Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, šance tu určitě je. naděje umírá poslední. nemáš jít na krev?
@alca85 no u nas se dela test a pak se vola vysledek do CAR a kdyz je negativni tak se ma za dva dny udelat test znovu a pokud furt nic a neni ani MS tak pak zvou na krev, no udelam test jeste v nedeli a uvidime, jen me zajimalo jestli to tak nekdo mel.
Koukam, ze ty jsi taky po ET dvou blasticek, kdy se chystas na test?
Nevim kdy testit. některé holky psaly, že měli pozitivní test po 2 embryí blastocyst už kolem 6. dne po ET. že je tam to HCG u dvou embryí větší. tak nevim, no…že bych to možná riskla zítra? je to strašně brzy, ale asi to risknu. pokud se to povedlo či nepovedlo, tak to neovlivním…
ty máš taky 2?
Sance je vzdycky. Pravda je, ze s blastou by se to uz ukazat melo, ale vim o holkach, kterym se to ukazalo pozdeji.
@alca85 no zalezi na tom kolik se jich chytlo, ne na poctu vlozenych. A pak i na tom, jak se komu tvori hcg. Ja mela pozitivni test uz 5. den po et a celou dobu spis vyssi hcg a cekam jedno miminko. Vlozeny byly dve blasty.
Michaela: jasný, to chápu, že se taky může chytnout jedno, nebo dvě.
uvidíme…
Michaela: vloženy si měla 2, ale je „jen“ jedno miminko. to druhé zaniklo, přestalo se vyvíjet? nevíš?
Nevím, 11den po transferu 5-tidenních
chtěla bych tě podpořit a dát naději, neznám nikoho, kdo by měl 11.den čistě bílý test a nakonec to vyšlo. Šance jistě je, ale pozvolna klesá. Já měla už 10.den jasně viditelnou čárku, a to po transferu jedné blastocysty.
Taky jsem měla vždy 11.den jasno. Když byl test bílý tak z toho nic nebylo. Zkus ještě 14.den a uvidíš. Držím i tak palce
Holky dik za odpovedi uvideme udelam test jeste v nedeli kdyz se mrcha nedostavi, pak vam sem pisnu jak jsem dopadla ![]()
Ahoj holky tak dnesni opetovny test negativni, takze zitra na krev. Jen se chci zeptat MS mi asi drzi utrogestan a estrimax, ze?
@Petra Z ahoj ![]()
jen tak projíždím diskuze - nůůůďo ![]()
a koukala jsem na tvůj metřík. Koukni na můj a hlavu vzhůru, podaří se i vám, věda a příroda je dnes mocná
![]()
Ahoj holky,
tak já si včera dělala test, jsem po IVF a včera jsem byla 6.den po ET. A našla jsem // ![]()
@alca85 ahojky tak to potichounku gratuluju
u me to vypada, ze ani 2IVF nedopadlo
kdyz test je negativni, ale mrcha nikde
Menstruaci drží hlavně estrimax, jak ho vysadíš, přijde rychle. Mrzí mě to ![]()
@alca85 potichounku gratuluju ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Ahoj holky, jdu na radu. Stalo se vam nektere, ze jste byly 11 den po ET blastocysty, test byl negativni a presto jste byly tehu? Je tu jeste nejaka sance? Jinak teda nespinim, lehce me boli podbrisek a prsa, ale to muze byt klidne utrogestanem a estrimaxem. Tak co vy na to?