Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Už se teď bojím, tak asi budu testovat až v pátek nebo v sobotu. V pondělí mám jít na krev do Caru…
No ani mi nemluvte, dělá se mi mdlo už jen při představě, že sedím na wc a čekám, co na testu vypluje..
jen furt nevím, jestli ti risknout už zítra nebo počkat do soboty, jak mi řekl Dr. Každopádně preventivně držím palečky a bude čekat na zprávy. Dobrý samozřejmě ![]()
Tedy jestli to do pátka nedostanu, nějak mně bolí vaječník vlevo… a jsem po tom Utrogestanu nadmutá jako koz ![]()
Jakpak dopadla Rozárka? Doufám že to budou jen dobré zprávičky!!
Agnuš píše:
Tak jsem zpět ze špitálu. Byla jsem tam,ale nakonec z toho odběr nebyl. Ještě před tím jsem se stavovala pro recept u mé známé Dr.,která v mém CAR pracuje,ale jen jednou týdně,takže se tam moc nepotkáme,no a ta mi odběr,čůrání na papírky atd výslovně zakázala,tak jse ji poslechla a budu si UZ užívat ten pocit těhotenství. ![]()
Ve čtvrtek tam jede ,tak se mi na to hcg podívá. Pak tam jedu zase ve čtvrtek,takže mi i udělá ona UZ.
Taaaaakžéééé,musíme vydržet. To je detektivka…
Tak to mám za sebou!!!!
A holky je tam duch!!! Teda i celkem silnej duch, bohužel se mi nedaří vložit fotku ![]()
Rozárková píše:Agnuš píše:Tak jsem zpět ze špitálu. Byla jsem tam,ale nakonec z toho odběr nebyl. Ještě před tím jsem se stavovala pro recept u mé známé Dr.,která v mém CAR pracuje,ale jen jednou týdně,takže se tam moc nepotkáme,no a ta mi odběr,čůrání na papírky atd výslovně zakázala,tak jse ji poslechla a budu si UZ užívat ten pocit těhotenství.
Ve čtvrtek tam jede ,tak se mi na to hcg podívá. Pak tam jedu zase ve čtvrtek,takže mi i udělá ona UZ.
Taaaaakžéééé,musíme vydržet. To je detektivka…
Bude to všechno v pořádku Rozárko… neboj nic!! Držím palečky! ![]()
Super Moni!!! To je výborná zprávička po ránu!!!
Tak hezky odpočívat mamino!! Já mám pořád ještě strach…dneska mně i břicho přestalo tak nějak bolet.. tak nevím. Pořád doufám, že mi jen Utrogestan nebrzdí MS..
Agnuš píše:
Super Moni!!! To je výborná zprávička po ránu!!!![]()
Tak hezky odpočívat mamino!! Já mám pořád ještě strach…dneska mně i břicho přestalo tak nějak bolet.. tak nevím. Pořád doufám, že mi jen Utrogestan nebrzdí MS..
Strachu se nedivím, když jsem čekala na výsledek, bušilo mi srdce jak o závod, měla jsem větší trému než před zkouškou
Ze začátku to vypadalo že nic, tak jsem se hroutila, pak se vybarvil duch, na druhým testu jiný značky čárka vylezla hned
SNAD už to není Pregnyl ![]()
S tím Utrogestanem mi to není jasný, v letáku najdeš, že může způsobit zkrácení cyklu, jinde jsem zas načetla, že může MS podržet.. Prase aby se v tom vyznalo ![]()
Agnuško, moc držím palečky, strašně bych ti přála //, já je dnes viděla na testu poprvé v životě a každá z nás si ten pocit zaslouží!!!!!!!
Hlavně, že to dopadlo..hlavně žádny nervičky…teď už jen odpočívat.. Já už znám jaký je to pocit // objevit, tohle by byl můj třetí prťousek.. Jsem už zašloužilá mamina
ale radost bych měla určitě stejně velkou jako ty, mám druhého manžu a ten svoje dětičky nemá. Tak bych si moc přála aby to dopadlo. Jak ti dneska je?
Agnuš píše:
Hlavně, že to dopadlo..hlavně žádny nervičky…teď už jen odpočívat.. Já už znám jaký je to pocit // objevit, tohle by byl můj třetí prťousek.. Jsem už zašloužilá maminaale radost bych měla určitě stejně velkou jako ty, mám druhého manžu a ten svoje dětičky nemá. Tak bych si moc přála aby to dopadlo. Jak ti dneska je?
žádný nervičky, to se ti řekne
jsem strašnej skeptik, pořád se mi honí hlavou, jestli to ještě není Pregnyl, jestli to bude v děloze, jestli naskočí srdíčko.. ách jo, to jsme my, co první dítko odkládáme, pak máme nervy kolem umělka a všechno moc řešíme ![]()
třetí „kousek“ ti děsně přeju, sama jsem ze tří dětí a je to naprostá paráda mít vekou rodinu. Nejmladší bráška je taky s novým tatínkem, je to náš milovanej benjamínek ![]()
Moni po 19-ti dnech to Pregnyl určitě nebude… tedy alespoň já si ho píchala 12.8.!! Moc vám to přeju, neboj, všechno bude v pořádku. Já to zkusím až v pátek.. dřív se fakt bojím
Svou druhou cácorku mám taky po IVF, vzali mi vejcovody, takže jinak to ani nešlo. Teď jsem brala jen 5 dní Clostilbegyt a podařil se nám po něm odběr 4 Oocytů, z toho 3 kvalitní vajíčka.. Jsem samoplátkyně, takže jsme před dvěma měsíci zkusili stimulovat Puregonem, ale na ten mi vaječníky vůbec nezareagovali… a tolik peněz jsme neměli, abych si mohla dovolit další injekce další měsíc. Tak mi Dr. dal Clostilbegyt a řekl zkusíme to.. a teď tam mám dva bojovníčky… tedy uvidíme.. pořád se bojím, že je to tím Utrogestanem
Je to Agnuš dneska 12. den… 3 vajíčka jsou pěkný, já nestimulovala, takže jsem jela na jedno a byly to nervy! To ti zbylo i do mražáčku jedno,ne? Ale i kdyby, tak snad nebude potřeba!!!! Budu na tebe do pátku moc myslet!!!! ![]()
Jsi hodná, uvidíme. MS měla přijít v sobotu, asi jako tobě.. ale máš pravdu, dneska je to 12 den od ET.. jak se dneska cítíš? Bolí tě v podbřišku?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.