11. den po ET

Napsat příspěvek
Velikost písma:
874
30.8.11 18:53

Už se teď bojím, tak asi budu testovat až v pátek nebo v sobotu. V pondělí mám jít na krev do Caru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
30.8.11 18:57

No ani mi nemluvte, dělá se mi mdlo už jen při představě, že sedím na wc a čekám, co na testu vypluje.. :-? jen furt nevím, jestli ti risknout už zítra nebo počkat do soboty, jak mi řekl Dr. Každopádně preventivně držím palečky a bude čekat na zprávy. Dobrý samozřejmě :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
30.8.11 19:22

Já se pokusím vydržet do pátka… pak to skusím… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
30.8.11 19:35

Tedy jestli to do pátka nedostanu, nějak mně bolí vaječník vlevo… a jsem po tom Utrogestanu nadmutá jako koz :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
30.8.11 20:52

Jakpak dopadla Rozárka? Doufám že to budou jen dobré zprávičky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozárková
30.8.11 21:13
Agnuš píše:

Tak jsem zpět ze špitálu. Byla jsem tam,ale nakonec z toho odběr nebyl. Ještě před tím jsem se stavovala pro recept u mé známé Dr.,která v mém CAR pracuje,ale jen jednou týdně,takže se tam moc nepotkáme,no a ta mi odběr,čůrání na papírky atd výslovně zakázala,tak jse ji poslechla a budu si UZ užívat ten pocit těhotenství. :wink:
Ve čtvrtek tam jede ,tak se mi na to hcg podívá. Pak tam jedu zase ve čtvrtek,takže mi i udělá ona UZ.
Taaaaakžéééé,musíme vydržet. To je detektivka…

• Citovat
  • Upravit
221
31.8.11 07:03

Tak to mám za sebou!!!! :dance: A holky je tam duch!!! Teda i celkem silnej duch, bohužel se mi nedaří vložit fotku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
31.8.11 07:49
Rozárková píše:
Agnuš píše:
Tak jsem zpět ze špitálu. Byla jsem tam,ale nakonec z toho odběr nebyl. Ještě před tím jsem se stavovala pro recept u mé známé Dr.,která v mém CAR pracuje,ale jen jednou týdně,takže se tam moc nepotkáme,no a ta mi odběr,čůrání na papírky atd výslovně zakázala,tak jse ji poslechla a budu si UZ užívat ten pocit těhotenství. :wink:
Ve čtvrtek tam jede ,tak se mi na to hcg podívá. Pak tam jedu zase ve čtvrtek,takže mi i udělá ona UZ.
Taaaaakžéééé,musíme vydržet. To je detektivka…

Bude to všechno v pořádku Rozárko… neboj nic!! Držím palečky! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
31.8.11 07:51

Super Moni!!! To je výborná zprávička po ránu!!! :) :hug: Tak hezky odpočívat mamino!! Já mám pořád ještě strach…dneska mně i břicho přestalo tak nějak bolet.. tak nevím. Pořád doufám, že mi jen Utrogestan nebrzdí MS..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
31.8.11 08:02
Agnuš píše:
Super Moni!!! To je výborná zprávička po ránu!!! :) :hug: Tak hezky odpočívat mamino!! Já mám pořád ještě strach…dneska mně i břicho přestalo tak nějak bolet.. tak nevím. Pořád doufám, že mi jen Utrogestan nebrzdí MS..

:hug: Strachu se nedivím, když jsem čekala na výsledek, bušilo mi srdce jak o závod, měla jsem větší trému než před zkouškou :-D Ze začátku to vypadalo že nic, tak jsem se hroutila, pak se vybarvil duch, na druhým testu jiný značky čárka vylezla hned :-) SNAD už to není Pregnyl :?:
S tím Utrogestanem mi to není jasný, v letáku najdeš, že může způsobit zkrácení cyklu, jinde jsem zas načetla, že může MS podržet.. Prase aby se v tom vyznalo :pocitac:
Agnuško, moc držím palečky, strašně bych ti přála //, já je dnes viděla na testu poprvé v životě a každá z nás si ten pocit zaslouží!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
31.8.11 08:06

Hlavně, že to dopadlo..hlavně žádny nervičky…teď už jen odpočívat.. Já už znám jaký je to pocit // objevit, tohle by byl můj třetí prťousek.. Jsem už zašloužilá mamina :) ale radost bych měla určitě stejně velkou jako ty, mám druhého manžu a ten svoje dětičky nemá. Tak bych si moc přála aby to dopadlo. Jak ti dneska je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
31.8.11 08:13
Agnuš píše:
Hlavně, že to dopadlo..hlavně žádny nervičky…teď už jen odpočívat.. Já už znám jaký je to pocit // objevit, tohle by byl můj třetí prťousek.. Jsem už zašloužilá mamina :) ale radost bych měla určitě stejně velkou jako ty, mám druhého manžu a ten svoje dětičky nemá. Tak bych si moc přála aby to dopadlo. Jak ti dneska je?

žádný nervičky, to se ti řekne :-D jsem strašnej skeptik, pořád se mi honí hlavou, jestli to ještě není Pregnyl, jestli to bude v děloze, jestli naskočí srdíčko.. ách jo, to jsme my, co první dítko odkládáme, pak máme nervy kolem umělka a všechno moc řešíme :mrgreen:
třetí „kousek“ ti děsně přeju, sama jsem ze tří dětí a je to naprostá paráda mít vekou rodinu. Nejmladší bráška je taky s novým tatínkem, je to náš milovanej benjamínek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
31.8.11 08:36

Moni po 19-ti dnech to Pregnyl určitě nebude… tedy alespoň já si ho píchala 12.8.!! Moc vám to přeju, neboj, všechno bude v pořádku. Já to zkusím až v pátek.. dřív se fakt bojím :) Svou druhou cácorku mám taky po IVF, vzali mi vejcovody, takže jinak to ani nešlo. Teď jsem brala jen 5 dní Clostilbegyt a podařil se nám po něm odběr 4 Oocytů, z toho 3 kvalitní vajíčka.. Jsem samoplátkyně, takže jsme před dvěma měsíci zkusili stimulovat Puregonem, ale na ten mi vaječníky vůbec nezareagovali… a tolik peněz jsme neměli, abych si mohla dovolit další injekce další měsíc. Tak mi Dr. dal Clostilbegyt a řekl zkusíme to.. a teď tam mám dva bojovníčky… tedy uvidíme.. pořád se bojím, že je to tím Utrogestanem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
31.8.11 08:49

Je to Agnuš dneska 12. den… 3 vajíčka jsou pěkný, já nestimulovala, takže jsem jela na jedno a byly to nervy! To ti zbylo i do mražáčku jedno,ne? Ale i kdyby, tak snad nebude potřeba!!!! Budu na tebe do pátku moc myslet!!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
31.8.11 08:55

Jsi hodná, uvidíme. MS měla přijít v sobotu, asi jako tobě.. ale máš pravdu, dneska je to 12 den od ET.. jak se dneska cítíš? Bolí tě v podbřišku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.