Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky…to jsme na tom stejně.. já jsem též 11 den po ET.. zkoušela jsem test před dvěma dny ale nic… ted už mám strach si ho udělat … Rozárko tobě držím palečky…moc!!!
Jinak jsem ještě 7. den měla dvě čárky,tu druhou sice slabou ale byla tam… jenže to bylo asi Pregnylem ![]()
Jinak jsem ještě 7. den měla dvě čárky,tu druhou sice slabou ale byla tam… jenže to bylo asi Pregnylem ![]()
Agnuš píše:
Ahoj holky…to jsme na tom stejně.. já jsem též 11 den po ET.. zkoušela jsem test před dvěma dny ale nic… ted už mám strach si ho udělat … Rozárko tobě držím palečky…moc!!!
Ahoj Agnuš,
tak to máme na den stejně, já teda měla embryjko jen 4 buněčný, po 2 dnech kultivace.. Testu se bojím jak čert kříže, na jednu stranu už to chci mít za sebou, na druhou můžu teď ještě aspoň doufat.. Zvažuju zítřek, ale fakt si nejsem jistá, doktor říkal až 15. den. ![]()
Agnuš píše:
Jinak jsem ještě 7. den měla dvě čárky,tu druhou sice slabou ale byla tam… jenže to bylo asi Pregnylem
V tom případě máš teď aspoň jistotu, že Pregnyl je pryč… Asi ti nezbude, než testnout znovu, jsem sice začátečník, ale 9. den může být ještě brzy!!!
Mně zaváděli dvě 5ti denni blastocysty..19.8… zavádím Utroušek a baštím Prednison. Jak se cítíš Moni?
Ahoj holky,
taky sleduju, jak to u Rozárky dopadne a doufám, že dobře.
Jsem dneska 9. den po ET 2 čtyřdenních morulek a 10-ti jednotkovej test je beznadějně bílej
Jsem z toho dost zklamaná a tak hledám a utěšuju se, že to bylo ještě brzo… Bohužel už je to 2. IVF ![]()
Taky mám bobka od 19.8., ale byl jen jeden (nativ), takže mi ho raděj co nejdřív šupli zpátky ![]()
Cítím se jako každý měsíc před ms - nalitý prsa, trochu bolesti v podbřišku, sem tam nějakej jebáček na držtičce ![]()
Zavádím je utroš 3× denně, 4.den po transferu jsem malinko zašpinila, teď zatím dobrý.. A co ty?
Mončo já zavádím Utrogestan 2×2 a beru listovku a Prednison (mám protilátky na manžela a na trofoblast).
Nám se povedlo celkem 8 super embroušů a jeden pomalejší…
Listovku beru taky… Utrouš 2-0-2.. Mám trošku bolesti v podbřišku, jsem taková lehce připitomělá a unavená.. mám pořád žížu…a od včera i sem tam zimnici..
Jéé tak to máme podobně, bolesti v podbřišku mám docela silný, hlava se mi motá už 3dny a v noci jsem měla zimnici… ![]()
Jestli jsou to těhu příznaky, tak je to super ![]()
A kdy budete holky testovat? Ty bolesti břicha mám taky, takový menstruační
Listovku zobu též, střídám folgravid a klasický acidum folicum
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.