11. den po ET

Napsat příspěvek
Velikost písma:
221
31.8.11 09:01

Já jsem ms měla dostat dnes. V podbřišku bolí, chvílema i dost, pak zas nějakou dobu vůbec, občas jde ta bolest do zad, ale nic hroznýho. Prsa nalitý a citlivý, ale to mívám každej cyklus. Jinak abych pravdu řekla, nic zvláštního :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
31.8.11 09:30

Hmm…mně to břicho teda taky pobolívá…tak střídavě… jako před MS. Co na ty dvě čárky manžílek Moni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
31.8.11 09:59

Ono to je těžký, bolení bříška může být i těhu i ms, to stejný prsa :nevim:
Manžílek ještě neví, je od včerejška na služební cestě.. Už přes rok si představuju, jak mu to řeknu a teď najednou nevím jak na to.. :-D Ale nejspíš počkám do soboty, kdy mám testovat podle CARu a pokud zůstanou //, tak řeknu až pak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
31.8.11 10:23

Už jsem konečně zjistila, jak vkládat fotky, takže tady jsou moje dva ranní testíky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
31.8.11 10:47

No jistě že zůstanou..to je snad jasný!!! :palec: A manžel bude mít určitě radost …:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozárková
31.8.11 11:42

Moniiiii,no vidíš!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: A Ty jsi se tolik bála! Já mám taky čerstvé info. Byla jsem v Pronatalu pro lístek na peníze a hodnota je...... 286!!!! :dance: :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
221
31.8.11 11:46
Rozárková píše:
Moniiiii,no vidíš!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: A Ty jsi se tolik bála! Já mám taky čerstvé info. Byla jsem v Pronatalu pro lístek na peníze a hodnota je...... 286!!!! :dance: :dance: :dance:

Už jsem to vyšmejdila v jiný diskuzi, to je Rozy super zpráva, teď už žádný nervy, nohy hore a užívej si těhulkování!!!!! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozárková
31.8.11 11:48
Monika29 píše:
Rozárková píše:
Moniiiii,no vidíš!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: A Ty jsi se tolik bála! Já mám taky čerstvé info. Byla jsem v Pronatalu pro lístek na peníze a hodnota je...... 286!!!! :dance: :dance: :dance:
Už jsem to vyšmejdila v jiný diskuzi, to je Rozy super zpráva, teď už žádný nervy, nohy hore a užívej si těhulkování!!!!! :-D
:hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
Ale tím to nekončí,teď jestli bude na UZ vše OK. Ale takhle bych se mohla stresovat celých 9 měsíců,tak klid!! A mončo! NÁPODOBNĚ!!!!! :hug:
  • Citovat
  • Upravit
186
31.8.11 11:51

Rozárko super zprávička!! Tak maminy odpočívat!!! :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
31.8.11 18:50

Rozárko supeeeer :-D :palec:

Moni teda nádherná čárka :palec: Jaký testíky jsi použila, že je každej jinak silnej?

Holky držím palečky a tak trochu závidím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
1.9.11 07:49
konilka píše:
Rozárko supeeeer :-D :palec:

Moni teda nádherná čárka :palec: Jaký testíky jsi použila, že je každej jinak silnej?

Holky držím palečky a tak trochu závidím :oops:

Já na to taky koukala, nejdřív jsem použila Rapiclear a byl tam ten duch, pak Mamatest 10 a to je ta silnější. Je to ze stejný moči a oba mají údajně stejnou citlivost :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
1.9.11 08:10

Dobré ráno holky,
tak u nás už je rozhodnuto - od rána krvácím a testíky jsou beznadějně bílé :zed: :zed: :zed:

Moc vám držím palce, aby všechno bylo v pořádku a aby se vám za 9 měsíců narodilo nádherné štěstí :palec:

My si budeme muset ještě nějakou dobu počkat :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
1.9.11 13:22
konilka píše:
Dobré ráno holky,
tak u nás už je rozhodnuto - od rána krvácím a testíky jsou beznadějně bílé :zed: :zed: :zed:

Moc vám držím palce, aby všechno bylo v pořádku a aby se vám za 9 měsíců narodilo nádherné štěstí :palec:

My si budeme muset ještě nějakou dobu počkat :cry:

To mě mrzí :cry: Ale příště už to určitě vyjde, uvidíš!!!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
1.9.11 14:29

mončo

to jsou ale nádherné čárky, moc gratuluji!!!!!! a přeji co nejromantičtější oznámení manželovi, pak napiš, jak to proběhlo. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
1.9.11 14:50
smima píše:
to jsou ale nádherné čárky, moc gratuluji!!!!!! a přeji co nejromantičtější oznámení manželovi, pak napiš, jak to proběhlo. :-D

smima
Děkujííííí :hug: Zítra ráno zase zkusím testík a pokud všechno půjde dobře, budu už jen čekat, až nebude chvilku protivnej a vybalím to :mrgreen: Určitě se ještě ozvu, přeci jen jsou to zatím JEN dvě čárky na testu a hromada věcí může být špatně… :think: Ty se opatruj, odpočívej od toho všeho a nabírej síly!!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.