barva může být dost možná z čípku, který se prokrvuje. Špinění by bylo horší, ale i s ním by to mohlo být pořád ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
24.7.21 12:58

@Julli88 tak to bych se niceho nebala a 14 den si zasla na krev :) myslim, ze tady to bude pohadka se stastnym koncem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.