Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já jsem ms měla dostat dnes. V podbřišku bolí, chvílema i dost, pak zas nějakou dobu vůbec, občas jde ta bolest do zad, ale nic hroznýho. Prsa nalitý a citlivý, ale to mívám každej cyklus. Jinak abych pravdu řekla, nic zvláštního ![]()
Hmm…mně to břicho teda taky pobolívá…tak střídavě… jako před MS. Co na ty dvě čárky manžílek Moni?
Ono to je těžký, bolení bříška může být i těhu i ms, to stejný prsa ![]()
Manžílek ještě neví, je od včerejška na služební cestě.. Už přes rok si představuju, jak mu to řeknu a teď najednou nevím jak na to..
Ale nejspíš počkám do soboty, kdy mám testovat podle CARu a pokud zůstanou //, tak řeknu až pak..
Už jsem konečně zjistila, jak vkládat fotky, takže tady jsou moje dva ranní testíky..
No jistě že zůstanou..to je snad jasný!!!
A manžel bude mít určitě radost …:)
Moniiiii,no vidíš!!!
A Ty jsi se tolik bála! Já mám taky čerstvé info. Byla jsem v Pronatalu pro lístek na peníze a hodnota je...... 286!!!!
![]()
Rozárková píše:
Moniiiii,no vidíš!!!![]()
![]()
![]()
A Ty jsi se tolik bála! Já mám taky čerstvé info. Byla jsem v Pronatalu pro lístek na peníze a hodnota je...... 286!!!!
![]()
![]()
Už jsem to vyšmejdila v jiný diskuzi, to je Rozy super zpráva, teď už žádný nervy, nohy hore a užívej si těhulkování!!!!! ![]()
Monika29 píše:Rozárková píše:Už jsem to vyšmejdila v jiný diskuzi, to je Rozy super zpráva, teď už žádný nervy, nohy hore a užívej si těhulkování!!!!!
Moniiiii,no vidíš!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Rozárko supeeeer
![]()
Moni teda nádherná čárka
Jaký testíky jsi použila, že je každej jinak silnej?
Holky držím palečky a tak trochu závidím ![]()
konilka píše:
Rozárko supeeeer![]()
![]()
Moni teda nádherná čárka
Holky držím palečky a tak trochu závidímJaký testíky jsi použila, že je každej jinak silnej?
Já na to taky koukala, nejdřív jsem použila Rapiclear a byl tam ten duch, pak Mamatest 10 a to je ta silnější. Je to ze stejný moči a oba mají údajně stejnou citlivost
![]()
Dobré ráno holky,
tak u nás už je rozhodnuto - od rána krvácím a testíky jsou beznadějně bílé
![]()
Moc vám držím palce, aby všechno bylo v pořádku a aby se vám za 9 měsíců narodilo nádherné štěstí ![]()
My si budeme muset ještě nějakou dobu počkat ![]()
konilka píše:
Dobré ráno holky,
tak u nás už je rozhodnuto - od rána krvácím a testíky jsou beznadějně bílé![]()
![]()
![]()
Moc vám držím palce, aby všechno bylo v pořádku a aby se vám za 9 měsíců narodilo nádherné štěstí
My si budeme muset ještě nějakou dobu počkat
To mě mrzí
Ale příště už to určitě vyjde, uvidíš!!!!! ![]()
to jsou ale nádherné čárky, moc gratuluji!!!!!! a přeji co nejromantičtější oznámení manželovi, pak napiš, jak to proběhlo. ![]()
smima píše:
to jsou ale nádherné čárky, moc gratuluji!!!!!! a přeji co nejromantičtější oznámení manželovi, pak napiš, jak to proběhlo.
smima
Děkujííííí
Zítra ráno zase zkusím testík a pokud všechno půjde dobře, budu už jen čekat, až nebude chvilku protivnej a vybalím to
Určitě se ještě ozvu, přeci jen jsou to zatím JEN dvě čárky na testu a hromada věcí může být špatně…
Ty se opatruj, odpočívej od toho všeho a nabírej síly!!!! ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.