11. den po ET

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.7.13 18:31

@terinka4444 no ja uz si tak nejak na ty neuspechy zvykam :zed: :zed: ale kazdopadne dekuji :hug:

• Citovat
  • Upravit
69235
7.7.13 18:38

Jo jo, chápu tě, chápu, mrzí mě to, máte něco v mrazáku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3111
7.7.13 18:40
Chci Vás jen podpořit, já jsem na tom obdobně jako Vy, taky jsem podstoupila své druhé ivf a bohužel negativní, měla jsem jen 9 den od ET slaboulinkou čárku na testu a pak už jen bílo, vysadila jsem utrogestan, ikdyž bych ho měla brát do zítřka, ale stejně si myslím, že je to zbytečné alespoň se mi konečně rozjela MS a zítra jedu na krev, ale výsledek už znám, ale jen Vám chci napsat, že naděje umírá poslední a bojovat musíme dál, ikdyž to není zrovna jednoduché :mavam:
@Anonymní píše:
@terinka4444 no ja uz si tak nejak na ty neuspechy zvykam :zed: :zed: ale kazdopadne dekuji :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
7.7.13 19:07

@alca85 to moze byt pregnil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3148
7.7.13 19:18

Katulka: pregnyl jsem neměla, měla jsem něco podobného - ovitrelle a ten jsem si píchla přesně před 14-ti dny…
zaváděli mi 2 embrya, proto jsem měla // tak brzy, 6.den po ET. včera byla slabě růžová, dneska o něco tmavší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
7.7.13 20:19

I ovitrelle je v těle max. 10dnů a jestli čárka sílí… :palec: :palec: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3148
7.7.13 20:25

Terinka: dekuji… :dance:

i já jsem četla na internetu, že pregnyl nebo ovitrelle nebo jiné přípravky stejného druhu jsou v těle max. 10 dnů. dnes je to přesně 14 dní od ovitrelle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65398
7.7.13 21:53

@Janka 54 11 IVF??? 8o 8o ty bláho…
a díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.13 07:17

@terinka4444 jojo tentokrat nastesti do mrazacku zbylo, mame tam dva bobky, poprve nebylo co mrazit, tak me to trochu uklidnuje a dekuju :hug: :hug: nevite holky jeste kdy se da jit na KET po neuspechu?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.7.13 07:20

@rommisek koukam taky uz toho mate za sebou dost a je to presne jak pises nadeje umira posledni, ja bojovat budu dal jen me to trosku zas sebralo, ale za dva dny uz to zas bude dobry navic venku sviti slunicko tak se ta nalada bude hned lip zlepsovat :pankac:

• Citovat
  • Upravit
1721
8.7.13 12:02
@Anonymní píše:
@terinka4444 jojo tentokrat nastesti do mrazacku zbylo, mame tam dva bobky, poprve nebylo co mrazit, tak me to trochu uklidnuje a dekuju :hug: :hug: nevite holky jeste kdy se da jit na KET po neuspechu?

Na KET mozes ist hned dalsi mesiac.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
8.7.13 22:24

@Petra Z 11 zbytečných, pak přišla sama..Asi zázrak, už se někdo musel slitovat.. byla jsem doslova na dně.. a druhou máme vlastně z 12 tého ale naštěstí napoprvé..
Nemáš za co.. Snad se i vám brzo zadaří a andílek přiletí :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
8.7.13 22:45
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: hele, čtu tady tvůj popisek, jsem s mým manželem od mých 15-ti let, jemu bylo 18, jsme spolu 23let, o první dítě jsme se snažili 7let, tedy ne tolik IVF, to bych nedala, ale bylo to urputný a malá přišla v mých 31-ti jedna letech jako zázrak, když už jsme to vzdali a zažádali o adopci a jmenuje se Terezka :mrgreen: pak další IVF a KETY a nic, pak mimoděložní, kde mi odebrali vejcovod, takže mám levý vaječník a pravý vejcovod a šance na dítě téměř nulová a já do 6-ti týdnů od toho mimoděložního sama otěhotněla, doktor dodnes kroutí hlavou, když mě vidí :mrgreen: a Kamilka se narodila na Vánoce, mám ji od Ježíška :mrgreen: :mrgreen: takový podobný osud máme, přeju moc moc štěstí, radosti a láasky v dalším životě.
@Janka 54 píše:
@Petra Z 11 zbytečných, pak přišla sama..Asi zázrak, už se někdo musel slitovat.. byla jsem doslova na dně.. a druhou máme vlastně z 12 tého ale naštěstí napoprvé..
Nemáš za co.. Snad se i vám brzo zadaří a andílek přiletí :)))
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
8.7.13 22:45
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: hele, čtu tady tvůj popisek, jsem s mým manželem od mých 15-ti let, jemu bylo 18, jsme spolu 23let, o první dítě jsme se snažili 7let, tedy ne tolik IVF, to bych nedala, ale bylo to urputný a malá přišla v mých 31-ti jedna letech jako zázrak, když už jsme to vzdali a zažádali o adopci a jmenuje se Terezka :mrgreen: pak další IVF a KETY a nic, pak mimoděložní, kde mi odebrali vejcovod, takže mám levý vaječník a pravý vejcovod a šance na dítě téměř nulová a já do 6-ti týdnů od toho mimoděložního sama otěhotněla, doktor dodnes kroutí hlavou, když mě vidí :mrgreen: a Kamilka se narodila na Vánoce, mám ji od Ježíška :mrgreen: :mrgreen: takový podobný osud máme, přeju moc moc štěstí, radosti a láasky v dalším životě.
@Janka 54 píše:
Nemáš za co.. Snad se i vám brzo zadaří a andílek přiletí :)))
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65398
9.7.13 09:13

@Janka 54 tak to je úžasný…
naštěstí syna mám..to je moje nej
a jsem ve stádiu, že další by bylo moc fajn, ale když nebude, má to tak být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.