Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já jsem ms měla dostat dnes. V podbřišku bolí, chvílema i dost, pak zas nějakou dobu vůbec, občas jde ta bolest do zad, ale nic hroznýho. Prsa nalitý a citlivý, ale to mívám každej cyklus. Jinak abych pravdu řekla, nic zvláštního ![]()
Hmm…mně to břicho teda taky pobolívá…tak střídavě… jako před MS. Co na ty dvě čárky manžílek Moni?
Ono to je těžký, bolení bříška může být i těhu i ms, to stejný prsa ![]()
Manžílek ještě neví, je od včerejška na služební cestě.. Už přes rok si představuju, jak mu to řeknu a teď najednou nevím jak na to..
Ale nejspíš počkám do soboty, kdy mám testovat podle CARu a pokud zůstanou //, tak řeknu až pak..
Už jsem konečně zjistila, jak vkládat fotky, takže tady jsou moje dva ranní testíky..
No jistě že zůstanou..to je snad jasný!!!
A manžel bude mít určitě radost …:)
Moniiiii,no vidíš!!!
A Ty jsi se tolik bála! Já mám taky čerstvé info. Byla jsem v Pronatalu pro lístek na peníze a hodnota je...... 286!!!!
![]()
Rozárková píše:
Moniiiii,no vidíš!!!![]()
![]()
![]()
A Ty jsi se tolik bála! Já mám taky čerstvé info. Byla jsem v Pronatalu pro lístek na peníze a hodnota je...... 286!!!!
![]()
![]()
Už jsem to vyšmejdila v jiný diskuzi, to je Rozy super zpráva, teď už žádný nervy, nohy hore a užívej si těhulkování!!!!! ![]()
Monika29 píše:Rozárková píše:Už jsem to vyšmejdila v jiný diskuzi, to je Rozy super zpráva, teď už žádný nervy, nohy hore a užívej si těhulkování!!!!!
Moniiiii,no vidíš!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Rozárko supeeeer
![]()
Moni teda nádherná čárka
Jaký testíky jsi použila, že je každej jinak silnej?
Holky držím palečky a tak trochu závidím ![]()
konilka píše:
Rozárko supeeeer![]()
![]()
Moni teda nádherná čárka
Holky držím palečky a tak trochu závidímJaký testíky jsi použila, že je každej jinak silnej?
Já na to taky koukala, nejdřív jsem použila Rapiclear a byl tam ten duch, pak Mamatest 10 a to je ta silnější. Je to ze stejný moči a oba mají údajně stejnou citlivost
![]()
Dobré ráno holky,
tak u nás už je rozhodnuto - od rána krvácím a testíky jsou beznadějně bílé
![]()
Moc vám držím palce, aby všechno bylo v pořádku a aby se vám za 9 měsíců narodilo nádherné štěstí ![]()
My si budeme muset ještě nějakou dobu počkat ![]()
konilka píše:
Dobré ráno holky,
tak u nás už je rozhodnuto - od rána krvácím a testíky jsou beznadějně bílé![]()
![]()
![]()
Moc vám držím palce, aby všechno bylo v pořádku a aby se vám za 9 měsíců narodilo nádherné štěstí
My si budeme muset ještě nějakou dobu počkat
To mě mrzí
Ale příště už to určitě vyjde, uvidíš!!!!! ![]()
to jsou ale nádherné čárky, moc gratuluji!!!!!! a přeji co nejromantičtější oznámení manželovi, pak napiš, jak to proběhlo. ![]()
smima píše:
to jsou ale nádherné čárky, moc gratuluji!!!!!! a přeji co nejromantičtější oznámení manželovi, pak napiš, jak to proběhlo.
smima
Děkujííííí
Zítra ráno zase zkusím testík a pokud všechno půjde dobře, budu už jen čekat, až nebude chvilku protivnej a vybalím to
Určitě se ještě ozvu, přeci jen jsou to zatím JEN dvě čárky na testu a hromada věcí může být špatně…
Ty se opatruj, odpočívej od toho všeho a nabírej síly!!!! ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď